Kawa82 Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Joi 17 Aprilie ora 17 30 Predeal-Brasov este vazut Ghost Rider... Iata-l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Esti cel mai tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 wow kawa r6? nu stiam ca exista modelul in ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 ascundeti fumeile si copiii, dati foc la capitele de fan, otraviti fantanile, GHOST RODER is here. adevarul ca e ceva inimaginabil sa te duci pana la predeal. mie o sa-mi mai ia inca 10 ani numa sa ma hotarasc, apoi inca zece sa strang bani de asemenea calatorie si pe urma, cine stie cat o sa fac in turul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 puahahahhahh )))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawa82 Postat Aprilie 23, 2008 Autor Share Postat Aprilie 23, 2008 hai poate il gasim=))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 care e faza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Moama dar ce schimbare (regres total) de look la gosraidar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Joi 17 Aprilie ora 17 30 Predeal-Brasov este vazut Ghost Rider... Iata-l tu esti normal la cap sau ai vazut prea multe filme de actiune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Asa e cand sufera omul de nebagare in seama: face un topic cu GhostRider si gata, e vedeta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Asa e cand sufera omul de nebagare in seama: face un topic cu GhostRider si gata, e vedeta 2 chiar ... dar in ala a uitat pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawa82 Postat Aprilie 25, 2008 Autor Share Postat Aprilie 25, 2008 hai ca v-am dat tema de cercetare=)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 da exact,,,,,,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 hai ca v-am dat tema de cercetare=)))) Lumineaza`ne ca eu nu mai am somn, ma trezesc noaptea din somn si stau ore bune la calculator sa aflu despre cine ii vorba. Mancarea parca nu mai are gust, peste tot unde ma uit ii Gost Raider. Help me. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawa82 Postat Aprilie 30, 2008 Autor Share Postat Aprilie 30, 2008 Lumineaza`ne ca eu nu mai am somn, ma trezesc noaptea din somn si stau ore bune la calculator sa aflu despre cine ii vorba.Mancarea parca nu mai are gust, peste tot unde ma uit ii Gost Raider. Help me. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n0namee Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 m-am prins ... e Chuck Norris ... uitati-va cum fuge intunericul de el! sau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 de ce e verde? i s-a facut rau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Da GHOSTRIDERU are motor negru ... buhuhuhuhuhuhu ............... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 ... deci asa arata kavasachi R6 /index.php?showtopic=205503 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 daca tot esti goust raidar.... pune un film..... gateway in oratu tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 daca tot esti goust raidar.... pune un film..... gateway in oratu tau. http://www.youtube.com/watch?v=aEEQUpQJi1Q Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crushburn2003 Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=aEEQUpQJi1Q ;) :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 he is an goust raider... widaut a helmet ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate