Lt. Navarro Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 GATA !!! Stiu melodia perfecta si cea mai optimista... Nuuuu Neeee Mai trageti..... pe DREAPTA!!! nu ne mai trageti pe dreapta...... Melodia ideala.. chiar ca! Sau ca tot era vorba de coloane sonore cea din NFS-3. sau: Joe Satriani - Ride - Motorcycle Driver (deh, ar fi trbuit "ryder" ) - Speed of Light si ar mai fi si altele de la Dom' Satriani (ex Luminous Flesh Giants) Jason Becker - Dang Sea of Samsara (sper k-i scris bine) - If you have to shoot, shoot ...Si mare parte din ce s-a zis mai sus. Si multe altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GlamBiker Postat Decembrie 8, 2004 Share Postat Decembrie 8, 2004 Cool subiect eu chiar mi-am facut o selectie cu piese de ascultat pe masina ca sa am senzatia ca-s pe motor Cateva din piesele de rezistenta: Accept - Midnight Mover ACCEPT - This One's For You Annihilator - Alice in Hell Alannah Myles - Lies and Rumours Bon Jovi - In And Out Of Love Bullet Boys - Smooth Up Damn Yankees - Coming Of Age Def Leppard - She's Too Tough Europe - Cherokee Europe - Rock the night Extreme - Color Me Blind Firehouse - Call Of The Night Gotthard - Hush Iron Maiden - Weekend warrior Jackyl - Kill The Sunshine Jones, Steve - Fire And Gasoline Manhunt - Mud Slick Mr. Big - Daddy, Brother, Lover, Little Saxon - Killing Ground Shark Island - Ready Or Not Skid Row - Livin' On A Chain Gang Slaughter - Out For Love Tyketto - Nothing But Love Vince Neil - Sister Of Pain Vixen - Bad Reputation Vixen - I Want You To Rock Me Cam atat ar fi multe, oricum LIFE RULES ON CHOPPERS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Decembrie 8, 2004 Share Postat Decembrie 8, 2004 AC/DC - Thunderstrike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siscrew Postat Decembrie 9, 2004 Share Postat Decembrie 9, 2004 Smashing Pumpkins - Bullet with butterfly wings/ Heavy metal machine Rammstein - Bestrafe mich/ Laichzeit/ Engel/ Das model Cargo - Noaptea vrajitoarelor Zob - Drumurile sunt doar cateva care mi-au venit in cap acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Decembrie 10, 2004 Share Postat Decembrie 10, 2004 judas p. - leather rebel(chopperisti), painkiller (pt vitezisti); maiden - aces high(numa pt hayabusisti) ma rog, e clar ca multi asculta muzica pe placul meu, si viceversa, dar vad ca sunt si exceptii (hip-hop). o sa incerc si eu niste hip-hop, macar la volan, dar mi se pare mie ca nu prea se pupa cu motoarele... nush de ce. Dar ce conteaza, fiecare cu ce-l coafeaza, in rest: "Nu Ne Mai Trageti Pe Dreaptaaaa..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 DMX - where the hood at ati vazut videoclipu`!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 coloana sonora din pulp fiction idem matrix idem snatch samd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 Hai, sa fim seriosi....: W.A.S.P. AC/DC ZZ Top MotĂśrhead Manowar Judas Priest Alice Cooper King Diamond Accept Rammstein Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 rock instrumental, fara voce, daca se poate numai chitara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Decembrie 12, 2004 Share Postat Decembrie 12, 2004 Primul meu drum de noapte a fost spre Vama... Am plecat singur si urmatoarea compilatie a fost revelatoare A fost un voiaj aproape profetic as putea spune Ac/Dc Creedence Jimi Hendrix Led Zeppelin Pixies Rammstein De atunci la toate drumurile lungi am avut grija sa am muzica in casti.. Am descoperit ca ce-i tehnic merge mai bine, te antreneaza... Ce-i "hard" te agita. Cum venea cate o piesa AC/DC ma tragea nevasta de maneca s-o las mai moale. Faceam slalom printre masini fara jena. Asa ca experienta imi spune cat mai putine melodii "tari"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Decembrie 12, 2004 Share Postat Decembrie 12, 2004 Paul Oakenfoald Darude Paul Van Dyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misha' Postat Decembrie 12, 2004 Share Postat Decembrie 12, 2004 Joe Satriani ( rock fara voce, instrumental stuff), AC/DC si nu in ultimul rand Manowar : 'cause whe're rideing horses made of steel........' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Decembrie 13, 2004 Autor Share Postat Decembrie 13, 2004 Pt. cei care pot sa faca rost le recomand videoclipul jay-z "change the game" mie imi place hip-hop-ul pt crusing prin oras si rock pt tras de acceleratie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ANUBIS Postat Decembrie 13, 2004 Share Postat Decembrie 13, 2004 metallica - motorbreath - I dissapear - wherever I may roam - Master of Puppets - Creeping Death - Loverman - Orion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Decembrie 16, 2004 Share Postat Decembrie 16, 2004 Noaptea Vrajitoarelor-Cargo.Embarasing. Rusinica , rusinica , RUSINICA! Era " ziua vrajitoarelor" nici de cum " noaptea vrajitoarelor" ......Deh roacarii astia. Eu unul sunt de acord cu ghost dar mai am si altele cum ar fi : Ac-Dc , Bon Jovi , and the list goes on , and on , and on. Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Decembrie 17, 2004 Autor Share Postat Decembrie 17, 2004 am mai gasit cateva: 50 cent wanksta r kelly gansta girl lenny kravitz are you gonna go my way godsmack i stand alone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cri Postat Decembrie 20, 2004 Share Postat Decembrie 20, 2004 guns n´roses - welcome to the jungle bon jovi - blaze of glory Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Ianuarie 3, 2005 Share Postat Ianuarie 3, 2005 PHOENIX- Liber Eddie Meduza- Harley Davidson Eddie Meduza- Silver wheels Steppenwolf- Born 2 Be Wild MetallicA- Turn The Page Hammerfall- Renegade etc. Lista poate continua pana la 10 GB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ragnarok Postat Ianuarie 5, 2005 Share Postat Ianuarie 5, 2005 Judas Priest - Hell Patrol Uriah Heep - Return To Fantasy/Gypsy/JulyMorning Tot: Manowar Maiden Metallica AC/DC Helloween etc, etc, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h-asu Postat Ianuarie 5, 2005 Share Postat Ianuarie 5, 2005 pai ceva muzica ce zic eu ca merge pe motor sunt asa disturbed-down with the sicknes rammstein-asche zu asche ac dc-TNT prodigy-fire si restul ce s-au mai scris mai sus!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 5, 2005 Share Postat Ianuarie 5, 2005 Lynyrd skynyrd;the allman brothers;the outlaws;george thorogood;johnny winter;molly hatchet;zz-top;etc... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Ianuarie 6, 2005 Share Postat Ianuarie 6, 2005 Satriani (mai ales Summer Song) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 Psychedelic chill si..... Snoop - Drop it like it's hot Meth cu Redman orice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Navaro Postat Ianuarie 11, 2005 Share Postat Ianuarie 11, 2005 Iaca m-am trezit si io,,,mi-am adus aminte ca cineva intreba odata despre ce muzica ai putea asculta in timp ce o "calaresti". O lista cu propuneri gasiti mai jos (sountracks din NFS: FREELAND - Mind Killer (Jagz Kooner Remix) Capone - I Need Speed Chingy -I Do Christopher Lawrence - Rush Hour Cirrus - Back on a Mission Felix Da Housecat - Rocket Ride (Soulwax Remix) Fluke - Switch/Twitch Helmet - Crashing Foreign Cars Killradio - Scavenger Killing Joke - The Death & Resurrection Show Ministry - No W Mudvayne - Determined Paul Van Dyk - Nothing But You (Cirrus Remix) Queens of the Stone Age- In My Head Rise Against - Give it All Septembre - I am Weightless Skindred - Nobody Sly Boogy - Thatâz My Name Sin - Hard EBM Snapcase - Skeptic Snoop Dogg feat. the Doors - Riders On The Storm (Fredwreck Remix) Sonic Animation- E-Ville Spiderbait - Black Betty Terror Squad - Lean Back The Bronx - Notice of Eviction Unwritten Law - The Celebration Song Xzibit -LAX Eu o ascult in conserva si zau ca-mi sare piciorul in pedala....Bine ca e iarna si nu sunt pe 2 roti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Ianuarie 12, 2005 Share Postat Ianuarie 12, 2005 Snoop Dogg feat. the Doors - Riders On The Storm (Fredwreck Remix) Chiar exista blasfemia asta? Ce urmeaza Adrian Copilul featuring Pink Floyd ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate