Vizitator Hairy Poker Postat Ianuarie 12, 2005 Share Postat Ianuarie 12, 2005 Mah dar ce spunetzi de Ice Cube cu "Full Tank Of Unleaded" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Ianuarie 12, 2005 Share Postat Ianuarie 12, 2005 Limp Bizkit - Getcha groove on... asta daca vrei sa mergi mai linistit... Daca nu, merge si Cristopher Lawrence - Rush hour et co., ca mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Chippewa Postat Ianuarie 12, 2005 Share Postat Ianuarie 12, 2005 Hammerfall - Renegade Sonata Arctica - Weballergy, 8th Commandament si cam tot ce canta Yingwie Malmsteen - I am a viking, Disciples of hell, Never die... Stratovarius - Eagleheart, Soul of a vagabond... Dream Theatre - This dying soul Harley Davidson Blues - Canned heat Van Halen - Can't stop loving you si nu mai scriu ca sunt inca multi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 Eu in continuare nu inteleg ce legatura exista intre cele doua. Ba chiar as fi curios sa aflu ce muzica asculta Doohan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 (editat) ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAACKKK!!!!!!!!!!!!!!!...ARRRRGGH!!! THE OTHER STUFF IT'S JUST GIRLISH SOUNDS... J.B. Editat Ianuarie 13, 2005 de Joe Black Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 Eu in continuare nu inteleg ce legatura exista intre cele doua. Ba chiar as fi curios sa aflu ce muzica asculta Doohan. Ascultati sunetul motorului, e cea mai faina muzica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Ianuarie 16, 2005 Share Postat Ianuarie 16, 2005 Phoenix-Liber S-a mai scris dar imi place mie mult de tot. Dar totusi preferata ramane:CARGO-Calare pe motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Ianuarie 23, 2005 Share Postat Ianuarie 23, 2005 Prodigy - Hotride Up, up and away in my beautiful, my beautiful balloon I push you out Gimme, gimme, gimme, gimme, gimme, gimme, gimme Gimme, gimme, gimme, gimme, gimme, gimme, gimme a ride ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Februarie 4, 2005 Share Postat Februarie 4, 2005 Ma. pe mine ma disperau colegii in facultate cu maneaua aia : " Motoareee...motoareeeeeee !" Nu stiu nici cine o canta si nici care e numele de-adevaratelea da` mi se pare buna de imbatat la o intrunire, noaptea, cand stai si iti povestesti cu amicii. Hai, bafta si toate cele bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Februarie 6, 2005 Share Postat Februarie 6, 2005 Am mai postat aici, dar de atunci mi-am mai schimbat ideile Am ascultat recent W.A.S.P. si ma treceau fiori pe spate... ma si vedeam calare pe motor ... De abia astept sa vina caldura Deci... W.A.S.P - Blind in texas - Wild child - The last command - Ballcrusher - Black forever - Running wild in the streets - Widowmaker - Scared to death - Sexdrive - etc Nu vreau sa dau chiar toate melodiile, ca deja m-am plictisit de scris... Oricum, v-am facut un playlist misto pentru cei pasionati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Februarie 28, 2005 Share Postat Februarie 28, 2005 Muzica pt drum cu 2 roti, cel putzin pt mine: AC/DC - Highway To Hell AC/DC - Money Talks AC/DC - Hard as a Rock Edguy - Van Glory Opera Edguy - King of Fools Alica Cooper - Hey Stoopid Tyketto - Burning Down Inside Rough Silk - Nosferatu Zeno - Listen to the Night Paradise Lost - Say Just Words Gothard - She Goes Down Avantasia - Reach Out For the Sky Allanah Myles - Balck Velvet Angra - Wulthering Heights At Vance - The Winner Takes it All Beatles - Helter Skelter Blind Guardian - To France Bonfire - Sword Stone Dream Theater - Another Day Europe - Carrie Firehouse - Reach For The Sky Foo Fighters - Learn to Fly Hammerfall - Renegade Helloween - Don't Run For Cover Helloween - Forever and One(Neverland) Iced Earth - I Died For You Kiss - I Was Made For Lovin' You Lacrimosa - Durch Nacht und Flut Lake Of Tears - Nathalie and the Fireflies Manowar - Worriors of The World(United) Melissa Etheridge - Like The Way I Do Mr. Big - Wild World Ozzy Osbourne - I Just Want You Pantera - Cemetery Gates Queen - I Want to Break Free Raven - Get Your Motor Running Ring Of Fire - My Deja Vu Roxette - Joyride Roxette - Wish I Could Fly Savatage - Damien Scorpions - Rock me Like a Hurricane Scorpion - Wind of Change Sonata Arctica - Still Loving You Steppenwolf - Born to Be Wild Twisted Sister - Kickstart my Heart Twisted Sister - Leader Of The Pack (Clip.. nice) Twisted Sister - Run For Your Life Van Halen - Can't Stop Loving You Van Halen - Panama Wildside - Hang On Lucy Yngwie Malmsteen - Dragonfly Zero - One And Only +unele mentzionate anterior.. scuze ca s-a lungit lista.. dar nu ma puteam opri.. shi ar mai putea continua cu piese de glam, shi Rock classic, heavy, power... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knightrider Postat Februarie 28, 2005 Share Postat Februarie 28, 2005 Metallica: The unforgiven II, Until it sleeps, Master of puppets, Nothing Else Matters Meat Loaf , DOAR ROCK! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Februarie 28, 2005 Share Postat Februarie 28, 2005 Hai, sa fim seriosi....: W.A.S.P. AC/DC ZZ Top MotĂśrhead Manowar Judas Priest Alice Cooper King Diamond Accept Rammstein Pannonnia stie! Way to go! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ztrkrr Postat Aprilie 16, 2005 Share Postat Aprilie 16, 2005 am gasit !!!! cea mai buna melodie pt moto e Busta Rhymes - Break ya neck te face sa mergi mult mai atent :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
villisor Postat Aprilie 17, 2005 Share Postat Aprilie 17, 2005 Prodigy-orice Beastie Boys-Sabotage Evanescence-Bring me to life Jimmy Page Clubbin,ambient,garage +toate rock-urile clasice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 Iron Maide: Aces high si Hell is from here 2 eternity; Billy Idol: Speed; Manowar: "Black, wind, fire & steel" Metallica: "Master of puppets"; Prodigy: "Firestarter" Si daca ploua, varianta lui Snoop Doggy Dog feat The Doors: "Riders on the storm" (din Need 4 Speed Underground II) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coffe Man Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 AC/DC - Highway to Hell AC/DC - Heatseeker AC/DC - You shook me all night loong AC/DC - restul Cargo - Tepes Def Leppard - Put some sugar on me etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnaMaria Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 Am un mp3 player la care ascult mereu - la munca, acasa, in mashina, etc. Ma gandeam oare e bine sa asculti muzica cand mergi cu motocicleta ? O motocicleta sport ma refer. Imi imaginez ca e nasol ca nu mai auzi nimic din trafic etc . Nu stiu cum este in trafic deoarece abia fac scoala acum pentru permis A. Voi ce parere aveti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 Cel mai bine e sa asculti cand esti cu motocicleta pe o remorca, in trafic. Atunci se aude cel mai bine. Asa am auzit si eu. Nu stiu in schimb ce...motorul motocicletei sau muzica?? Cred ca cel mai indicat in schimb ar fi sa termini scoala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 Eu mai merg la drumuri lungi cu MP3 cu cashti. Volumul imi permite sa aud shi zgomotele de afara ... dar nu total ... deci, nu recomand activitatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 Nu as recomanda. Ceva ce iti distrage atentia de la ce faci ar putea fi CRIMINAL. In plus, muzica ce-mi place mie m-ar face sa-i dau gaz mai tare .Pe motor imi ajunge muzice pe care o aud din tobe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnaMaria Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 Pe motor imi ajunge muzice pe care o aud din tobe la genul de muzica da sunt de acord ca sunt melodii care le am si chiar si cand merg parca ma fac sa grabesc pasii, deci banuiesc ca pe motor chiar ca ti-ar da o asemenea reactie si nu prea e bine. deocamdata sa termin scoala intai cum zicea Popescu_ MihailRaul si dupa aia sa vad cum e si cu si fara muzica. Dar vroiam sa vad voi ce parerea aveti de chestia asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 .Pe motor imi ajunge muzice pe care o aud din tobe Total si complet. Eu am incercat si senzatia este stranie. Plus ca nu te poti concentra cum trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 (editat) Ma, lasand un pic mai moale gluma ( imi cer scuze daca te-ai suparat ) eu zic ca cel mai bine ar fi sa incerci si sa vezi cum iti pica treaba asta. Eu personal nu ascult muzica nici in masina ( pe motor nici nu se pune problema ) fiindca am tendinta de a imi pierde concentrarea si, la fel de important, nu imi place sa chinui motorul ( subturat sau turat prea tare ) - lucru de care nu imi pot da seama din cauza altor zgomote, mai ales ca nu pot sta in permanenta cu ochii pe turometru. Oricum all the best si bafta multa cu scoala !!!! Editat Aprilie 20, 2005 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnaMaria Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 imi cer scuze daca te-ai suparatOricum all the best si bafta multa cu scoala !!!! Nu m-am suparat ! Si eu gandesc la fel . Numai ca daca mereu am muzica in urechi ma gandeam cand o sa fiu pe motor ce o sa fac? merge sau nu ? Merci .. azi ma duc iar dupa munca , sper sa ma scoata si pe strada azi ca pana acum am facut numai in centrul institutului. Mai am cam 2 saptamani pana termin. Si dupa aia dau de baut virtual daca iau permisul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate