ivanp Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 (editat) Salut, Trebuie sa recunosc ca m-am uitat la sistem indelung dar momentan nu este pe lista de prioritati. Foarte bun pretul pentru cine isi doreste sistemul cruise control. PS - cauciucul din care sunt facute mansoanele pentru GS este de cocos. In plus nu imi plac pentru ca sunt prea inguste ca diametru. Stie cineva o sursa pentru "grip puppies" in Romania? Merci, Paul » Post actualizat in 16 Mar 2016 11:39 Inainte sa postez la Bursa, am zis sa-mi incerc norocul si aici. IMG_2239.JPG IMG_2241.JPG Editat Martie 16, 2016 de ivanp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 (editat) Salut, Trebuie sa recunosc ca m-am uitat la sistem indelung dar momentan nu este pe lista de prioritati. Foarte bun pretul pentru cine isi doreste sistemul cruise control. PS - cauciucul din care sunt facute mansoanele pentru GS este de cocos. In plus nu imi plac pentru ca sunt prea inguste ca diametru. Stie cineva o sursa pentru "grip puppies" in Romania? Merci, Paul Daca iti plac si le vrei, ti le trimit si imi dai banii cand ii ai. Legat de pret, si eu am zis la fel cand le'am luat de la Robert si nu fac bisnita de felul meu - daca vede ce scriu aici, poate confirma ca atat i-am dat pe ele. Incearca la mymotto pt grip puppies, dar vezi ca erau si la wunderlich. Grip puppies au marele dezavantaj ca reduc considerabil eficienta incalzirii in mansoane. In alta ordine de idei, daca vrei, iti trimit un tutorial de schimbat mansoanele la gs/rt etc. Iti poti lua de pe louis unele mai groase, cu precizarea ca tre' sa fie pe acelasi diametru. Editat Martie 16, 2016 de dexxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Daca iti plac si le vrei, ti le trimit si imi dai banii cand ii ai. Multumesc mult de oferta ta si mai ales de incredere dar nu e problema de bani (nu ca m-ar scoate afara din acasa). Legat de manere - pentru mansoane am in vizor (cand o sa fie cazul de inlocuit) pe cele de la Ariette - genul clasic BMW cu inele circulare pe circumferinta - imi plac extraordinar de mult In alta ordine de idei - daca isi doreste cineva un filtru de aer BMC pentru GS 2004-20012 : http://www.bmcairfilters.com/eng/standard-bike-filters/fm397-01/481/art este putin folosit, a fost spalat si proaspat uns de mine - 40eu. merge pe urmatoarele modele: BMW F 800 F 800 GT (YEAR 12>) F 800 F 800 R (YEAR 09>14) F 800 F 800 R (YEAR 15 >) F 800 F 800 S (YEAR 06>11) F 800 F 800 ST (YEAR 06>12) HP2 HP2 ENDURO (YEAR 06>09) HP2 HP2 MEGAMOTO (YEAR 07>12) R 1200 R 1200 GS (YEAR 04>12) R 1200 R 1200 GS ADVENTURE (YEAR 06>12) R 1200 R 1200 R (YEAR 06>) R 1200 R 1200 R CLASSIC (YEAR 11>12) R 1200 R 1200 RT (YEAR 05>) R 1200 R 1200 S (YEAR 06>10) R 1200 R 1200 ST (YEAR 04>08) R NINE T 1200 R NINE T 1200 (YEAR 14>) multumesc, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 M-am gandit si eu la Ariette, dar dupa ce am postat mesajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 M-am gandit si eu la Ariette ... In mintea mea nu imi imaginez bmw fara genul acela de manere ... si materialul din care sunt facute pare de calitate. Mai o intrebare - aduce cineva in Romania chestii de la Touratech - m-ar interesa scutul si cutia acea care se monteaza pe partea interioara a suportului de genti aftermarket, in oglinda fata de toba. De pe site par sa trimita doar in Germania - as putea sa imi comand asa printr-un prieten dar ma mai costa si drumul din DE in RO. Multumesc, Paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 In mintea mea nu imi imaginez bmw fara genul acela de manere ... si materialul din care sunt facute pare de calitate. Mai o intrebare - aduce cineva in Romania chestii de la Touratech - m-ar interesa scutul si cutia acea care se monteaza pe partea interioara a suportului de genti aftermarket, in oglinda fata de toba. De pe site par sa trimita doar in Germania - as putea sa imi comand asa printr-un prieten dar ma mai costa si drumul din DE in RO. Multumesc, Paul razvan de la metricmotion, este si topic... /index.php?/topic/733686-touratech-wunderlich/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 razvan de la metricmotion, este si topic... Merci, le dau un mail. numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Detalii si pret, te rog. Presupun ca la Bogdan Harea e facut. » Post actualizat in 14 Mar 2016 17:57 Si eu zic (dupa vreo 3 seturi in 2 ani) ca sunt foarte misto. Nu vei fi dezamagit pe asfalt. In off se schimba treaba, sunt zero, cu exceptia cazurilor cand e uscat si grohotisul destul de mare. » Post actualizat in 16 Mar 2016 11:39 Inainte sa postez la Bursa, am zis sa-mi incerc norocul si aici. Vand un Cruise Control de la Wunderlich (http://www.wunderlich.de/shop/en/cruise-control-for-original-top-yoke-2.html) pe care l-am luat de pe forum acum un an de la Robert Bobariu, in stare nou. L-am testat la 2 drumuri lungi in tara si nu ma pot obisnui cu el. De la Robert l-am luat cu 50 de eur, tot atat vreau si eu pe el. Pun si 2 poze cu obiectul in cauza. Ma gasiti pe aici sau la 0745unu59patru33. Locatia este Iasi, trimit prin curier oriunde in tara. IMG_2239.JPG IMG_2241.JPG Ai PM pt cruise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gserban Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Mai o intrebare - aduce cineva in Romania chestii de la Touratech - m-ar interesa scutul si cutia acea care se monteaza pe partea interioara a suportului de genti aftermarket, in oglinda fata de toba. De pe site par sa trimita doar in Germania - as putea sa imi comand asa printr-un prieten dar ma mai costa si drumul din DE in RO. Eu de fiecare data am comandat direct de la ei de pe site. Nu a fost scump transportul si a venit cam in 5-6 zile. Daca nu-l au pe stoc dureaza ceva mai mult. (https://shop.touratech.com) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Eu de fiecare data am comandat direct de la ei de pe site. Nu a fost scump transportul si a venit cam in 5-6 zile. Daca nu-l au pe stoc dureaza ceva mai mult. (https://shop.touratech.com) Merci. Eu cred ca tot incercam de pe touratech.de ca imi amintesc ca la destinatii aveau doar Germania. Acum vb cu Razvan si rezolv asa. Multumesc, Paul » Post actualizat in 17 Mar 2016 17:59 Mai o intrebare : Foloseste cineva tankrucsac-ul Givi XS306 (25l)? Incomodeaza la manevre stanga/dreapta? Deschis la capacitate maxima (are fermoar la mijloc) - ii este afectata rigiditatea, se balangane stanga dreapta? Tot nu ma decid intre cel de mai sus si XS308. As alege XS308 insa ma deranjeaza ca are centura aceea laterala cu 3 buzunare detasabila ... nu ii vad sensul. In plus cu cele 2 buzunare laterale de la centura pare mai lat decat XS306. Ar mai fi si XS307 insa mi se pare prea mic. merci, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gserban Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Salut. As vrea sa-mi schimb scaritele standard cu cele aurii de la BMW (sper ca se pupa pe LC). Imi puteti spune de unde se pot cumpara cel mai usor? (pret & livrare) Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Salut. As vrea sa-mi schimb scaritele standard cu cele aurii de la BMW (sper ca se pupa pe LC). Imi puteti spune de unde se pot cumpara cel mai usor? (pret & livrare) Multumesc! Salut, In Timisoara mie mi se aduc cam in 5 zile lucratoare. Daca imi dai un part number pot sa verific un pret aici. (sau de pe ce model sunt scaritele aurii). stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 (editat) Inainte sa postez la Bursa, am zis sa-mi incerc norocul si aici. Vand un Cruise Control de la Wunderlich (http://www.wunderlich.de/shop/en/cruise-control-for-original-top-yoke-2.html) pe care l-am luat de pe forum acum un an de la Robert Bobariu, in stare nou. L-am testat la 2 drumuri lungi in tara si nu ma pot obisnui cu el. De la Robert l-am luat cu 50 de eur, tot atat vreau si eu pe el. Pun si 2 poze cu obiectul in cauza. Ma gasiti pe aici sau la 0745unu59patru33. Locatia este Iasi, trimit prin curier oriunde in tara. IMG_2239.JPG IMG_2241.JPG Sold! Noul "apropitar" sa se bucure de el! Daca mai foloseste cineva Castrol 20w50 (specificatia pana acum vreo 2 ani, actualmente 15w50) cred ca mai am 2 bidoane sigilate (unul este sigur). Facem pret bun, ca-mi ocupa locul degeaba - dati un semn! Editat Martie 18, 2016 de dexxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 As vrea sa-mi schimb scaritele standard cu cele aurii de la BMW (sper ca se pupa pe LC). Imi puteti spune de unde se pot cumpara cel mai usor? (pret & livrare) Alea aurii sunt doar pt LC. Mai ales daca le ai pe cele standard de GS, ti le recomand. Eu le am de la inceput si imi plac tare mult, adica sunt facute cu cap. In mod normal, accesorii si echipament BMW nu poti lua decat de la un dealer BMW. Sau de aici: http://www.bmw-motorrad-store.de/bmw-r1200gs-adventure-k50-k51-fahrerfussrasten-komplettsatz.html Daca vrei, ti le pot comanda si eu aici la dealer (pretul similar ca pe site, probabil si cu -10% discount pe care ii am eu) si ti le trimit prin cineva la Sibiu dar trebuie sa te misti/hotarasti f repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Mai o intrebare - aduce cineva in Romania chestii de la Touratech - m-ar interesa scutul si cutia acea care se monteaza pe partea interioara a suportului de genti aftermarket, in oglinda fata de toba. Din cate stiu eu, cutia de care spui nu este pentru orice suport "after-market", ci dedicata pentru suporturile de sidecases originale BMW de metal / Adventure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Din cate stiu eu, cutia de care spui nu este pentru orice suport "after-market", ci dedicata pentru suporturile de sidecases originale BMW de metal / Adventure. asa este dar se pot face acele brate de prindere pe suportii aftermarket. numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Stie cineva o sursa pentru "grip puppies" in Romania? Merci, Paul Și eu am căutat așa ceva și am găsit pe hornig.com. Problema e ca transportul pana in Romania e 13,99. Daca ne adunam mai mulți iese mai ieftin/persoană. Mai este careva interesat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Salut, Eu pana la urma le-am comandat pe cele de la wunderlich. Nu-s cele mai ieftine dar cum mi s-a parut ca lumea nu e interesata nu am mai asteptat. Poate m-am grabit dar ... noi sa fim sanatosi! numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Martie 19, 2016 Share Postat Martie 19, 2016 Sold! Noul "apropitar" sa se bucure de el! Multumesc ! » Post actualizat in 19 Mar 2016 07:12 Salut, Eu pana la urma le-am comandat pe cele de la wunderlich. Nu-s cele mai ieftine dar cum mi s-a parut ca lumea nu e interesata nu am mai asteptat. Poate m-am grabit dar ... noi sa fim sanatosi! numai bine, paul Salut Cum sunt in mers? gripurile devenind mai groase nu pierzi din "control" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 19, 2016 Share Postat Martie 19, 2016 Inca nu le.am primit insa fiind din neopren aderenta este mai buna. De grosime conteaza preferintele tale. Daca asa cum sunt acum iti plac ...cu siguranta cu gripuri o sa ti se para prea groase mansoanele... stima, paul Multumesc ! » Post actualizat in 19 Mar 2016 07:12 Salut Cum sunt in mers? gripurile devenind mai groase nu pierzi din "control" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Martie 19, 2016 Share Postat Martie 19, 2016 Mansoanele de la Dakar sunt mai groase decat cele de la 800, iar feelingul e mult mai bun. M-am obisniut cu cele subtiri, dar erau mai faine celelelte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Martie 19, 2016 Share Postat Martie 19, 2016 Recomand Heidenau K76. Sunt made in Germany si le puteti comanda direct la Timisoara www.heidenau.ro (Ramona). Tocmai mi-au sosit si perechea costa 740 lei pt 1200gs 2009. Am si de on/off (M+S) Heidenau Scout K60. Recomand de asemenea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Martie 19, 2016 Share Postat Martie 19, 2016 (editat) Dau, fara bani, doua cauciucuri. Fata 110/19, Metzler Next, spate Metzler Evo 150/17. DOT 2014 Editat Martie 19, 2016 de Madalin Pribu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 20, 2016 Share Postat Martie 20, 2016 Salut, Daca aveti vre-o info - probabil nemtii au uitat sa puna - caut o varianta de aparatoare noroi pentru roata spate ... gen acesta: http://www.wunderlich.de/shop/en/carbon-rear-wheel-hugger-without-esa-2.html dar parca totusi nu merita caruta respectiva de bani (250Eu). multumesc, paul » Post actualizat in 20 Mar 2016 01:43LE - m-am uitat eu prost - era la alta categorie - http://www.wunderlich.de/shop/en/inner-fender-with-esa.html merci, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Martie 20, 2016 Share Postat Martie 20, 2016 @ivanp Ai trecut la BMW? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate