gabyshor Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 Nu amice ! Intreaba-te ! Inteleg oricum mai mult ca tine ! e bine ca intelegi, pacat ca nu poti sa te exprimi. e bine ca intelegi, pacat ca nu poti sa te exprimi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 (editat) Nefanu zice : "Bemveu e de kakao . Io CRED ca e mai tare yahozuki" Asta e stilul romanului... "batul prin gard" Are si "batul prin gard" rostul sau. Uite asa a ajuns AB sa dea garantie in plus, spre bucuria si folosul fanilor. Daca toti cantam ode ramaneau la nivelul de acum 4-5 ani. Stiu in primul rand fanii care "este". Editat Februarie 4, 2014 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 Daca poti sa fii un pic mai explicit te rog, unde-l gasim pe acest nene? @alexcseh: Si pe mine ma intereseaza subiectul, daca e sa le trimiti peste hotare, poate ne combinam si impartim transportul. Sunt sigur ca l-ati gasit pe nenea Sirius. Daca nu " roti moto sirius" pe Google. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 Daca se discuta despre defecte de fabricatie, prima grija sa-ti ceri scuze? OK, perfect valabil daca banii cu care platesti respectiva mobra ar fi in parte falsi. Cum insa toti platesc cu bani valabili se asteapta ca si motoarele sa fie valabile. O orecare scuza ar fi daca schimba fara prea multe explicatii in garantie, dar uite ca mai crapa inexplicabil si dupa garantie. In mod normal daca flansa a fost inlocuita cu un reper similar din otel, toate celelalte crapate din aluminiu crapate sau nu, in garantie sau dupa,ar trebui schimbate de fabricant, fiind o greseala de proiectare/fabricatie recunoscuta implicit. In general este vorba de defecte in puncte importante care tin de siguranta si a caror inlocuire costa mult, si nu de tacanit in ghidon. Tu, sesizezi diferenta? Bogdane, scuze, dar nu prea O data pt ca ai scris foarte alambicat si apoi pt ca eu vorbesc de una, tu zici de alta. Eu ma refeream la cum pun "nefanii" de obicei problema fie ca e vorba de o flansa sau de tacanitul de la ghidon. Iar tu imi zici de nu stiu ce probleme de fabricatie, de o flansa cu care nu stiu la ce te referi, de bani falsi si alte alea Eu unul cand mi-am luat mobra asta nu m-am asteptat sa fie perfectiunea intruchipata (dar e destul de aproape ). Chiar eram constient ca fiind model nou pot aparea unele chestii. Pana si aia de la Nasa o mai dau in bara. Dar uite ca pana acum nu am avut probleme. Iar dupa un anumit nr de km si diverse conditii de exploatare consider ca aproape orice componenta devine o consumabila care poate necesita inlocuire mai devreme sau mai tarziu. Indiferent de marca sau chiar de nr de roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 (editat) unii chiar nu au imaginatie. Eu unul cand mi-am luat mobra asta nu m-am asteptat sa fie perfectiunea intruchipata (dar e destul de aproape ). Chiar eram constient ca fiind model nou pot aparea unele chestii. Pana si aia de la Nasa o mai dau in bara. Dar uite ca pana acum nu am avut probleme. Iar dupa un anumit nr de km si diverse conditii de exploatare consider ca aproape orice componenta devine o consumabila care poate necesita inlocuire mai devreme sau mai tarziu. Indiferent de marca sau chiar de nr de roti. problema e ca la bembeuri apar la un anumit numar foarte mic de kilometri fata de japoneze unde apar dupa un amunit numar mult mai mare de km. Editat Februarie 4, 2014 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 problema e ca la bembeuri apar la un anumit numar foarte mic de kilometri fata de japoneze unde apar dupa un amunit numar mult mai mare de km. ce zici? esti roman? daca te pricepi la motoare la fel de bine e jale ) ce nu inteleg eu e altceva. ce va freaca grija ce-si cumpara fiecare? se strica mai repede, asa si? de asta nu mai poti tu? alta treaba n-ai? du-te si curata-ti lantu, sau monteaza-ti cric central la minunatia ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 (editat) ce nu inteleg eu e altceva. ce va freaca grija ce-si cumpara fiecare? se strica mai repede, asa si? de asta nu mai poti tu? alta treaba n-ai? du-te si curata-ti lantu, sau monteaza-ti cric central la minunatia ta. Mi-ai luat vorbele din tastatura... E ca si cum ai intreba un copil mic de ce baga batu' prin gard sa intarate cainele... Nu stie sa iti raspunda DE CE... Probabil "De aia " Editat Februarie 5, 2014 de Serban.S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 ce zici? esti roman? daca te pricepi la motoare la fel de bine e jale ) ce nu inteleg eu e altceva. ce va freaca grija ce-si cumpara fiecare? se strica mai repede, asa si? de asta nu mai poti tu? alta treaba n-ai? du-te si curata-ti lantu, sau monteaza-ti cric central la minunatia ta. Aici gandim la fel !!! Topicul asta ar fi muuult mai placut fara d'alde... ! ( Scuze daca am exagerat mai sus, dar m-ai "intepat" un pic ! Pace! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 Are si "batul prin gard" rostul sau. Uite asa a ajuns AB sa dea garantie in plus nu ai nici cea mai vaga idee de ce s-au dat 4 ani garantie, dar arunci asa ca argument. Eu unul cand mi-am luat mobra asta nu m-am asteptat sa fie perfectiunea intruchipata (dar e destul de aproape ). Chiar eram constient ca fiind model nou pot aparea unele chestii. Pana si aia de la Nasa o mai dau in bara. Dar uite ca pana acum nu am avut probleme. Iar dupa un anumit nr de km si diverse conditii de exploatare consider ca aproape orice componenta devine o consumabila care poate necesita inlocuire mai devreme sau mai tarziu. Indiferent de marca sau chiar de nr de roti. tu oricum ai pierdut garantia la mobra.....tot forumul a vazut ca te-ai dat cu ea pe pista....tu esti ala cu aia albastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 nu ai nici cea mai vaga idee de ce s-au dat 4 ani garantie, dar arunci asa ca argument.Lumineaza-ne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 Are si "batul prin gard" rostul sau. Uite asa a ajuns AB sa dea garantie in plus, spre bucuria si folosul fanilor. Daca toti cantam ode ramaneau la nivelul de acum 4-5 ani. Stiu in primul rand fanii care "este". vad ca unii isi asuma niste merite pe care nu le au. nu a dat bmw garantie in plus ca au mancat unii la rahat pe forum. si nici inginerii bmw nu s-au uitat la postarile lui bogdan harea cand au creat noul LC. sa fim seriosi. singurul "merit" pe care il atribui celor care intra doar sa manance rahat e dezbinarea comunitatii moto. daca ai bmw esti fraier, puteai sa-ti iei orice altceva, dar de prost ce esti nu te-a dus capu si ti-ai luat un rahat de motor care se dezintegreaza sub curu tau. vad ca se foloseste mai nou sintagma de "fan". pai bine fratilor, dar cum poti sa raspunzi atunci cand esti facut prost ciclic. cand intra cate un obosit, si-si varza aici din putu gandirii? daca sunteti asa de destepti, de ce nu ne lasati in pace cu topicul nostru? ne-am luat bmw-uri ca ne plac. si nu e nevoie sa intre toti disperatii dupa atentie sa ne spuna ca n-am facut o alegere buna. nu-si schimba nimeni bmw-ul ca mancati voi la rahat. vede-ti-va de motoarele voastre. unii dintre voi au inca multa treaba la ele. trebuie sa-si monteze cric central, indicator de treapta de viteza, sa inventeze un sistem de cutii, etc. Noroc cu Harea,altfel era mort demult acest topic.... la ce se rezuma activitatea lui harea pe forum? n-am vazut sa dea un sfat, sau o idee utila. intra doar sa imprastie samanta de scandal. dar ce sa-i faci, pe topicul lui cu yamaha nu intra nimeni si se plictiseste de unul singur. si e valabil pentru multi altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 Lumineaza-ne. daca ai avea doi, hai sa zicem trei neuroni functionali (ce sa fac, iti raspund cu aceeasi moneda), ai gugalii un pic si ai fi aflat (desi cred ca stiai) ca 2013 a fost an aniversar pentru bmw, iar asta a fost forma de cado' care a aruncat-o catre clienti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 (editat) Asa o fi, da de ce doar in RO daca ai avea doi, hai sa zicem trei neuroni functionali (ce sa fac, iti raspund cu aceeasi moneda), ai gugalii un pic si ai fi aflat (desi cred ca stiai) ca 2013 a fost an aniversar pentru bmw, iar asta a fost forma de cado' care a aruncat-o catre clienti. Asa o fi, da de ce doar in RO? Si atentie replica cu neuronii nu era in niciun caz pt tine, ci pt un nefericit care-mi tot miroase urma si a carei postare a fost stearsa. Editat Februarie 5, 2014 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 Asa o fi, da de ce doar in RO nu a fost doar in ro. a fost cel putin pe plan european. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 nu a fost doar in ro. a fost cel putin pe plan european. In Austria nu, si, fara sa bag mana in foc, nici in Germania nu cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 vad ca unii isi asuma niste merite pe care nu le au. nu a dat bmw garantie in plus ca au mancat unii la rahat pe forum. si nici inginerii bmw nu s-au uitat la postarile lui bogdan harea cand au creat noul LC. sa fim seriosi. singurul "merit" pe care il atribui celor care intra doar sa manance rahat e dezbinarea comunitatii moto. daca ai bmw esti fraier, puteai sa-ti iei orice altceva, dar de prost ce esti nu te-a dus capu si ti-ai luat un rahat de motor care se dezintegreaza sub curu tau. vad ca se foloseste mai nou sintagma de "fan". pai bine fratilor, dar cum poti sa raspunzi atunci cand esti facut prost ciclic. cand intra cate un obosit, si-si varza aici din putu gandirii? daca sunteti asa de destepti, de ce nu ne lasati in pace cu topicul nostru? ne-am luat bmw-uri ca ne plac. si nu e nevoie sa intre toti disperatii dupa atentie sa ne spuna ca n-am facut o alegere buna. nu-si schimba nimeni bmw-ul ca mancati voi la rahat. vede-ti-va de motoarele voastre. unii dintre voi au inca multa treaba la ele. trebuie sa-si monteze cric central, indicator de treapta de viteza, sa inventeze un sistem de cutii, etc. la ce se rezuma activitatea lui harea pe forum? n-am vazut sa dea un sfat, sau o idee utila. intra doar sa imprastie samanta de scandal. dar ce sa-i faci, pe topicul lui cu yamaha nu intra nimeni si se plictiseste de unul singur. si e valabil pentru multi altii. Bravo. Niste adevaruri grele, Astept ca postul asta sa fie sters. Mi am spus parerea si in loc de replica inteligenta si elaborata ,rezultanta a fost pumnu in gura si post sters. intelectualu' dand telefon supusilor (probabil)si plangandu se ca ii patez prestigiul si imaginea de expert in ale NIMICULUI Nu doresc decat sa si ia un consilier care sa gandeasca in locul lui si sa nu mai bata campii cu elucubratii emanare din regrete ca nu are si el un motor adevarat produs de o marca de prestigiu ,nu de tobe, orgi si alte alea si sa dea informatii anapoda sterile si incomp{l}ete(nte) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 In Austria nu, si, fara sa bag mana in foc, nici in Germania nu cred.Warranty period in Czech Republic is 4 years with 3 years road assistance. In Germany 2 years, but you can buy additional year even if not completely new. and I think it costs something around 250 EUR. Which is nothing TEDcz is offline Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 tu oricum ai pierdut garantia la mobra.....tot forumul a vazut ca te-ai dat cu ea pe pista....tu esti ala cu aia albastra. La naiba in puii mei, m-au prins Oricum, trebuie sa-i pun si eu un snorkel. Sa fie pt cand o incepe zapada sa se topeasca prin Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 vad ca unii isi asuma niste merite pe care nu le au. nu a dat bmw garantie in plus ca au mancat unii la rahat pe forum. si nici inginerii bmw nu s-au uitat la postarile lui bogdan harea cand au creat noul LC. sa fim seriosi. singurul "merit" pe care il atribui celor care intra doar sa manance rahat e dezbinarea comunitatii moto. daca ai bmw esti fraier, puteai sa-ti iei orice altceva, dar de prost ce esti nu te-a dus capu si ti-ai luat un rahat de motor care se dezintegreaza sub curu tau. vad ca se foloseste mai nou sintagma de "fan". pai bine fratilor, dar cum poti sa raspunzi atunci cand esti facut prost ciclic. cand intra cate un obosit, si-si varza aici din putu gandirii? daca sunteti asa de destepti, de ce nu ne lasati in pace cu topicul nostru? ne-am luat bmw-uri ca ne plac. si nu e nevoie sa intre toti disperatii dupa atentie sa ne spuna ca n-am facut o alegere buna. nu-si schimba nimeni bmw-ul ca mancati voi la rahat. vede-ti-va de motoarele voastre. unii dintre voi au inca multa treaba la ele. trebuie sa-si monteze cric central, indicator de treapta de viteza, sa inventeze un sistem de cutii, etc. la ce se rezuma activitatea lui harea pe forum? n-am vazut sa dea un sfat, sau o idee utila. intra doar sa imprastie samanta de scandal. dar ce sa-i faci, pe topicul lui cu yamaha nu intra nimeni si se plictiseste de unul singur. si e valabil pentru multi altii. stii de ce ? pentru ca spre deosebire de "Altii", majoritatea" voastra", a celor cu BMW , ( REPET< MAJORITATEA!! nu toti , ), sunteti perceputi ca o categorie elitista, cu nasul pe sus, si care se inchina la zeul cu cerculet alb -albastru. cand veti avea o atitudine "normala",. de oameni, pentru care mobra nu este o ' prelungire" a ..stiti voi , atunci eu, harea, si altii vom inceta sa incercam sa va deschidem ochii. personal consider ca fiecare om are dreptul sa primeasca informatia cand este in eroare, daca persista in ea este alegerea lui. supararea nu si are locul, repet, in semnatura mea este explicatia. si repet , alta idee mai veche, nu vorbesc de TOTI BMW-istii , exista cativa dintre voi pentru care as face orice . da, si restul " ie oameni"desi se straduiesc tare sa nu lasa orgoliul si vanitatea sa stea in cutie ci dau cu ele pe toti peretii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 stii de ce ? pentru ca spre deosebire de "Altii", majoritatea" voastra", a celor cu BMW , ( REPET< MAJORITATEA!! nu toti , ), sunteti perceputi ca o categorie elitista, cu nasul pe sus, si care se inchina la zeul cu cerculet alb -albastru. cand veti avea o atitudine "normala",. de oameni, pentru care mobra nu este o ' prelungire" a ..stiti voi , atunci eu, harea, si altii vom inceta sa incercam sa va deschidem ochii. personal consider ca fiecare om are dreptul sa primeasca informatia cand este in eroare, daca persista in ea este alegerea lui. supararea nu si are locul, repet, in semnatura mea este explicatia. si repet , alta idee mai veche, nu vorbesc de TOTI BMW-istii , exista cativa dintre voi pentru care as face orice . da, si restul " ie oameni"desi se straduiesc tare sa nu lasa orgoliul si vanitatea sa stea in cutie ci dau cu ele pe toti peretii. te rog sa nu ma pui in aceeasi oala cu dan olaru, care e evident pt oricine, are ceva de impartit cu bogdan harea si o face in public. nu fac matanii la cerculet, sa stii, am zis si cu alte ocazii, sunt atat de crescut incat doar pe 1150 gsa ma simt bine. informarea e buna, dar rautatile alea gratuite nu le inteleg. iar apropos de vanitate (cred ca ingamfare suna mai bine), vezi ca ai niste exemple mai sus (apropos de garantia bmw). nu am luat personal mesajul tau si sper sa n-o faci nici tu. m-am convins de multe ori ca esti facut din altfel de aluat si nu ma pot supara pe tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 Da de ce incercati voi (2) sa schimbati un curent de opinie al forumistilor BMW in care (probabil) fiabilitatea scazuta a marcii vine sa compenseze tehnologia de ultima ora si clasa a unei motociclete superelaborate si gandite sub toate aspectele in fata rivalului(?) japonez ce are ca avantaj fiabilitatea(vezi topicul de dezmembrari) in detrimentul unei tehnologii a anilor '40 ( bicicleta clasica , fara flectariale cadrului, de electronica si accesorii nu mai vorbesc) dragutii orezari punand pe Z pana si culorile (alb albastru) sperand ca astfel pot pacali eventualii cumparatori. Ati face mai bine daca ne ati ignora si v ati vedea de treaba Dv si noi de ale noastre evitand astfel off topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 te rog sa nu ma pui in aceeasi oala cu dan olaru, care e evident pt oricine, are ceva de impartit cu bogdan harea si o face in public. pe mine va rog sa nu ma puneti in aceeasi oala cu nimeni, pentru ca sunt unic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 Pe mine aveti grija in ce oala ma bagati, ca fac d'alea nefacute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 Da de ce incercati voi (2) sa schimbati un curent de opinie al forumistilor BMW in care (probabil) fiabilitatea scazuta a marcii vine sa compenseze tehnologia de ultima ora si clasa a unei motociclete superelaborate si gandite sub toate aspectele in fata rivalului(?) japonez ce are ca avantaj fiabilitatea(vezi topicul de dezmembrari) in detrimentul unei tehnologii a anilor '40 ( bicicleta clasica , fara flectariale cadrului, de electronica si accesorii nu mai vorbesc) dragutii orezari punand pe Z pana si culorile (alb albastru) sperand ca astfel pot pacali eventualii cumparatori. Ati face mai bine daca ne ati ignora si v ati vedea de treaba Dv si noi de ale noastre evitand astfel off topicul. La faza cum ca japo au pus alb-albastru sa pacaleasca pe cineva....cred ca ai dat cu mucii in fasole rau de tot.Si gixx-erele sunt tot alb-albastru,de obicei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 stii de ce ? pentru ca spre deosebire de "Altii", majoritatea" voastra", a celor cu BMW , ( REPET< MAJORITATEA!! nu toti , ), sunteti perceputi ca o categorie elitista, cu nasul pe sus, si care se inchina la zeul cu cerculet alb -albastru. cand veti avea o atitudine "normala",. de oameni, pentru care mobra nu este o ' prelungire" a ..stiti voi , atunci eu, harea, si altii vom inceta sa incercam sa va deschidem ochii. personal consider ca fiecare om are dreptul sa primeasca informatia cand este in eroare, daca persista in ea este alegerea lui. supararea nu si are locul, repet, in semnatura mea este explicatia. si repet , alta idee mai veche, nu vorbesc de TOTI BMW-istii , exista cativa dintre voi pentru care as face orice . da, si restul " ie oameni"desi se straduiesc tare sa nu lasa orgoliul si vanitatea sa stea in cutie ci dau cu ele pe toti peretii. Auzi ? da pe tine si pe Harea, v-a insarcinat Buda sau zeul orezarilor cu constientizarea maselor ? Cu cat se trece examenul de "atitudine normala" si care e biliografia? Informatia exista disponibila pe net si nu e nevoie de tine si de Harea sa debitati tampenii pe toate topicurile care au cea mai vaga tangenta cu marca voastra "favorita". Cand pe un topic, pe care cineva chiar dorea sa i se dea informatia mi-am exprimat parerea fata de V-Strom [cu argumente ] au sarit ca fripti toti Stromanicii[si nu era pe topicul de Vstrom], de ce crezi ca pe aici lucrurile ar sta altfel? Parerea mea e sa te mai gandesti la "de ce faci ceea ce faci" si daca nu-ti da cu virgula sa stii ca ai mari probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate