CapnJackSparrow Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Salutare! Imi puteti recomanda si mie un pistol de vopsit? Folosesc un compresor Black& Decker de 50 de litri cu presiunea maxima de 8 bari si imi trebuie pentru vopsit suprafete medii/mari (caroserie de masina, remorci, etc.)! Ceva ceva am inteles eu cum sta treaba cu rezervorul deasupra sau dedesubt, dar m-am gandit ca voi va pricepeti mult mai bine decat mine, asa ca am apelat direct la sursa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 parerea mea de vopsitor auto, e sa iti iei SATA sau dak vrei mai ieftin ia-ti un DEVILBISS ( consuma mai mult dar e ok )..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CapnJackSparrow Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 parerea mea de vopsitor auto, e sa iti iei SATA sau dak vrei mai ieftin ia-ti un DEVILBISS ( consuma mai mult dar e ok )..... Salutare! Multumesc pentru rapsunsuri, dar am uitat sa mentionez ca nu vreau o scula profesionala, pentru ca nu imi permit. La ce am eu de vopsit, ma ajunge pistolul mai scump decat piesele in sine. Eu vazusem un Bosch in Bricostore si ma gandeam la ala...insa nu prea cred ca e pentru vopsit metale...In poza de la descriere un tip vopseste un gard de lemn...In fine, ideea de baza e ca as vrea sa coste cam pana ina 500 de lei! Multumesc pentru sfaturile voastre! Intotdeauna imi sunteti de mare ajutor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorucioby Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Pun o intrebare simpla: Sunt pe cale sa vopsesc mobra visiniu metalizat. Ce pulbere(bronz poate?)se pune in vopsea pentru a da acel efect de particule metalice in vopsea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Pun o intrebare simpla:Sunt pe cale sa vopsesc mobra visiniu metalizat. Ce pulbere(bronz poate?)se pune in vopsea pentru a da acel efect de particule metalice in vopsea? ..acolo de unde ai luat vopsea,gasesti si aditive speciale,pentru effect metalizat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 (editat) Lucrare din toamna trecuta... Honda Snake Scooter si casca personalizata Editat Ianuarie 20, 2010 de TAndi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 frumos, si migalos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 ..Honda Shadow... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefandinescu Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Felicitari Zoli. Am eu impresia sau va ajunge pe un motor din Constanta? Vinerea trecuta la intalnirea saptamanala a Seawolves se vorbea despre un rezervor care e la tine pt un airbrush cu tabla aceea "rupta" si scheletii care ies din rezervor. Esti artist omule! Mare artist! Alaltaieri ma uitam cu sotia la ce minuni faci tu. Superbe lucrari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 daaa.chiar aztazi am trimis inapoi ,lucrarea terminata...ai sa vezi sti tu in live.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorucioby Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 Da mi te rog un pret estimativ la un paint de rezervor ceva cu un indian orice ti trece prin cap.Ideea e sa aiba indian cu pene pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaict Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 daaa.chiar aztazi am trimis inapoi ,lucrarea terminata...ai sa vezi sti tu in live.. Domnu' Zoli, JOS PALARIA!! Acum am primit lucrarea. Cuvintele sunt de prisos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 ceva noutate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 ceva noutate... Belea! Nu ai mai multe poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 o sa mai fac poze dupa polish,dupa cateva zile ,cind se intareste lacul bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 o sa mai fac poze dupa polish,dupa cateva zile ,cind se intareste lacul bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 ...uite Dane...cum am promis..polishat si gata pentru montare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 ...uite Dane...cum am promis..polishat si gata pentru montare Ahoi Zoli, a iesit penal rau de tot (frumoasa alegerea propietarului - lup si vultur)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefandinescu Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Rezervorul asta imi pare ca va ajunge pe motorul altui Seawolf. Nu-i asa? Multe comenzi de la mare. Sa vedeti ce rezervoare frumoase au baietii la intrunirea asta! Zoli, pt Seawolves poate faci abonament la rezervoare Superba lucrarea! Freehand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Rezervorul asta imi pare ca va ajunge pe motorul altui Seawolf. Nu-i asa? Multe comenzi de la mare. Sa vedeti ce rezervoare frumoase au baietii la intrunirea asta! Zoli, pt Seawolves poate faci abonament la rezervoare Superba lucrarea! Freehand? mmda..este freehand ..90% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Zoli, cu ce pasta polishezi? Eu am o ceara de polishat si una pentru indepartat zgarieturi dar ma gandesc ca nu e cea mai buna, ai ceva special? si dungile cred ca le-ai facut de mana. asai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 Mai misc si eu cand si cand.. 1-pleaca la Ploiesti la Oase. 2-ramane la Seawolves la Constanta p.s. nelacuite inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Frumos baieti. Ma bucur ca mai gasiti de lucru si astept cu nerabdare sa vad motocicleta lui Zoli gata decorata. Sper Zoli, ca te-ai apucat de ea si te astept la Stuttgart cat de curand. Pana atunci pun si eu poze cu ultima lucrare. Urmeaza inca vreo doua straturi de lac si polish. Subiectul e MotoGP Legends si mai urmeaza si alte casti.Pilotii sunt Giacomo Agostini, Garry McCoy, Mick Doohan si Valentino Rossi....daca mai avea rost sa-i amintesc.Toate cele bune si Un Paste fericit tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oasemotor Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 mendozule....te misti tu din cand in cand dar te misti cu talent... ar trebui sa te misti mai des! ms inca o data! superb si piratul lui Dan! Jos palaria si catre Zoli! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 ...Bravo Adi...foarte frumos..motorul meu din pacate inca sta asa cum este.dar meseriasul promite ca peste o saptamina o sa apuca. (bine ,eu nu cred) dar na....Mai oricum sa termin si cu examenul ,si sa fiu si admis am mai facut niste pinstriping... pentru un Kawa mai veche.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate