Adrian M. Postat Aprilie 25, 2019 Share Postat Aprilie 25, 2019 Vorbește cu cei de la rams21. Ei fac service amortizoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Aprilie 25, 2019 Share Postat Aprilie 25, 2019 (editat) Acum 27 minute, Baxxter a spus: Amortizorul WP cu care au fost echipate GS-urile in 2005 sunt servisabile? Sau aveti la indemana un link cu un arc mai tare? Era un post pe facebook pe grupul gs romania - https://www.facebook.com/groups/1606776689535855/ prin 6 aprilie - nu stiu cum sa dau link la postul respectiv (scuze!), omul pentru showa a rezolvat la https://www.motonest.com/item/master-bike-cluj/?fbclid=IwAR0etMegiptobtc4K41NdHZ5bcWkuvoOP32DP5UwS7CC_M49xE8566zqrnI Nu stiu daca schimba si simeringuri sau doar curatit+ schimbat ulei+ aer. stima, paul Editat Aprilie 25, 2019 de ivanp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 25, 2019 Share Postat Aprilie 25, 2019 (editat) Fac de toate la MasterBike Cred ca poti gasi arc mai tare la Hyperpro, la Varadero stiu ca erau disponibile, m-as indoi la GS sa nu aiba Editat Aprilie 25, 2019 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Aprilie 25, 2019 Share Postat Aprilie 25, 2019 A incercat careva un de-cat la evacuarea stock de GS? 2004 mai exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wladlewo Postat Aprilie 26, 2019 Share Postat Aprilie 26, 2019 Buna ziua.Daca cunoaște cineva etapele întreținerii motocicletei,care ar fi produsele mai bune,intervalul de schimbare a lichidelor.Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Aprilie 27, 2019 Share Postat Aprilie 27, 2019 La 25.04.2019 la 20:53, DKW a spus: A incercat careva un de-cat la evacuarea stock de GS? 2004 mai exact. https://www.ukgser.com/forums/showthread.php/160512-DECATING-a-BMW-R1200GS-I-DID-IT Interesant. Am intrat la idei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Aprilie 27, 2019 Share Postat Aprilie 27, 2019 De ieri este operat de "polipi", si pare ca se simte mai bine, accelereaza mai usor, nu mai are acea zona intre 2500 si 3000 rpm unde aveam senzatia ca patineaza ambreiajul. Evacuarea si-a schimbat o idee sunetul, dar nimic deosebit. P.S.: exact topicul ala il citisem inainte de a posta intrebarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Aprilie 29, 2019 Share Postat Aprilie 29, 2019 On 27.04.2019 at 20:31, DKW said: De ieri este operat de "polipi", si pare ca se simte mai bine, accelereaza mai usor, nu mai are acea zona intre 2500 si 3000 rpm unde aveam senzatia ca patineaza ambreiajul. Evacuarea si-a schimbat o idee sunetul, dar nimic deosebit. P.S.: exact topicul ala il citisem inainte de a posta intrebarea. Ceva efecte secundare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Aprilie 29, 2019 Share Postat Aprilie 29, 2019 Da, la un stil de condus mai agresiv creste consumul, daca pastrezi stilul de condus scade nitel si consumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Aprilie 30, 2019 Share Postat Aprilie 30, 2019 E inox cotul? Trebuie argon pentru sudura? Ai operat și toba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Aprilie 30, 2019 Share Postat Aprilie 30, 2019 16 minutes ago, Baxxter said: E inox cotul? Trebuie argon pentru sudura? Ai operat și toba? Inox, sudat cu sarma de inox si argon. Toba nu am crosetat-o, dar ma bate un gand, ca mai am una de rezerva. Pe de alta parte nu sunt fan galagie mare, am pe celalalt GS evacuare completa Akrapovic fara DB-killer si parca as schimba-o cu o evacuare stock, (deh, munca in mediu cu galagie). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 30, 2019 Admin Share Postat Aprilie 30, 2019 Poluezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Aprilie 30, 2019 Share Postat Aprilie 30, 2019 (editat) Dupa 15 ani catalizatorul ala era la fel de eficient ca un burete de sarma plin de funingine, in plus, cel de pe motoreta era partial infundat. Daca ar fi sa fim mai catolici decat papa ar trebui sa schimbam catalizatoarele o data la 10 ani. Puteam sa il curat chimic, dar riscam sa-l infund mai rau sau sa se curete de pe el tot ce il facea eficient. Oricum, am in plan sa cumpar o alta evacuare, nemodificata. Editat Aprilie 30, 2019 de DKW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Mai 2, 2019 Share Postat Mai 2, 2019 Va salut, Am posibilitatea sa achiziționez un 1200 Gs LC, 2018, 4 (patru) km în bord, de la un dealer neamt, cu care tot lucrez, la prețul de 15900 euro. Nu are sidecase'uri și top case, dar în schimb e echipat la maxim, având cele 3 pachete pe el, plus garanție internațională. E ok prețul? Ar fi cineva interesat? Aștept pozele de la elși le postez aici. Marcel Asta e ultimul luat de la el... acum 2 săptămâni Iar tot de la el, 1250 Gs, 2019, cu garanție de fabrica, la 18.000 euro, din care mai pot negocia. Dar asta e full pachet, atât ca accesorii(fără top ase) cât și ca pachete de achipare. Întreb, pt ca nu știu cum e piața în România. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Mai 17, 2019 Share Postat Mai 17, 2019 Week end-ul trecut l-am operat pe GS-u' de ambreiaj, placa de presiune si tija de la ambreiaj duse, disc after market (TRW/Lucas) desi relativ nou era foarte uzat, volanta cu urme de valurire, un vis. Am luat un kit SH modelul mai nou si cu uzura minima, si l-am montat. Concluzia, a disparut trancanitul ca de tractor, nu mai patineaza ambreiajul, nu mai cloncane cand reduc gazul. A ramas de schimbat tija de ambreiaj, fiind foarte uzata nu mai debreiaza complet si agata la retrogradare. Dar nu-i graba ca am cu ce sa merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Mai 24, 2019 Share Postat Mai 24, 2019 Salutare, As vrea sa-mi schimb jantele, poate cineva vrea cu spite si e dispus sa facem schimb.Motocicleta este din 2017 cu 17000km, jantele sunt in stare perfecta. 0722708561 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 25, 2019 Share Postat Mai 25, 2019 Aveți pe undeva un tutorial de aerisit servo la GS 2005? Am vrut să schimb lichidul și am comis-o. Nu reușesc să amorsez la loc servo pe față. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnbv Postat Mai 25, 2019 Share Postat Mai 25, 2019 BMW 4V ABS-integral Part 1- Część 1 wymiana płynu - brake fluid exchange BMW 4V ABS-integral Part 1- Część 1 wymiana płynu - brake fluid exchange Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 25, 2019 Share Postat Mai 25, 2019 Johnbv, mii de mulțumiri. Acum 2 ani exact după filmul asta am făcut lucrarea dar azi nu îl mai găseam. Am incercat sa lucrez după o procedură de pe un PDF dar m-am încurcat. In fine, acum e gata funcțional și cu zeamă nouă. Mâine îl scot la câmp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnbv Postat Mai 25, 2019 Share Postat Mai 25, 2019 Sa traiesti.....asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petrescu Mircea Postat Mai 26, 2019 Share Postat Mai 26, 2019 Mare grija ... asa m-am calicit si eu pt 100 lei si era sa ma duc pe copca ( cred ca a prins o bula de aer si avea momente cand maneta de frana era tare ca de obicei dar frana cu tinea DELOC ) . schimbat apoi la service lichidul din nou si nu a mai avut nicio problema . M-am jurat ca nu mai fac asa ceva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Mai 27, 2019 Share Postat Mai 27, 2019 O scurta intrebare... Imi curge putin ulei: Are rost sa scot protectia de plastic si sa incerc sa repar? Sau este prea mult pentru un amator? Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 27, 2019 Share Postat Mai 27, 2019 Boxer din care nu curge mai rar! De la VW Kafer la Porsche, trecând pe la Ural, Nipru și Oltcit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 27, 2019 Share Postat Mai 27, 2019 Numa dintr-un loc, e un capac de plastic acolo dedesubt de la care poate sa curgrga. Ala e tinut de 4 suruburi. Saaaau de la senzorul de sus de pe bloc, da ambele au cate un o-ring care poate sa cedeze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Mai 27, 2019 Share Postat Mai 27, 2019 Mai este si un simering p-acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate