cmd Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 (editat) foarte bine,toate imbunatatirile costa... stiu prea bine cum e sa cumperi una alta,nu le mai las pe motocicleta daca e sa o vand doar pe pretul pe care-l vreau eu ,am fost de cateva ori prost ai facut o alegere foarte buna Shobo,ma bucur ! Editat Februarie 28, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 Mie imi pare oarecum rau ca a vandut motoreta omu. Parea ca o ingrijeste mai ceva ca pe un copil mic. Sper sa aiba grija si Shobo la fel, sa ai parte de ea ! Sa vina Nicu si sa spuna ce motoreta urmeaza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 (editat) Motocicleta nu avea anunt de vanzare pt ca, teoretic, nu era de vanzare. I-am dat un PM lui Shobo, am cazut pe un pret pe care ambii il consideram corect, am batut palma virtual si uite-asa motocicleta pleaca in dimineata asta spre el. Pe viitor am doua variante din care sa aleg. Ma voi retrage putin in spate, voi analiza situatia de ansamblu si o sa iau decizia corecta. Sper ca motocicleta sa-i aduca cel putin la fel de multe satisfactii cum mi-a adus mie. L.E. Shobo, am plecat. Editat Martie 1, 2014 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 Ma voi retrage putin in spate, voi analiza situatia de ansamblu si o sa iau decizia corecta. cum adica? mai baiete, controleaza-ti vorbele ) dar ai timp sa iei decizia corecta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 Stai linistit, in mai putin de 2 saptamani o sa fie iar o motocicleta in garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 Am eu semighidoane in garaj, dar n-o sa le pun pe strada sunt cam incomode, doar daca ma duc la vreo etapa le pun repede si aia e. Daca cele stock au aceeasi lungime ca la modelul anterior nu avea loc pompa si trebuie pilita un pic prinderea sa aibe loc intre manson si jug dar vad saptamana viitoare exact. Ghidoanele race normale, sint mai lungi ca cele stock, si se pot regla ca lungime, iti ofera loc suficient sa pui pompa de frina fara modificari. In plus, la Yamaha, inaltimea ghidoanelor race este identica cu a celor OEM, nu "afecteaza" durerea de spate. In plus , sint mai moi ca cele stock, nu se rup, doar se indoaie, oferind o amortizare perfecta pt rezervor. Asculta un om patit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 aaaaaa. m-am calmat. acuma imi venea sa-ti dau o palma, ca deja ma gandeam sa te jignesc zicandu-ti Stoner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 Un R1 2009, 2010 urmeaza. Sau un S1000RR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 ^^6 si ce motorota pui la loc ?(ca fara motor sigur nu stai ) honda 2004-7 ai avut sigur nu mai vrei ,alea 2008+ sunt stricacioase ,suzuki2005-8....daca dai cu ele de pamant mai zdravan s-ar putea so aduci acasa in doua bucati ...kawasaki 2004-10 ....bune dar stricacioase si muuuult mai urate ca R1 ,o sa te plictisesti repede de zx10 !!merge bine dar trebe sa si placa (ochiometric) si la cum te cunosc ... S1000RR ar fi o varianta buna daca ai bani.Daca nu ...i-ti spun eu, ai facut o maaare greseala sa vinzi R1 resoftat si cu QS ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 (editat) asta ma gandeam si eu. a luat-o si a tunat-o incet incet, iar acum da duma ca o vinde. dar, sa-l intelegem ca a facut si el un gest caritabil. Editat Martie 1, 2014 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 Gata, din momentul acesta, Shobo este noul proprietar al fostei mele motociclete. Shobo, sa aveti grija unul de altul si multi km frumosi impreuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobo2020 Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 Gata, din momentul acesta, Shobo este noul proprietar al fostei mele motociclete. Shobo, sa aveti grija unul de altul si multi km frumosi impreuna! Mersi, bafta si tie in cautarea viitoarei motorete. Acum asteptam doar vremea frumoasa sa iesim pe afara cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 Fa un pret la carenele de pista.S-ar putea sa am pe cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobo2020 Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 Fa un pret la carenele de pista.S-ar putea sa am pe cineva. Ma mai gandesc, dar parca nu le-as da, daca e sa vreau sa ajung la vreo etapa doar le pun repede si aia e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 (editat) Eu spun ca sunt bune carenele de circuit "pe langa casa omului". Chiar daca vrei sa dai un simplu trackday, le-ai pus sus si la o eventuala tavaleala si-au scos banii, carenele OEM fiind o caruta de bani. Mai mult, carenele lui Shobo sunt impecabile. Ultima mea poza cu jucaria. De acum incolo, o sa ne incante Shobo cu poze. Editat Martie 2, 2014 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Ce faci ?Plangi ?Sau numeri banii ? Tot n-ai spus ce urmeaza. La ce te gandesti .Dupa ce te uiti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Nu vine Shobo pe circuit. Doar crede ca va veni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Ce faci ?Plangi ?Sau numeri banii ? Tot n-ai spus ce urmeaza. La ce te gandesti .Dupa ce te uiti ? Stau si analizez, le intorc pe toate partile. Mai astept putin si o sa iau o decizie. Oricum, in 2 saptamani o sa fie plin garajul, din nou. Nu vine Shobo pe circuit. Doar crede ca va veni. Anul asta ar trebui sa se finalizeze lucrarile la Tg-Mures. Mai e si Tg-Secuiesc si Serres-ul (dupa ce se asfalteaza) relativ aproape. Sau poate se da chiar la o etapa RoSBK, daca tot are mobra pregatita pt asta, cine stie? Raman la parerea ca sunt bune carenele de curse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Stau si analizez, le intorc pe toate partile. Mai astept putin si o sa iau o decizie. Oricum, in 2 saptamani o sa fie plin garajul, din nou. stiu ca inainte de R1 te tenta un 999.. intrebarea mea e: 1098?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Degeaba-l trageti de limba,e secretos:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 stiu ca inainte de R1 te tenta un 999.. intrebarea mea e: 1098?????? Iar eu imi amintesc cand lauda un k5-6 1000 impecabil al unui (?)amic (?)vecin . Nicu pe GSXR ))))))))))) Diavole ....nu va fi V2 va fi L4 aproape sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 stiu ca inainte de R1 te tenta un 999.. intrebarea mea e: 1098?????? Nu, cu siguranta n-o sa fie Ducati, ca n-am diferenta de bani pana la Panigale. Iar eu imi amintesc cand lauda un k5-6 1000 impecabil al unui (?)amic (?)vecin . Nicu pe GSXR Amicul meu inca mai cere 6.000 pe un K5. Mi se pare exagerat si vreau sa-mi iau o motocicleta cel putin la fel de performanta. No offence, Georgica! Degeaba-l trageti de limba,e secretos:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 RSV4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 Daca nu GSXR atunci Firebalde 2008 + ....poate inca nu sa saturat sa schimbe motoare Honda ))) .... ahahaha radem ,glumim si mai ales BARFIM ca tatele-n poarta ....asta e ..e iarna ,e plictiseala...nu te superi Nicu asa-i ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 1.Nicule sa nu te zgarcesti la bani ca poate nu te ia de cap,eu sunt alaturi de tine (ti-am mai spus),te rog frumos sa nu faci downgrade,mergi calumea cum e pestele de apa care merge inainte nu ca racu !!!!! mi-ai povestit mie frumos de una ...iti aduci aminte . 2.nu-ti recomand nici eu sa-ti cumperi asa ceva daca ai fost invatat cu un anumit sistem de franare,primul upgrade trebuia sa-l faci in asta ,resoftarea o rezolva tng nu era problema,qs iti trebuia unul minim ce ti-am zis ca mi-am luat eu sau altul stand alone ori combinatia senzor + rapidbike3,pc3,bazzaz,irc posibil si cu un yoshimura empro ,aveai ceva de pregatit si investit,eu investesc in asta ca-mi place foarte foarte mult si nu am bani sa-mi cumpar nebunia aia a lui salam care elimina frana de motor pe harta x te salut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate