mariusspuneceva Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 care va mai aduceti aminte presupun ca esti destul de tanar , pentru ca desenele astea animate parca nu se difuzeaza de foarte mult timp , .vorbesti de parca ai avea 60 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 La multi ne plac, dar nu toata lumea recunoaste ca mai asculta si alt gen de muzica.Si eu prefer rock-ul, dar ascult cu placere si clasica sau pop, si petrec la fel de bine si pe muzica tiganeasca. tiganeasca mai putin , in general de pinde de zi de stare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 Nu doar rockul e muzica. MĂZICĂ, (4) muzici, s.f. 1. Arta de a exprima sentimente Âşi idei cu ajutorul sunetelor combinate într-o manieră specifică. 2. ÂŞtiință a sunetelor considerate sub raportul melodiei, al ritmului Âşi al armoniei. 3. (Adesea fig.) Creație componistică, melodie, cântec; p. ext. executare sau audiere a unei compoziții muzicale. ♢ Expr. (Fam.) A-i face (cuiva) muzică = a-i face (cuiva) gălăgie, scandal. 4. Orchestră. ♢ Muzică militară = fanfară. Muzica sferelor = pretinse sunete bizare emise de vânturile solare Âşi de pulsațiile corpurilor planetelor; cântecul planetelor. – Din lat., it. musica, fr. musique, germ. Musik. Sau cum ar spune un mare invatat contemporan "singers are musicians too, and its people like Bobby McFerrin that remind us that music is open, free, and takes up in many forms." era doar tema de casa.... adica am vrut sa vad ce mai scrie lumea ca e plictiseala... este caldura merge asta ...... http://www.youtube.com/watch?v=eiuHdUkuRi0 decibeli placuti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 tiganeasca mai putin , in general de pinde de zi de stare am zis ca petrec, nu ca o ascult acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 am zis ca petrec, nu ca o ascult acasa petreci? e ziua ta ? chef? praji? tort? bere? miam miam ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 iaurt cu bere ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 * bine, bine,..recunosc. si eu am o slabiciune ptr. Bono, ..dar' nu vroiam sa se stie! na! acuma m-am dat in vileag eh! I dont give a Fuck! I am week, so what?!my soul is my soul, i have to feed him! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 * asta e bis! good for you! one more time! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 miam.....miammm.... miammmmmmmmmmmmmmmm.... nu cred ca..... frana hoooooo... nu merge iurta cu gaurica de la doza de ursus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 Ce tare copil : http://www.youtube.com/watch?v=VAB-SS-KCQE...player_embedded Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 (editat) Editat Mai 16, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=cuJzoe1IoKI Editat Mai 16, 2009 de mariusspuneceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thunderhead Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 (editat) Ce tare copil : http://www.youtube.com/watch?v=VAB-SS-KCQE...player_embedded ce piesa, ce album ... in 91-95 atata am ascultat caseta aia (aveam vreo 2-3 hahaha - o mai am) ca ajunsese sa-i placa si la maica-mea ce vremuri, cum ne bucuram pt. orice ... ... si ce-i acum ... Editat Mai 16, 2009 de thunderhead Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 (editat) ce piesa, ce album ... in 91-95 atata am ascultat caseta aia (aveam vreo 2-3 hahaha - o mai am) ca ajunsese sa-i placa si la maica-mea ce vremuri, cum ne bucuram pt. orice ... ... si ce-i acum ... Si-a facut datoria pe deplin.Tot respectul ca inca mai exista. Editat Mai 16, 2009 de exores Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskyboy Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 (editat) http://www.trilulilu.ro/morsa2003/2bcc00bd84a246 Editat Mai 18, 2009 de puskyboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thunderhead Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 (editat) Editat Mai 19, 2009 de Black_horse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 (editat) Cea mai tare varianta Misirlou ramane binenteles cea orcestrata de maestrul Dick Dale Editat Mai 20, 2009 de exores Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 More metal: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Uneori ascul si muzica arabeasca: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate