art Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Eu spun ca sunteti invidiosi. Rosul Rozul, pe o motocicleta ca aceasta, denota o personalitate puternica a riderului. Da ce frumos stii tu sa zici...ptiu ptiu sa nu te deochi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Eu spun ca sunteti invidiosi. Rosul Rozul, pe o motocicleta ca aceasta, denota o personalitate puternica a riderului. Lipseşte stikerul cu Hello kitty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 Am schimbat saua doar de gura lumii, mie-mi placea mai mult cealalta. Pe la pranz plecam spre Hungaroring. De abia astept... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 drum bun Nicule si HAVE FUN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 Vad ca ornamentele alea de plastic de pe tobe au disparut !Taie si urechile alea ca arata urat .............distractie placuta la hungaro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 @cmd: Merci! @Levi: Am dat jos ornamentele doar cand am mers pe circuit, d-aia nu am taiat suportii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 (editat) drum bun Nicule si HAVE FUN Mai cmd vad ca esti fan mare R1, sau mai bine zis al topicului R1. Te bate gandu sa schimbi gixerelul? Editat August 7, 2013 de SBN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 (editat) sbn am mers pe un r1 2006 doar pe circuit si am postat impresiile care au fost @superlativ :handling ,frane,pozitie ce nu prea avea motocicleta aceea puterea k5`ului meu si era/se simtea mai grea cu toate ca era in toate "capacitatile mintale" si intretinuta maniacal imi place R1 dupa 09 chiar daca e mai greu decat 07-08 ,putere mai putina etc... insa nu cred ca o sa fac pasul prea curand pt ca sunt extrem de multumit de k5 (acum ca am rezolvat si frana fata care era stoc si un dezastru total ) si singurul punct slab al motocicletei eu daca scot un timp slab e doar din vina mea nu a motocicletei Editat August 7, 2013 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 Da-da, stiu acel slogan de la suzuki: daca nu iesi pe promul loc este vina ta! Parca la aparitia K5-ului era si sloganul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 vezi in semnatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 La naiba nu am fost atent..oricum, iti doresc sa te lipesti de R1 09+ cat mai repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 (editat) Gata, am terminat trackday-ul. Suntem intregi, nu ne-am tavali. George a facut o iesire cu bestlap 2.10. Urmeaza sa se dea la etapa. Eu am facut mai mult decat mi-am propus, am scazut 9 secunde pe tur, ajungand la 2.11. Urmeaza etapa si poze, dupa ce ajungem acasa. Editat August 8, 2013 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 Zi Nicule cum s-a simtit resoftarea, si cu -2 dinti la pinionul de atac, si cu QS-erul.Asta, vis a vis de ultima iesire de anul trecut. Daca mai stateai 2 zile, mergeai 2.08-2.07. Cite grade afara? Cauciucurile au rezistat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 (editat) M-am simtit foarte bine pe mobra. Singurul loc unde unde motorul era sub 6000 ture era in sicana si accelera greu la iesire. Poate-mi trebuia un si un +1/2 pe spate. La iarna mai vreau sa iau o acceleratie rapida (duc mana intr-o pozitie nefireasca si incomoda) + sa-mi pun schimbatorul invers (simteam lipsa lui in virajele 4 si 11). Cauciucurile au tinut bine, desi au fost 40 de grade. Mi-a fugit spatele de 2 ori in virajul 6, dar acolo se descarca suspensia mobrei. Per asamblu a fost un trackday extrem de reusit, mi-am imbunatatit timpul, stiu ce trebuie sa fac la mobra si stiu unde am gresit ca pilotaj (am filmat iesirile). Qs-ul e boierie. Editat August 9, 2013 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Bun asa ,felicitari ! pune filmari ... Ps. daca tre sa schimbi si senzorul QS pe unul tip "push" ti-l cumpar eu pe al tau.am zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 E bidirectional, dai un ban dar stai in fatza. In sicana erai cu a 2-a? Eposibil ca aveai viteza prea ica in sicana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Pun filmulete cand ajung acasa. Da, eram cu a doua in sicana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 Am si eu o intrebare : daca imi scot Y-pipe-ul acela care contine catalizatorul si pun altul fara in loc,imi da vreo eroare in bord?Sonda lambda unde se afla ?Imi da vreo citire aiurea? Am inteles ca catalizatorul creste mult temp motorului si as vrea sa-l elimin. Deasemenea,cum pot scoate limitarile din primele 3 trepte? Un gear position indicator de la Gipro cu timing retard eliminator am inteles ca imi baga direct harta din a 5-a.Ele stiu ca sunt facute special pt Suzuki,functioneaza treaba asta si pt Yamaha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maverick08 Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 Salutare,Are cineva stickerele (vectoriale sau nu, facute etc.) de pe R1 '00-01 varianta de mai jos?ex: http://cdn.motoincontroroma.it/gallery/5820/anteprima.jpgMultumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Felicitari Nicule, se vede ca te-ai distrat si ca iubesti motorul parca si mai mult dupa scaderea timpului. PS imi place mai bine noua sea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DENY Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Mi a zburat terminatia la una din tobe din cauza niturilor care nu mai prindeau bine.(s-au largit gaurile de prindere) Aveti idee unde gasesc o terminatie la fel si eventual cateva sugestii de rezolvare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 Nasol ...orienteaza-te spre o toba second .Nu cred ca-ti da cineva doar capacul ala (nou sau SH) ...bine ca n-a zburat si sita (cum am patit eu cu suzuki.atunci am avut noroc cu tovarasii de drum care au observat treaba ) next time foloseste nituri de calitate +prolock rosu din abundenta (nu numai la nituri)...da-i peste tot ,sa curga-n bale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 Pune nituri de otel, cele de Al nu au ce cauta la prinderi de evacuari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cip M Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 Janta spate de R1 : /index.php?/topic/701124-janta-spate-yamaha/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DENY Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 Maine am programare cu toba. Ca solutie ma gandeam sa confectionez doua terminatii de la Borla identice cu cele stock. Sa vedem ce iese si daca iese ceva frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate