maxwell Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 frumos executat.bravo mai ai chopper-ul din poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 (editat) Hello, Pun si eu poze cu veverita mea.. Stiu ca face nota discordanta cu monstrii, flacarile si scheletii pe care i-am vazut aici, dar e carismatica in felul ei SUPER TARE !!! Vreau si eu una la fel, dar de CROSS. Ce are in spate ca si desen ? Editat Ianuarie 7, 2010 de red bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iceflo Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 ..BMW GS 1200 ti-am vazut lucrarile si din paginile anterioare...Bravos , imi scot palaria ( casca )...acum , spune-mi te rog , nu ai vre-un frate , prieten , coleg , orice si prin caras-severin , care sa faca asa ceva ? sau poate deschizi tu o reprezentanta aici ! multumesc si imaginatie multa sa ai in continuare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 .. ....prima lucrare in anul asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 .. ....prima lucrare in anul asta.. Multumesc mult pentru portret, eu si sotia suntem incantati, nu speram sa iasa asa de bine avand in vedere ca ai avut de refacut lucrarea dupa altcineva. Este cel putin superb, multa bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 (editat) .. ....prima lucrare in anul asta.. Sa vezi ce iti dau eu de lucru pe anul asta................................desigur la pahare de votka (scuze de off topic) Editat Ianuarie 10, 2010 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 ..BMW GS 1200 Este de fapt un 1200 GS Adventure....este motocicleta mea..ce poarta ingerul meu pazitor...sotia mea care ma pazeste acum de "acolo" ..de undeva..dupa multa suferinta. Zoli a fost omul pe care "cineva"...nu stiu cine ...m-i l-a scos in cale. Prietenia mea pentru Zoli se masoara in orele de rabdare pe care le-a avut si in calitatea lucrarii pe care a facut-o. Motocicleta este inca in-house...desi i-am promis lui Zoli ca o sa-i trimit o fotografie cu motocicleta montata, nu am reusit pana acum .. Zoli,...sincera prietenie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 Este de fapt un 1200 GS Adventure....este motocicleta mea..ce poarta ingerul meu pazitor...sotia mea care ma pazeste acum de "acolo" ..de undeva..dupa multa suferinta. Zoli a fost omul pe care "cineva"...nu stiu cine ...m-i l-a scos in cale. Prietenia mea pentru Zoli se masoara in orele de rabdare pe care le-a avut si in calitatea lucrarii pe care a facut-o. Motocicleta este inca in-house...desi i-am promis lui Zoli ca o sa-i trimit o fotografie cu motocicleta montata, nu am reusit pana acum .. Zoli,...sincera prietenie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 Ti-au reusit superb... ultimele lucrari.. esti un adevarat portretist... deja amestru Asa mai departe! .. ....prima lucrare in anul asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Deci nu m-am rabdat sa nu fac niste poze la casca montata, la Zoli am trimis fara viziera si interior pentru vopsire . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CapnJackSparrow Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Salutare! Imi puteti recomanda si mie un pistol de vopsit? Folosesc un compresor Black& Decker de 50 de litri cu presiunea maxima de 8 bari si imi trebuie pentru vopsit suprafete medii/mari (caroserie de masina, remorci, etc.)! Ceva ceva am inteles eu cum sta treaba cu rezervorul deasupra sau dedesubt, dar m-am gandit ca voi va pricepeti mult mai bine decat mine, asa ca am apelat direct la sursa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 parerea mea de vopsitor auto, e sa iti iei SATA sau dak vrei mai ieftin ia-ti un DEVILBISS ( consuma mai mult dar e ok )..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CapnJackSparrow Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 parerea mea de vopsitor auto, e sa iti iei SATA sau dak vrei mai ieftin ia-ti un DEVILBISS ( consuma mai mult dar e ok )..... Salutare! Multumesc pentru rapsunsuri, dar am uitat sa mentionez ca nu vreau o scula profesionala, pentru ca nu imi permit. La ce am eu de vopsit, ma ajunge pistolul mai scump decat piesele in sine. Eu vazusem un Bosch in Bricostore si ma gandeam la ala...insa nu prea cred ca e pentru vopsit metale...In poza de la descriere un tip vopseste un gard de lemn...In fine, ideea de baza e ca as vrea sa coste cam pana ina 500 de lei! Multumesc pentru sfaturile voastre! Intotdeauna imi sunteti de mare ajutor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorucioby Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Pun o intrebare simpla: Sunt pe cale sa vopsesc mobra visiniu metalizat. Ce pulbere(bronz poate?)se pune in vopsea pentru a da acel efect de particule metalice in vopsea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Pun o intrebare simpla:Sunt pe cale sa vopsesc mobra visiniu metalizat. Ce pulbere(bronz poate?)se pune in vopsea pentru a da acel efect de particule metalice in vopsea? ..acolo de unde ai luat vopsea,gasesti si aditive speciale,pentru effect metalizat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 (editat) Lucrare din toamna trecuta... Honda Snake Scooter si casca personalizata Editat Ianuarie 20, 2010 de TAndi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 frumos, si migalos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 ..Honda Shadow... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefandinescu Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Felicitari Zoli. Am eu impresia sau va ajunge pe un motor din Constanta? Vinerea trecuta la intalnirea saptamanala a Seawolves se vorbea despre un rezervor care e la tine pt un airbrush cu tabla aceea "rupta" si scheletii care ies din rezervor. Esti artist omule! Mare artist! Alaltaieri ma uitam cu sotia la ce minuni faci tu. Superbe lucrari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 daaa.chiar aztazi am trimis inapoi ,lucrarea terminata...ai sa vezi sti tu in live.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorucioby Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 Da mi te rog un pret estimativ la un paint de rezervor ceva cu un indian orice ti trece prin cap.Ideea e sa aiba indian cu pene pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaict Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 daaa.chiar aztazi am trimis inapoi ,lucrarea terminata...ai sa vezi sti tu in live.. Domnu' Zoli, JOS PALARIA!! Acum am primit lucrarea. Cuvintele sunt de prisos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 ceva noutate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 ceva noutate... Belea! Nu ai mai multe poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 o sa mai fac poze dupa polish,dupa cateva zile ,cind se intareste lacul bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate