b374 Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 detalii despre acea "scula" de resetare sau procedura, stie cineva? baga asta in google: gs911 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 Sau asta de la Wunderlich: http://www.wunderlich.de/shop/en/diagnostic-tester-bs-100-1.html » Post actualizat in 02 Apr 2015 09:47Nu poti face revizia la altii pentru ca sigur pierzi garantia Eu am tot auzit de o directiva europeana cum ca nu mai esti obligat sa te duci la dealerul marcii repective, deci poti merge si la alt service autorizat si sa nu pierzi garantia. Totusi, pana nu este clar, nu as risca. Si pana la urma conteaza si ceea ce scriu producatorii in actele de vanzare/garantie pentru ca te cam au la mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 http://www.hexcode.co.za/products/gs-911/function-chart#K50 Legat de ce se poate face cu un GS 911 la LC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnbv Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 SALUTARI! sunt sigur ca nu s-a apucat nimeni sa repare manerele incalzite la BMW,dar pentru ca la mine cel din partea stg si-a dat duhul ,am extras mansonul de cauciuc de pe infasurare si am constatat intreruperea nichelinei.Nu vad nici cea mai mica probleme in inlocuirea ei.La prima vedere operatiunea este banala.Nu stiu unde pot gasii nichelina la dimensiunile necesare.Pe vremuri se gasea la potentiometre audio,chiar si la cele auto care reglau luminozitatea bordului,si litrometrul de la batrana dacie functiona cu ajutorul nichelinei.Daca cineva poate impartasi din experienta sunt foarte interesat de unde a extras firul de nichelina,ca pe la magazine nu cred ca se gaseste.Nu am un micrometru sa-l masor,dar este destul de subtire, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 (editat) nici mancar nu cred ca trebuie sa inlocuiesti. vezi ca exista la magazinele de bricolaj (eu am vazut in hornbach), un tub ca si oja, care contine un metal lichid (nu stiu exact ce este, dar asa apare). este special pentru refacut chestiuni de genul asta. il aplici ca pe oja, refaci circuitul intrerupt, lasi sa se usuce si cam gata. cum mansoanele alea se incalzesc pe la 50 de grade, cred ca nu e o problema din punctul asta de vedere. din cate retin e undeva la 80 de ron. ceva de genul: http://www.emag.ro/solutie-loctite-3863-circuit-pentru-refacere-circuit-dezaburire-luneta-2-gr-1151364/pd/DRH5LBBBM/ Editat Aprilie 9, 2015 de COObra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Vezi ce rezistenta are manerul drept care merge. Cumpara nichelina de diametru rezonabil si taie o bucata de lungime L, care masurata, sa iti indice aceeasi rezistenta ca si cel functional. Infasoar-o pe maner si pune-i numele la mobra "Radiator", din Radiator Springs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 SALUTARI! sunt sigur ca nu s-a apucat nimeni sa repare manerele incalzite la BMW,dar pentru ca la mine cel din partea stg si-a dat duhul ,am extras mansonul de cauciuc de pe infasurare si am constatat intreruperea nichelinei.Nu vad nici cea mai mica probleme in inlocuirea ei.La prima vedere operatiunea este banala.Nu stiu unde pot gasii nichelina la dimensiunile necesare.Pe vremuri se gasea la potentiometre audio,chiar si la cele auto care reglau luminozitatea bordului,si litrometrul de la batrana dacie functiona cu ajutorul nichelinei.Daca cineva poate impartasi din experienta sunt foarte interesat de unde a extras firul de nichelina,ca pe la magazine nu cred ca se gaseste.Nu am un micrometru sa-l masor,dar este destul de subtire, arunca un ochi si aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 La 1200GS e un pic altfel, in rest, tot doua roti are si ghidon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnbv Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Greu se mai gaseste nichelina.....pana la urma un magazin de bobinaj a fost singurul unde am gasit ceva asemanator.Pe motociclete este de 0,27 iar ce am gasit eu are 0,35.Rezistenta masurata este de 8 omi.Mi-a cam dat cu virgula la lungime lipsesc 3 infasurari ca sa am rezistenta necesara.Maine incerc sa fac toata infasurarea si sa-i scad cu o rezistenta pusa in paralel.....sper sa iasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Ca tot vorbeam de bagaje si genti - ca sa stea tailbagul/rucsacul mai comod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Eu nu cred ....de fapt sunt sigur ca eeprom ul ala poate fi scris de mult mai multe ori decat 8. E o memorie -- nu ar trebui sa fie probleme. Poate e un mod marsav prin care sa va impiedice sa va duceti in fiecare zii la ei pt orice update. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Vand extensie Tank Bag Wunderlich. Extensia pentru Tank Bag Wunderlich se potriveste pe modelele BMW 1200 GS/GSA. Are husa de ploaie, protectie la socuri pentru telefoane si tablete asigurate de o perna de aer, reglabila prin pompa manuala. Montare usoara prin "arici" in partea din spate si clipsul incorporat in fata. Extensia pentru tablete si telefoane si husa de ploaie sunt noi, cu etichetele pe ele. Pretul de achizitie a fost de 480 de lei. PRET: 200 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Delo Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 (editat) Greu se mai gaseste nichelina.....pana la urma un magazin de bobinaj a fost singurul unde am gasit ceva asemanator.Pe motociclete este de 0,27 iar ce am gasit eu are 0,35.Rezistenta masurata este de 8 omi.Mi-a cam dat cu virgula la lungime lipsesc 3 infasurari ca sa am rezistenta necesara.Maine incerc sa fac toata infasurarea si sa-i scad cu o rezistenta pusa in paralel.....sper sa iasa Rezistemta in paralel? Nu are nici un rost!!! Daca ai 8 ohmi atunci este OK, daca ai mai mult puterea disipata va fi mai mica, daca ai mai putin de 8 ohmi puterea disipata va fi mai mare, cu o rezistenta in serie poti mari rezistenta si ca urmare scade puterea dar cu rezistenta paralela nu schimbi nimic desi rezistenta totala scade nichelina va primi aceeasi tensiune deci va disipa aceeasi putere ca si fara rezistenta paralela. Singura varianta ar fi sa scoti cat mai aproape de 8 ohmi probabil ceva mai multe spire ca inainte sarma fiind mai groasa deci rezistenta/metru mai mica. Editat Aprilie 10, 2015 de Delo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnbv Postat Aprilie 11, 2015 Share Postat Aprilie 11, 2015 Am reusit. Cu nichelina gasita pentru valoare de 8 omi manerul se incalzea cam tare si lipseau cam trei infasurari elicoidale.La un traseu normal cu nichelina gasita in comert de mine rezistenta era de 12 omi dar am considerat ca totusi este cam mare.Asa ca am refacut intoarcerea nichelinei din capatul manerului cu o tura considerand ca este de ajuns pana unde incalzeste iar la final am iesit de pe maner cu o tura mai repede.Pentru a nu intampina probleme la introducerea mansonului am pus tub autocontranctant termic,peste toata infasurarea.La capatul manerului am lasat 1 mm de tub peste dimensiunea limita,in ideea de ai permite materialului tratat termic sa se intoarca si sa faca imposibila dizlocarea spiralelor de nichelina la introducerea mansonului.Pentru introducerea mansonului,l-am tinut intr-o oala cu apa clocotita iar pe tubul contractant ce proteja infasurarea am pus sapun lichid.Totul a mers perfect.Valoarea masurata la final a fost de 9 omi,iar dupa proba am constatat ca nu se simte nici o diferenta intre manere......deci se poate!Regret ca nu am facut poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 11, 2015 Share Postat Aprilie 11, 2015 Am reusit. Cu nichelina gasita pentru valoare de 8 omi manerul se incalzea cam tare si lipseau cam trei infasurari elicoidale.La un traseu normal cu nichelina gasita in comert de mine rezistenta era de 12 omi dar am considerat ca totusi este cam mare.Asa ca am refacut intoarcerea nichelinei din capatul manerului cu o tura considerand ca este de ajuns pana unde incalzeste iar la final am iesit de pe maner cu o tura mai repede.Pentru a nu intampina probleme la introducerea mansonului am pus tub autocontranctant termic,peste toata infasurarea.La capatul manerului am lasat 1 mm de tub peste dimensiunea limita,in ideea de ai permite materialului tratat termic sa se intoarca si sa faca imposibila dizlocarea spiralelor de nichelina la introducerea mansonului.Pentru introducerea mansonului,l-am tinut intr-o oala cu apa clocotita iar pe tubul contractant ce proteja infasurarea am pus sapun lichid.Totul a mers perfect.Valoarea masurata la final a fost de 9 omi,iar dupa proba am constatat ca nu se simte nici o diferenta intre manere......deci se poate!Regret ca nu am facut poze daca puneai si niste poze la descrierea asta, era super fain. poate mai au si altii problema asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 https://www.facebook.com/video.php?v=804295642973475&set=vb.139188202817559&type=2&theater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ccuculas Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 salut. ma tenteaza sa cumpar un gs de 1200 (din 2005) si am 2 intrebari la voi: 1. e posibil sa aiba ABS doa rla roata din fata? ce inseamna "part integral ABS"? 2. daca nu are crash bar ci doar capacele acelea din duraluminiu (sau ce material o fi ala) e bai? merci anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 https://www.facebook.com/video.php?v=804295642973475&set=vb.139188202817559&type=2&theater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 salut. ma tenteaza sa cumpar un gs de 1200 (din 2005) si am 2 intrebari la voi: 1. e posibil sa aiba ABS doa rla roata din fata? ce inseamna "part integral ABS"? 2. daca nu are crash bar ci doar capacele acelea din duraluminiu (sau ce material o fi ala) e bai? 1. nu cred ca exista vreo motocicleta cu ABS doar fata sau spate; erau unii "destepti" care tot scriau la rubrica vanzari "ABS fata/spate" dar este o prostie. Partial intergral inseamna ca daca apesi maneta de frana (deci frana fata) este actionat si patele. Full integral era daca era si invers, adica daca apasai pedala de frana, sa actioneze si fata, dar la BMW doar LT a avut asa. Deci, DACA are ABS GS-ul, atunci este partial integral. ABS-ul era optional, nu serie, deci exista si care nu au ABS. Modelele pana in 2006 inclusiv au avut si un amplificator de forta a franarii, deci ar putea ca frana sa ti se para cam brutala la inceput, a fost un sistem criticat si incepand cu modelele 2007 s-a renuntat la el. Dar te obisnuiesti cu el. 2. nu e bai, fac si protectiile de aluminiu ceva treaba; doar ca ar fi mai bine sa ai si crashbar. Il poti pune ulterior fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 Protectiile is bune pt offroad, crashbar-ul e bun pt asfalt. Ma rog, dupa caz, atunci cand cazi pe offroad sau pe asfalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ccuculas Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 salut. la roata fata am vazut clar discul pt abs. la spate nu, ceea ce m-a mirat. o fi mai discret asezat ? corelata cu povestea amplificator de franare... atunci cand ma probat mi s-a parut f puternica franarea. asta il vezi ca un dezavantaj? sunt senzatii confuze pt mine, nu aveam echipamant si nici macar casca la mine si nici nu vroiam sa pierd ocazia sa merg macar cu 30 km/h, asa ca am testat-o. apoi, la acelasi capitol, e ceva specific la capitolul problematici la generatia 2005 GSA? Modelele pana in 2006 inclusiv au avut si un amplificator de forta a franarii, deci ar putea ca frana sa ti se para cam brutala la inceput, a fost un sistem criticat si incepand cu modelele 2007 s-a renuntat la el. Dar te obisnuiesti cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 are cineva manualul de service? » Post actualizat in 15 Apr 2015 15:28https://www.louis.eu/artikel/held-tool-tail-bag/10025656 140 lei la kronauto » Post actualizat in 15 Apr 2015 15:29disponibila si pt GS LC si pentru GS vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fellationship Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 Domnilor, trebuie sa schimb ulei si bujii la geesul meu din 2006, ce-mi mai recomandati si mie? Multumiri anticipate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 salut. la roata fata am vazut clar discul pt abs la roata spate nu il vezi, pentru ca citirea se face in carcasa grupului. dar il poti testa foarte usor...la 30-40km/h calci spatele blana. trebuie sa il simti cum pulseaza si roata spate cum "lucreaza" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Domnilor, trebuie sa schimb ulei si bujii la geesul meu din 2006, ce-mi mai recomandati si mie? Multumiri anticipate! cam ce ai pus si din 2006 incoace? nu cred ca s-a schimbat mare lucru de atunci la motoru tau. plus ca daca incepi discutia cu uleiurile o luam de la capat pentru a nu stiu cata oara. fiecare recomanda altceva si n-o mai scoatem la capat. aceeasi situatie e si pe forumurile din afara. foloseste functia de search cu incredere si o sa gasesti raspunsurile de care ai nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate