The_One_Forever Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 FOARTE FRUMOASA.... FELICITARI !!! PENTRU TOTI R1DERII... HAIDE-TI SA STABILIM O INTALNIRE R1 ASA DE SFARSIT DE AN... CE ZICE-TI? HAIDE-TI SA STABILIM ! TOATE CELE BUNE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 eu am bagat-o deja la hibernare , am uns tot ce se putea unge cu WD40 inclus discuri si nu mai am de gand sa o mai scot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 FOARTE FRUMOASA.... FELICITARI !!! PENTRU TOTI R1DERII... HAIDE-TI SA STABILIM O INTALNIRE R1 ASA DE SFARSIT DE AN... CE ZICE-TI? HAIDE-TI SA STABILIM ! TOATE CELE BUNE eu ti am zis ca vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Stiti ce spun eu. Hai in Plaza Mall pe Timisoara (Lujerului) cu motor sau fara motor cei ce le-au bagat la "iernat" si mergem sa bem o bere sau un suc la mesele de la etajul 2. Simplu ca sa vina toata lumea. Nu vreau sa-i uitam e fratii nostri ce au bagat motoarele la culcare sau au ramas fara permis. Daca ne organizam sun si fac si o rezervare de o masa sau doua si fim siguri ca vom gasi ceva. Sper sa gasesc nr lor de telefon pe net daca imi aduc aminte cum se numesc cafenelele de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamyaah Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Gasca caut fete pentru o sedinta foto cu acest motor. ce am avut m-au lasat balta probleme feminine periodice va stau la dispozitie pt poze sau alte informatii. (este pe bune acest anunt !) Superb motorul. te-as ajuta cu placere cu pozele acelea dar din pacate sunt din Brasov, dar sunt sigura k vei gasi ceva pipitze mai modeste. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Superb motorul. te-as ajuta cu placere cu pozele acelea dar din pacate sunt din Brasov, dar sunt sigura k vei gasi ceva pipitze mai modeste.Asfalt uscat! Este rautacioasa. Multe sunt vedete si modele de talie internationala. Nu am apelat doar la acest forum si nu doar la forumuri. Tu sti cel mai bine daca merita sa trimit poze sau nu. Dar sincer daca arati ca in avatar macar ai putea atasa ceva poze aici pe forum sa bagi in boala barbatii. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamyaah Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Este rautacioasa. Multe sunt vedete si modele de talie internationala. Nu am apelat doar la acest forum si nu doar la forumuri.Tu sti cel mai bine daca merita sa trimit poze sau nu. Dar sincer daca arati ca in avatar macar ai putea atasa ceva poze aici pe forum sa bagi in boala barbatii. Multumesc ! Nu vreau sa fiu ratacioasa in cazul pozelor tale. Astept sa vad rezultatul final... Daca eu sunt cea din avatar, asa arat, cu mici schimbari de look, dar in rest tot eu sunt. Pot oricand sa dovedesc ca eu sunt cea din poza daca ar fi cineva f curios desi ma indoiesc, la cate bunaciuni sunt pe la voi...nu mai e nimeni interesat de o poza de pe un forum. Nu sunt eu genul acela de fata sa imi etalez tot felu de poze indecente pe forumuri doar vb ta ' sa bag in boala barbatii'. Las pe altele sa faca asta...eu nu am nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Nu vreau sa fiu ratacioasa in cazul pozelor tale. Astept sa vad rezultatul final... Daca eu sunt cea din avatar, asa arat, cu mici schimbari de look, dar in rest tot eu sunt. Pot oricand sa dovedesc ca eu sunt cea din poza daca ar fi cineva f curios desi ma indoiesc, la cate bunaciuni sunt pe la voi...nu mai e nimeni interesat de o poza de pe un forum. Nu sunt eu genul acela de fata sa imi etalez tot felu de poze indecente pe forumuri doar vb ta ' sa bag in boala barbatii'. Las pe altele sa faca asta...eu nu am nevoie fooarte tare!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 pai si atunci de ce te ai mai bagat in discutie? omul cauta fete pt poze. te urci in tren si execut pozele. dupa ce cobori evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 pai si atunci de ce te ai mai bagat in discutie? omul cauta fete pt poze.te urci in tren si execut pozele. dupa ce cobori evident. Genial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 ce consum are un r1 in oras, la mers normal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 ce consum are un r1 in oras, la mers normal? De la 8 in sus Vb unui prieten...daca pui din start intrebarea asta inca nu esti pregatit pt un miar (glumesc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 De la 8 in sus Vb unui prieten...daca pui din start intrebarea asta inca nu esti pregatit pt un miar (glumesc) nu vreau miar. doar eram curios... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 (editat) 8 , 9 , 10 depinde daca ai filtru sport sau nu (sau power commander sau dynojeturi), de regimul de turatii etc. daca o tii numai blana consuma cat un smart Editat Noiembrie 23, 2008 de christian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 8 , 9 , 10 depinde daca ai filtru sport sau nu (sau power commander sau dynojeturi), de regimul de turatii etc. daca o tii numai blana consuma cat un smart Un lucru pot garanta. Are consumul mai bun decat o masina daca mergi economic in oras. si timpul de a ajunge la destinatie este redus la jumatate, daca vb de Bucuresti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 a gasit cineva vreun sistem de prindere al numarului intre scarite la modelul dupa 2004 ? am comandat un stop cu semnale integrate si as vrea sa pun si nr intre scarite ... astept idei, multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 (editat) a gasit cineva vreun sistem de prindere al numarului intre scarite la modelul dupa 2004 ? am comandat un stop cu semnale integrate si as vrea sa pun si nr intre scarite ... astept idei, multumesc Teoretic nu ai cum. Nr este mare si atinge de roata. Teoretic ar insemna sa-l indoi sub coada, si nici un producator nu gandeste produs sau pentru a nu fi vizibil. Eu am avut asa ceva si la 150km/h am trecut peste o groapa si mi-a atins de roata si s-a indoit. Era din Otel sistemul de prindere si deci cand am incercat sa-l repar s-a rupt. Otelul este casabil, nu flexibil . DAca nu reusesti, putem continua discutia in primavara si-ti fac unul custom pt motorul tau Editat Noiembrie 24, 2008 de shark_iulian_003@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 (editat) ma gandeam sa scot suruburile de la scarite si sa pun alte 2 mai lungi si sa il mulez " ( " pe codita , a si inca o intrebare stie cineva ce marime are imbusu de la amortizorul de ghidon stock (cumva 7 ?!)... se gaseste ceva pe ebay dar 40$ mi se pare prea mult... daca nu gasesc nici o solutie am sa vad ce suport gata facut cumpar si ca sa intelegi exact ce vreau , placuta de numar sa fie paralela cu guma spate, sa fie intre scarite cumva prinsa fara sa dai gauri in codita! Editat Noiembrie 24, 2008 de christian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 ma gandeam sa scot suruburile de la scarite si sa pun alte 2 mai lungi si sa il mulez " ( " pe codita , a si inca o intrebare stie cineva ce marime are imbusu de la amortizorul de ghidon stock (cumva 7 ?!)... se gaseste ceva pe ebay dar 40$ mi se pare prea mult... daca nu gasesc nici o solutie am sa vad ce suport gata facut cumpar si ca sa intelegi exact ce vreau , placuta de numar sa fie paralela cu guma spate, sa fie intre scarite cumva prinsa fara sa dai gauri in codita! Te-al inteles dar teoretic nici un producator respectabil nu face asa ceva. Defapt ce cumperu tu este tot o lucrare custom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 (editat) evident... producatorul nu face nimic care nu trece de "rar" si apropo suportul tau de numar ar trebui schimbat e in contrast cu aerografierea... ia-ti ceva frumos cand ai posibilitatea am reusit sa fac suportul de numar si a iesit foarte misto. si cel mai important e ca l-am facut singur. astept pareri Editat Noiembrie 28, 2008 de christian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 evident... producatorul nu face nimic care nu trece de "rar" si apropo suportul tau de numar ar trebui schimbat e in contrast cu aerografierea... ia-ti ceva frumos cand ai posibilitatea am reusit sa fac suportul de numar si a iesit foarte misto. si cel mai important e ca l-am facut singur. astept pareri ala nu are ce sa caute nr pica complet la poze ca si protectiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 pun si eu poze cu vacuta mea..., sa se vada ca nu este la iernat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Salutare,proaspat (de 2 zile) detinator de r1 din 00' (atasat pozele... ). Acu nelamuriri: 1. Cati cai are? Am vazut pe unii ca ar avea 150, altii 160? In acte scrie ca are 100 kw ~ 148 HP ... 2. Ce ulei recomanda cei cu exp. pe asemenea motoare, eu am avut numai de 600 pana acu... Numai bine, Raul A cui mai este motocicleta asta???? Exemplarul de fata a suferit o dauna si se vinde pe bikeshop? Proprietarul e ok???i-am scris si pe private dar nu a raspuns........ Nu se vad si pozele....este vorba de r1-le rosu cu albastru de la MM,pe care scrie FORTUNA parca.. Pe la pagina 3 parca a postat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Proprietarul e ok???i-am scris si pe private dar nu a raspuns........ De aici rezulta ca proprietarul nu e chiar asa bine...sper sa ne inselam... /index.php?...t&p=1349162 Uita-te la semnatura respectivului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 hai sa nu tragem concluzii... Poate nu mai are chef de forum,poate nu e in tara,poate a vandut-o,cine stie.... Poate nu e aceeasi motocicleta....dar seamana mult cea de pe bikeshop cu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate