mac Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 la r1 capacele ies mult in afara fata de suzuki ..de aia si are nevoie la suzu e suficient sa ai crashuri bune si nu iti faci probleme eventual crash bascula + furca in plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Iunie 6, 2010 Share Postat Iunie 6, 2010 Joi 11 Iunie... prima intalnire R1 pe anul 2010... in fata la Academia Militara la ora 18. NUMA` BINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coprolith Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 de vanzare geaca pt Yamaha Yzf R http://www.okazii.ro/catalog/41875090/Geac...-Yzf-R1-R6.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuta Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 R1 e cel mai tare super moto din clasa de 1000,fara discutii;)) Uitati-va la superbike. Deci pe scurt, R1 rulz!!! Asflat uscat si aveti grija.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Cateva poze de la intrunirile R1...veniti si voi... nu stati ca curcile la umbra ) numa` bine R1derilor /index.php?...40&start=40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity01 Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Tari bestile astea frate,cati posesori sunt in romania de R1? cu aproximare multi sau putini? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 cati posesori sunt in romania de R1? 143, de fapt sunt 144 de motorete dar una nu are proprietar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Tari bestile astea frate,cati posesori sunt in romania de R1? cu aproximare multi sau putini? cu ele intregi sau se pune si daca sunt bucati??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnutz_789 Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 salut! are cineva semnalizarile originale de pe fata la r1 04-06 ? vad in pozele de la intalnire ca pe motociclete nu prea le are nimeni, vreau sa cumpar si eu semnalizarea stanga fata originala cu tot cu mufa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 salut! are cineva semnalizarile originale de pe fata la r1 04-06 ? vad in pozele de la intalnire ca pe motociclete nu prea le are nimeni, vreau sa cumpar si eu semnalizarea stanga fata originala cu tot cu mufa. Eu le-am dat de mult semnalele.... si ce-i 2.. au R1 2007-2008... nu stiu daca se potrivesc pt a ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity01 Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 destui de putini mi se pare probabil din cauza periculozitati lumea nu se prea inghesuie sa o calareasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 destui de putini mi se pare probabil din cauza periculozitati lumea nu se prea inghesuie sa o calareasca M-am tavalit pe jos cand am vazut PM-ul in care imi multumeai de informatia pretioasa pe care ti-am dat-o... Incearca sa mai cresti si data viitoare cand ajungi aici pune niste intrebari mai bine gandite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 143, de fapt sunt 144 de motorete dar una nu are proprietar Ce replica tare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 (editat) destui de putini mi se pare probabil din cauza periculozitati lumea nu se prea inghesuie sa o calareasca fratilor sa nu v-a lu-ati R1 ca muriti trebuie sa fii un ales ca sa o calaresti.... altfel.. Editat Iunie 20, 2010 de The_One_Forever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 143, de fapt sunt 144 de motorete dar una nu are proprietar de fapt una s-a razvratit si si-a omorat proprietarul in timp ce facea dus..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 (editat) destui de putini mi se pare probabil din cauza periculozitati lumea nu se prea inghesuie sa o calareasca Realitatea e ceva mai simpla. Motocicletele de 1000cc sunt, peste tot in lume, sensibil mai putine decat cele de 600cc. Din motive financiare (pret, cost asigurare, consum sporit carburant), de siguranta si de preferinte personale. Cu miarul nu prea schimbi viteze, cu 600 mai mesteci ceva prin cutie. Oricum, tu, la 16 ani, nu ai nicio treaba, dpdv legal, cu R1. Nici la 18 ani nu ai treaba cu o motociclete de 1000cc. La varste d-astea toti ne credem invincibili doar ca realitatea e diferita, lucru ilustrat si la sectiunea accidente. Stai linistit, ia-ti un 125 acum, eventual un 600 dupa, nu e nicio rusine sa mergi pe o motocicleta mai mica. S-au curatat destui care au vrut sa arate tuturor ca pot mai mult, din prima. Editat Iunie 21, 2010 de Zircon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity01 Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 NU, in nici un caz sa nu credeti ca vreau sa imi iau R1 de la 18 sau 21 de ani eu sunt fan al seriei YZF, nici nu se pune problema ca sa pun mana pe asa ceva,eu doar eram curios daca e calarita de multi motociclisti, chiar astazi am venit din Bucuresti si am vazut 4 R1 diferite.Sa inteles gresti. Sanatate si Drum intins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 In perioada 17-20iunie am fost la Hungaroring. Surprinzator de multe R1 prezente. Erau doua Sterilgarda cu suspensii fata de 12 000euro, impresionante. Anul trecut in septembrie la Panoniaring erau putine R1 prezente, chiar ma intrebam de ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 In perioada 17-20iunie am fost la Hungaroring. Surprinzator de multe R1 prezente. Erau doua Sterilgarda cu suspensii fata de 12 000euro, impresionante.Anul trecut in septembrie la Panoniaring erau putine R1 prezente, chiar ma intrebam de ce. Frumoase... le-am vazut si eu pe net .... moamaaaaa daca as avea una.... as da o forja pe Magheruuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Lasa ca a ta e mai buna, are rotile aurii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Lasa ca a ta e mai buna, are rotile aurii cu ceva intarzieri soseste kitul ptr furca ta de fata Andreani se misca tot mai greu iar aici ..tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 Complimente. Priviti, un motor competitiv, aviz celor ce cred ca pot face performata cu doar 10k euro investiti intr-un motor de uzina. Mac' care este pronosticul pentru acest sezon. Pe ce loc va propuneti (sau cel viitor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 anul asta nu ne propunem nimic ..nu sunt bani mergem de fun cand avem timp si ne permitem bugetul este super limitat ..deci merem la economie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 stie cineva de unde iau protectii cadru de R1 2007, ieftine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 http://www.pro-fiber.com/shop/product/212/ Mesaj completat ...dat o tura azi cu 2010-le....am ramas impresionat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate