DKW Postat Noiembrie 10, 2018 Share Postat Noiembrie 10, 2018 Daca aveti relatii pe la importatori/distribuitori de piese auto (moto), sursa alternativa de piese BMW : https://bmw.7zap.com/en/bmw-classic/k25/r+1200+gs+04+(0307,0317)/0-0-2004-0-ece/. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 La 23.10.2018 la 23:17, DKW a spus: Astazi am schimbat bobina de inductie de pe stanga, cea din capul pistonului, am luat echivalenta de la Beru, la juma' de pret fata de originala BMW. de unde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 O sa intreb maine la munca, de obicei imi comand piesele prin firma la care lucrez. Intre timp am schimbat si bobinaa de pe stanga, ramane de rezolvat problema ambreiajului, troncane de zici ca-i Ducati. *de pe dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Noiembrie 15, 2018 Share Postat Noiembrie 15, 2018 Acum 7 ore, DKW a spus: O sa intreb maine la munca, de obicei imi comand piesele prin firma la care lucrez. Intre timp am schimbat si bobinaa de pe stanga, ramane de rezolvat problema ambreiajului, troncane de zici ca-i Ducati. *de pe dreapta. ok.si eu astept placa de presiune si carcasa :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Noiembrie 15, 2018 Share Postat Noiembrie 15, 2018 Daca schimb rezervorul de lichid de frana de pe dreapta ghidonului (leak leak leak), este nevoie de aerisirea sistemului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Noiembrie 15, 2018 Share Postat Noiembrie 15, 2018 Teoretic nu, daca nu a tras deja aer pe unde curge. Ordinea ar fi: desfaci etrierii de pe discuri, franezi sa incarci pistonasele, schimbi rezervorul si impingi pistonasele inapoi. Asta iti va intoarce lichid de frana in rezervorul nou si va scoate eventualul aer. Ai grija sa fii virat maxim stanga, sa fie rezervorul in punctul superior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Noiembrie 15, 2018 Share Postat Noiembrie 15, 2018 @shpixy, bobinele sunt de la Autonet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Noiembrie 16, 2018 Share Postat Noiembrie 16, 2018 Acum 9 ore, DKW a spus: @shpixy, bobinele sunt de la Autonet. am bagat codurile si nu au... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 16, 2018 Share Postat Noiembrie 16, 2018 Sunt la Unix, intreaba de Beru ZS 385. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Noiembrie 16, 2018 Share Postat Noiembrie 16, 2018 22 hours ago, Baxxter said: Teoretic nu, daca nu a tras deja aer pe unde curge. Ordinea ar fi: desfaci etrierii de pe discuri, franezi sa incarci pistonasele, schimbi rezervorul si impingi pistonasele inapoi. Asta iti va intoarce lichid de frana in rezervorul nou si va scoate eventualul aer. Ai grija sa fii virat maxim stanga, sa fie rezervorul in punctul superior. Mersi! Asa voi proceda! Scurgerea este la o-ring. Nu curge mult, dar odata a ajuns la senzorul de la frana si ramanea pompa blocata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Noiembrie 16, 2018 Share Postat Noiembrie 16, 2018 10 hours ago, Dan Cata said: Sunt la Unix, intreaba de Beru ZS 385. Sau 0040100385 la Autonet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 19, 2018 Share Postat Noiembrie 19, 2018 De unde pot cumpara niste genti interioare la un 1200 GS 2009, cu cutiile Vario, alea de plastic, extensibile? Am nevoie pentru toate 3, lateralele + topcase. Am pus ceva intrebari pe ebay dar pare-se ca oamenii chiar nu vor sa isi vanda marfa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Noiembrie 19, 2018 Share Postat Noiembrie 19, 2018 1 hour ago, Dan Cata said: De unde pot cumpara niste genti interioare la un 1200 GS 2009, cu cutiile Vario, alea de plastic, extensibile? Am nevoie pentru toate 3, lateralele + topcase. Am pus ceva intrebari pe ebay dar pare-se ca oamenii chiar nu vor sa isi vanda marfa... Verifica asta: https://allegro.pl/listing?string=torba bmw vario&order=m&bmatch=baseline-cl-pn-uni-1-1-1017 Daca iti surade ceva, vb despre cum te pot rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 19, 2018 Share Postat Noiembrie 19, 2018 Ti-am trimis un mesaj. Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byzu Postat Noiembrie 19, 2018 Share Postat Noiembrie 19, 2018 Acum 6 ore, Dan Cata a spus: De unde pot cumpara niste genti interioare la un 1200 GS 2009, cu cutiile Vario, alea de plastic, extensibile? Am nevoie pentru toate 3, lateralele + topcase. Am pus ceva intrebari pe ebay dar pare-se ca oamenii chiar nu vor sa isi vanda marfa... Salutare, Eu mi-am luat pentru al meu "SET SADDLEMEN GENTI INTERIOARE CUTII LATERALE BMW 1200" - 243 Lei un set ( adica stanga/dreapta). Da o cautare pe goagle ca le gasesti pe un magazin moto online de la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 20, 2018 Share Postat Noiembrie 20, 2018 Byzu, alea se potrivesc la cutiile de aluminiu, la ADV, la GS simplu, am nevoie de gentile care sa aiba scobitura de la toba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byzu Postat Noiembrie 20, 2018 Share Postat Noiembrie 20, 2018 Acum 38 minute, Dan Cata a spus: Byzu, alea se potrivesc la cutiile de aluminiu, la ADV, la GS simplu, am nevoie de gentile care sa aiba scobitura de la toba. Stiu ce zici.. Eu m-am descurcat cu astea in cutiile Vario cu bagaje pt. 2 saptamani. Acum tu stii mai bine daca merita diferenta de bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Noiembrie 23, 2018 Share Postat Noiembrie 23, 2018 "Engine guard highway pegs" - foloseste cineva? Sunt utile la ceva? Ceva de genul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Noiembrie 23, 2018 Share Postat Noiembrie 23, 2018 Avand pe DragStar, ma gandeam sa pun si pe GS. Daca are cineva, sa posteze ceva pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Noiembrie 23, 2018 Share Postat Noiembrie 23, 2018 Eu mi-am pus toamna asta pe Triumph Tiger. Nu le-am gasit inca cea mai buna pozitie, dar au fost destul de folositoare intr-o tura de 2 saptamani, sa-ti mai dezmortesti genunchii din cand in cand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Noiembrie 27, 2018 Share Postat Noiembrie 27, 2018 On 23.11.2018 at 13:57, omu79 said: Eu mi-am pus toamna asta pe Triumph Tiger. Nu le-am gasit inca cea mai buna pozitie, dar au fost destul de folositoare intr-o tura de 2 saptamani, sa-ti mai dezmortesti genunchii din cand in cand. Cred ca voi incerca si eu... vedem ce imi mai trebe prin cap pana in primavara... A da... Are cineva asa proiectoare? Sunt oare bune de ceva? https://www.okazii.ro/proiector-led-moto-atv-putere-20w-2000-lm-cu-incarcator-usb-si-suport-de-bara-a192013396 Chiar am nevoie de ceva mai multa lumina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Noiembrie 27, 2018 Share Postat Noiembrie 27, 2018 10 hours ago, RedRat said: Are cineva asa proiectoare? Sunt oare bune de ceva? https://www.okazii.ro/proiector-led-moto-atv-putere-20w-2000-lm-cu-incarcator-usb-si-suport-de-bara-a192013396 Chiar am nevoie de ceva mai multa lumina Cauta ceva mai de calitate, priza aia USB fara protectie nu inspira incredere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 28, 2018 Share Postat Noiembrie 28, 2018 Eu zic ca alea OEM de la BMW nu au (inca) adversar, cand vine vorba de calitate/pret... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Noiembrie 28, 2018 Share Postat Noiembrie 28, 2018 Acum 5 ore, Dan Cata a spus: Eu zic ca alea OEM de la BMW nu au (inca) adversar, cand vine vorba de calitate/pret... CORECT !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcseh Postat Decembrie 14, 2018 Share Postat Decembrie 14, 2018 La 28.11.2018 la 7:46, Dan Cata a spus: Eu zic ca alea OEM de la BMW nu au (inca) adversar, cand vine vorba de calitate/pret... Nu e chiar asa... Am schimbat pe garantie. Dar din punct de vedere lumina sunt f ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate