leeloo_wolf Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 cred ca va plictisiti deja de atatea casti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 (editat) salutare ... are careva idee de unde as putea procura o pensula de pintstriping? sau din ce as putea sa-mi confectionez asa ceva ? Editat Martie 20, 2009 de sherky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 salutare ... are careva idee de unde as putea procura o pensula de pintstriping? sau din ce as putea sa-mi confectionez asa ceva ? Si eu as fi curios...e posibil pe ebay sa fie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackdtr Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Si eu as fi curios...e posibil pe ebay sa fie... pe ebay este sigur...daca ai rabdare sa cauti insa cred ca am vazut ceva similar pe lipscani...nu stiu cat de bune sunt insa pt exersat... merita (cei care sunt pasionati de pictura stiiu unde anume) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 golum urmeaza polishat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 mai revin o o lucrare ceva poze de ieri inca nu e gata dar va fi in curand . maine trec la alta lucrare iar asta va mai astepta putin so.. aici sunt pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 ceva noutati.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nr. 150 Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Vă salut! Iată-mă Âşi pe mine pe aici pe la voi. Sunt artist plastic Âşi vă prezint deocamdată 2 căÂşti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 (editat) Vă salut! Iată-mă Âşi pe mine pe aici pe la voi. Sunt artist plastic Âşi vă prezint deocamdată 2 căÂşti. tari de tot castile ... cred ca tu ai postat mult pe 4tuning, nu ? Editat Martie 26, 2009 de sherky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nr. 150 Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Nu sunt de mult timp nici acolo dar am câteva lucrări postate. Pentru mai multe poți da clic pe semnătura mea Âşi ajungi pe blogul personal. E Âşi el abia la început dar îl completez în timp atât cu lucrări în aerograf dar Âşi pictură în ulei, grafică. AÂşa că ținem aproape. Rădăuțenii vor vedea zilele astea casca cu creierul plimbându-se pe motor. Cel puțin aÂşa am aflat de la posesor. Sper să nu se supere pe mine că l-am "pârât" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Bravo baieti....se pare ca aveti de lucru. Hai ca se misca treaba asa incet.........Zoli, foarte frumos arata ultimele lucrari si felicitari pentru castile de raliu. Astept un semn de la tine legat de problema pe care am discutat-o la telefon . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepinno Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Caut un artist pt o lucrare de circa 30 cm patrati la un moto Naked in Bucuresti...daca e cineva interesat rog PM si seerioziitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 salutare ... are careva idee de unde as putea procura o pensula de pintstriping? sau din ce as putea sa-mi confectionez asa ceva ? Am inteles ca se gaseste la magazinul Le franc de pe grivitei cu dacia langa fac. de arte decorative Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Am inteles ca se gaseste la magazinul Le franc de pe grivitei cu dacia langa fac. de arte decorative am inteles, merci mult ... o sa dau o fuga pa acolo sa vad ce si cum ... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pizzi Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 (editat) Salut. Sunt Pizzi. Aerografiez de cativa ani buni. O sa va prezint cateva din multele lucrari facute de mine. Pentru comenzi: yahoo messenger id: diavol_dracu Preturile sunt convenabile, timpul de executie fiind foarte scurt. Va astept. Editat Aprilie 3, 2009 de Pizzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Is din Arad si am un GSXR din 98 si as vrea sa il revopsesc...si nu stiu unde sa ma duc ...nu il vreau neeaparat revopsit in Arad... dar nici chiar la 500 km distanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corsar Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Salut, Caut un atelier unde se pot croma piese in apropiere de Bucuresti sau Pitesti. Daca stie cineva ... dau o bere pentru informatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit M Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Salut, dupa o perioada in care am exersat, l-am inebunit pe Zoli cu intrebari, mai postez si eu din noile lucrari. Banditul a fost o lucrare simpla in privinta desenului dar complexa in totalitatea ei. Am curatat tot pana la tabla, de la genti la rezervor, carene. Dupa - grund,chit spritchit,vopsit lacuit perlat desenat etc. Partea cu vopsitul, cinstit nu mi-a placut dar a fost o experienta binevenita. Sper sa va placa Mihai http://custombikepassion.blogspot.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 salutare am avut un aerograf si am folosit vopseluri auto - iar la curatare am bagat diluant in el si am bulit inelul ala mic de cauciuc care sta pe axul central ... acum am facut rost de alt aerograf si vreau sa nu mai repet experienta intrebarea mea este: voi ce vopseluri folositi si cu ce curatati unealta? bafta maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 in Pavilionul 15 am adus si eu motocicleta pictata acum catziva ani si m-am apucat de o casca pentru proprietar, pe aceeasi tema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nr. 150 Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 m-am "supărat" într-o dimineață pe calculatorul meu Âşi... vedeți voi urmarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 m-am "supărat" într-o dimineață pe calculatorul meu Âşi... vedeți voi urmarea * buna treaba! ...am si eu un monitor care sta in balcon ...degeaba. il vrei? vi si-l iei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 in Pavilionul 15 am adus si eu motocicleta pictata acum catziva ani si m-am apucat de o casca pentru proprietar, pe aceeasi tema... H.R. Geiger fan ... foarte tare mobra, desi imi place mult de tot si casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Complete Video Guide to Painting Motorcycle Helmets sper sa fie de folos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit M Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Fain semineu )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate