noro Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 in fata la spital intr-o ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baspri Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 eu la 17:30 plec de la servici. Haideti la 18:00 la spital. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 pt mine e ok, nebunake? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Voi fi acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 eu la 17:30 plec de la servici. Haideti la 18:00 la spital. este perfect la 18:00-18:30 la spital, eu voi fii acolo...noro si ceilalti...sunte-ti deacord? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baspri Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 este perfect la 18:00-18:30 la spital, eu voi fii acolo...noro si ceilalti...sunte-ti deacord? si eu voi fi acolo in jur de 18:00. Ne intalnim la intrarea principala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 este perfect la 18:00-18:30 la spital, eu voi fii acolo...noro si ceilalti...sunte-ti deacord? Dep. Sa vad unde las calu' in aglomeratia naibii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 prezent la 18:00 in fata la spital Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HoLLyRo Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 As fi venit si eu cu mare drag , dar din pacate sunt prea departe . Dumnezeu sa il ajute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 vin si eu daca e... deci intalnire unde si la ce ora mai exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 vin si eu daca e... deci intalnire unde si la ce ora mai exact? In fata la spitalul floreasca, la 18:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 vin si eu daca e... deci intalnire unde si la ce ora mai exact? la ora 18:00-18-15 in fata la Spitalul de Urgente Floreasca. Intersectie Bvd Stefan cel Mare cu Calea Floreasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawa82 Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 la ora 18:00-18-15 in fata la Spitalul de Urgente Floreasca. Intersectie Bvd Stefan cel Mare cu Calea Floreasca ASTIA SUNT MOTOCICLISTI ADEVARATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAVO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 la ora 18:00-18-15 in fata la Spitalul de Urgente Floreasca. Intersectie Bvd Stefan cel Mare cu Calea Floreasca s-a facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Death|Strike Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 ar fi frumos din partea voastra daca ati veni si va multumim din suflet. Din cate stiu dupa ora 5 daca nu ma insel se inchide intrarea principala (cea de langa parcare),asa ca va trebuii sa intrati pe cea de la Camera de garda,de acolo mergeti drept inainte,dati de niste scari in dreapta,urcati scarile,dupa aceea,stanga si veti ajunge la terapie intensiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 ar fi frumos din partea voastra daca ati veni si va multumim din suflet.Din cate stiu dupa ora 5 daca nu ma insel se inchide intrarea principala (cea de langa parcare),asa ca va trebuii sa intrati pe cea de la Camera de garda,de acolo mergeti drept inainte,dati de niste scari in dreapta,urcati scarile,dupa aceea,stanga si veti ajunge la terapie intensiva. multumim frumos pt informatii, daca e nevoie sa aducem ceva, orice te rog anunta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 ma intreb, oare mere si "raptoru'"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Death|Strike Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 multumim frumos pt informatii, daca e nevoie sa aducem ceva, orice te rog anunta! da,doar ganduri bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 ma intreb, oare mere si "raptoru'"? terminati cu intrigile, daca vreti sa faceti ceva atunci la treaba, va luati de cei care comenteaza aiurea pe forum, dar tot voi le dati apa la moara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 (editat) Salut tuturor, multumesc pentru faptul ca ii sunteti alaturi in aceste momente grele, sunt un vecin, prieten aproape un frate..... ne cunoastem de cand am invatat sa mergem am facut prosti impreuna si acum el este pe un pat de spital..... In posturile care urmeaza voi incerca sa va tin la curent cu tot ce se intampla si va rog sa nu scrieti prosti ... din seara accidentului cand am stat pana la 2 dimineata la spital am fost acolo alaturi de el mergem in fiecare zi si in orice moment cineva e acolo daca vreti sa veniti sa il incurajati.... SPITALUL DE URGENTA FLOREASCA , ET 1 CLADIREA DIN SPATE SECTIA TERAPIE INTENSIVA, NU VETI PUTEA INTRA LA EL (DEPINDE DACA VA LASA MEDICUL) DAR VA PUTETI INTERESA PERSONAL DE STAREA LUI CA SA NU EXISTA CONFUZII CUM A FOST CEA DE IERI CAND DINTR-O PROSTIE S-A AJUNS LA CE S-A AJUNS.. SI AICI NU MAI COMENTEZ NIMIC..... EU, VODOO, DEATH STRIKE (- CARE ERA ID LUI SI ACUM VB FRATELE LUI DE PE EL -) SUNTEM CEI MAI IN MASURA SA VA COMUNICAM ORICE INFORMATII LEGATE DE STAREA LUI DE SANATATE CARE MOMENTAN E MAI BINE DESI TOT IN COMA... REACTIONEAZA LA VOCEA CUNOSCUTILOR MISCAND ATUNCI CAND PARINTI I-AU VORBIT , CASCA AM VAZUT-O SI NU ARATA PE CAT S-A SPECULAT AICI....ARE O FISURA IN DREAPTA SUS SI IN DREAPTA SPATE JOS, CAM IN DREPTUL URECHII SI NU E RUPTA, SPARTA SAU ALTELE , SI CAND ZIC FISURA MA REFER LA FAPTUL CA E CA SI UN PARBRIZ IN CARE SARE O PIATRA SI SE FISUREAZA, INSA E HARJAITA DESTUL DE URAT DE ASFALT, ...DEOCAMDATA ATAT SI PE MASURA CE AFLAM ALTE INFORMATII VA TINEM LA CURENT LA ORA 4-5 CAND MA DUC LA EL LA SPITAL SI CRED CA STAU PANA LA 12-1 NOAPTEA ..... IAR CAND AJUNG ACASA POSTEZ CEEEE deci DeathStrike e exact baiatul de e in spital?? Dumnezeule...acum cateva saptamani vorbeam cu el de examenul moto... ( Fi'ar sa fie!!!!!!!!!!!! Promit sa trec maine pe la spital! Baiatul are nevoie de toate incurajarile si rugaciunile noastre, oricum sunt sigura ca va lupta, pasiunea din sangele lui este prea mare! Editat Aprilie 25, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 (editat) Care mergeti (si ma stiti, implicit stiti si problemele care sunt) intrebati daca pot si eu dona.. Ca daca se poate ma prezint intr-un fel sau altul acolo! Am 4 luni de la ultima operatie, semne cat cuprinde si circa 2 luni de cand am terminat cu antibiotice si autovaccin.. In prezent mai bag doar calmante din plin..... Sa dea Dumnezeu sa isi revina cat mai repede!! Daca pot ajuta in orice alt mod, va rog sa ma anuntati! LE: mi-am corectat scaparile de tastatura Editat Aprilie 25, 2008 de amimagz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Care mergeti (si ma stiti, implicit stiti si problemele care sunt) intrebati daca pot si eu dona.. Ca daca se poate ma prezint intr-un fel sau altul acolo! Am 4 luni de la ultima operatie, semne cat cuprinde si circa 2 luni de cand am terminat cu antibiotice si autovaccin.. In prezent mai bag doar calmante din plin.....Sa dea Dumnezeu sa isi revin cat mai repede!! Daca pot ajuta in orice alt mod, va rog sa ma anuntati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Care mergeti (si ma stiti, implicit stiti si problemele care sunt) intrebati daca pot si eu dona.. Ca daca se poate ma prezint intr-un fel sau altul acolo! Am 4 luni de la ultima operatie, semne cat cuprinde si circa 2 luni de cand am terminat cu antibiotice si autovaccin.. In prezent mai bag doar calmante din plin.....Sa dea Dumnezeu sa isi revina cat mai repede!! Daca pot ajuta in orice alt mod, va rog sa ma anuntati! LE: mi-am corectat scaparile de tastatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Mishule... >< Nu cred ca poti dona, din cauza utilizarii pe perioada indelungata a calmantelor... Dar intrebam, ca nu ne doare gura. >< 18.15-18.30 si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dru Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 (editat) Daca este nevoie de sange, dati un semn, cum ajung la Bistrita, m-am si dus la donat. Bolnav nu-s, analize curate, totul ok. Sa-mi spuneti cum il cheama, ca sa stiu sa specific pentru cine este. Insanatosire cat mai grabnica. Mai mult nici nu stiu ce sa zic LE: am vazut prima pagina, ok, stiu cum il cheama. Inca o data, insanatosire grabnica. ( un copil ) Editat Aprilie 25, 2008 de dru_kl3in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate