foxbat Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Poate facem un test comparativ cu versiunea 'pro'. Am luat-o, dar nu am apucat nici sa testez daca bazaie... la ce sa bazaie ? daca stai mai mult in aer , asa cum am vazut. n ai treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornel ilie Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 salut e normal ca un gsa sa vibreze tare la relantii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Vibreaza oleaca, daca nu a fost sincronizat de mult. Acuma depinde ce intelegi prin "vibreaza tare" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Da, e normal, vibreaza mai tare decat toate celelate mobre. Dar e o vibratie specifica boxerului diferita de a unui monocilindru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Sal. Stie cineva unde a plecat Tiberiu [ receptie clientii moto A. Bavaria ] mai este in domeniu sau a schimbat meseria ? Ms . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Sal. Stie cineva unde a plecat Tiberiu [ receptie clientii moto A. Bavaria ] mai este in domeniu sau a schimbat meseria ? Ms . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Deci pare ca ceasul pompei indica ok Dar moto a ta nu are RDC? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Ceva probleme cu simeringurile la pompa de apa. Aparent aceleasi probleme erau si la k1600 cand au aparut initial. Asta se vede la relativ putini km, pana ce nu ajungi la prima revizie. Dar pana la urma e doar un simering, sau doua, cine le mai numara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 (editat) Boxerul adevarat e pe aer. Ii trebuie putin sa se dea pe apa, pana atunci mai scuipa. Editat Martie 19, 2014 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Sal. Stie cineva unde a plecat Tiberiu [ receptie clientii moto A. Bavaria ] mai este in domeniu sau a schimbat meseria ? Ms . Din cate am inteles, ramane in domeniu, dar mai pe cont propriu Oricum, imi pare rau ca a plecat de la ei. Dar moto a ta nu are RDC? Nop Ceva probleme cu simeringurile la pompa de apa. Aparent aceleasi probleme erau si la k1600 cand au aparut initial. Asta se vede la relativ putini km, pana ce nu ajungi la prima revizie. Dar pana la urma e doar un simering, sau doua, cine le mai numara... Da bulina aia neagra de unde pare ca curge ce naiba e acolo ? Ca nu tin minte sa am asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 trei sa scurga si apa aia pe undeva cand se duce dracu presetupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Cel mai probabil e o gaura pein care se scurge apa cand cedeaza unul dintre simeringurile de la axul pompei de apa. Eu stiu ca acolo se face gaura aia, fix intre simeringuri. Tot acolo se indeasa si ceva vaselina. Asa se facea si la vapoarele de demult, intr-o cutie se punea funii si vaselina, si din cutia aia iesea axul elicei in apa. Si nici apa nu intra in vas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Numai bun de mers in jurul blocului.....Era sa zic in jurul lumii.Tot japo dau deocamdata ora exacta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Numai bun de mers in jurul blocului.....Era sa zic in jurul lumii.Tot japo dau deocamdata ora exacta.... DA ..este exacta dar un pic cam in urma...sa stam stramb si sa judecam drept ..inafara de vstromul 650 de la suzuki restul firmelor japoneze nu prea au cota de piata!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 DA ..este exacta dar un pic cam in urma...sa stam stramb si sa judecam drept ..inafara de vstromul 650 de la suzuki restul firmelor japoneze nu prea au cota de piata!! da si vstromu de 650 numa cota de piata are. in rest, nu are nimic. sa compari 1200 gs lc cu 650 dl e comic rau. or fi dand japonezii ora exacta, da nu aia care fabrica vstromu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 da macar nu curge apa din el dupa 2000km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 da si vstromu de 650 numa cota de piata are. in rest, nu are nimic. sa compari 1200 gs lc cu 650 dl e comic rau. or fi dand japonezii ora exacta, da nu aia care fabrica vstromu. Sti vorba aia?..viata bate filmul...LC -ul este super dar pt MAREA MAJORITATE este scump asa ca in viata reala(pe teren nu sunt asa mari diferentele intre 650 si gs ..pe hartie enorme) prefer o mobra ieftina si buna sa bat drumul decat sa stau cu ea in garaj in timp ce platesc rate... si crede-ma ca am experienta si cu moto si cu ratele!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Sti vorba aia?..viata bate filmul...LC -ul este super dar pt MAREA MAJORITATE este scump asa ca in viata reala(pe teren nu sunt asa mari diferentele intre 650 si gs ..pe hartie enorme) prefer o mobra ieftina si buna sa bat drumul decat sa stau cu ea in garaj in timp ce platesc rate... si crede-ma ca am experienta si cu moto si cu ratele!! stiu ca ai avut gs, nu indraznesc sa te contrazic. problema e cu altii care nu au avut si habar nu au. personal, am 1150 gsa cu care ma impac extrem de bine. nu l-as da pt 1200 gs lc pentru ca nu ma dau banii afara din casa si n-am timp cat as vrea nici de 1150. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Sigur nu, prea explicit. Totusi cine l-a facut? A muncit ceva. E un tip care cu genul asta de "pictura moto" se ocupa http://www.michaelknepper.de/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 (editat) Sper sa nu se supere nimeni de off topic ..ce ma ofticat ca firmele japoneze in mirajul lui 1200 gs au uitat de clasa de mijloc(capacitate si pret) a motocicletelor si partea cea mai nasola este ca nici nu l-au ajuns pe 1200 gs si au pierdut si clasa de mijloc unde iarasi troneza bmw si triumph...asa ca de aceea sustin ca suzuki 650 a ramas cam singurel si s- a putut afirma!!..daca era honda africa twin(cu injectie,e.t.c) inca in productie v-stromul ar fi fost ca si inexistent pe piata! PS ..DACA as avea ceva banuti diferenta as da africa si m-as intoarce la gs 1200 dar cel mai simplu model fara nici o dotare..fara nici un dubiu cu toate defectele lui pt adv-turing cu 2 pers este perfect 207kg,(gol) 100cp.consum 4-6l ..n-are rost sa mai continui ca ma excit!! A sa nu uitam un alt criteriu ..fizicul ..tu care esti inalt si puternic fara probleme un GSA mai sunt cativa ca mine pt care nu conteza dimensiunea motocicletei dar revenind la cei multi ..greu cu namilele aceste pe drumurile cat de cat cu tenta ADV..si asa se ajunge in postura de a nu avea varianta sau de a cumpara un cb500x si sa-l modifici pt ADV Editat Martie 20, 2014 de rul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Asta cred ca e ala de i-a dat borshu pe la garnitura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Da, chiar se vede ceva albastru acolo... Stai... e reflexia de la logo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Asta cred ca e ala de i-a dat borshu pe la garnitura adica gata, in fine, dupa 60 de ani cand fac roaba aia au ajuns la nr 500.000 si gata ,inchid productia sper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 21, 2014 Autor Share Postat Martie 21, 2014 UITE I MA CUM RAD DE FRAIERII CARE LE AU CUMPARAT JUCARIA...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 exact pisi, ma bucur ca desi ti ai luat si tu teapa( bine, la tine e cronica, de 2 ori ) , inca mia poti sa razi :-P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate