®azvan Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 Pana la urma iau asta cu vreo 7 eur, iar tija o confectionez eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 Va salut colegi Cunoaste cineva motorul din link? doresc sa o cumpar...nu am avut pana acum Yamaha...orice sfat,sugestie ar fi de folos. Stima! http://olx.ro/oferta/yamaha-r1-2003-ID5w4hO.html#1b34543e50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abs1nt Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 Salutare!!! In afara de e-bay, alyexpress, etc...stie cineva de unde imi pot cumpara suruburile de la carene la un R1 din 2004? Stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 ca alea originale nu iei de nicaieri, ca idee, am cumparat de la Fox Racing si nu is cine stie ce, asa ca m-am enervat si treptat mi-am luat originale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abs1nt Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 ca alea originale nu iei de nicaieri, ca idee, am cumparat de la Fox Racing si nu is cine stie ce, asa ca m-am enervat si treptat mi-am luat originale Pai si alea originale de umde le.ai luat? De la yamaha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 17, 2016 Share Postat Februarie 17, 2016 Originale second, pe ebay gasesti, dar trebuie sa cauti, Si le iei la juma de pret fata de cele OEM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Februarie 17, 2016 Share Postat Februarie 17, 2016 alea originale le-am luat de la magazin moto din RO si o parte din ele am facut o comanda din USA, iesi mai eficient din state zic eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abs1nt Postat Februarie 18, 2016 Share Postat Februarie 18, 2016 ok...Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 18, 2016 Share Postat Februarie 18, 2016 (editat) Hai sa va ajute fratele vostru noroios. MasterBike din Cluj serviseaza suspensii. Au pe stoc uleiul Kayaba si Ohlins, la preturi decente, 106 lei Kayaba si 128 lei Ohlins-ul. Preturi pe litru. Am trecut astazi pe acolo si mi-am amintit ca vazusem aici ceva discutii cu privire la uleiul pt suspensii. 0773 351 426 - Bart. Sunati-l pe el si va poate da mai multe detalii. Spuneti ca stiti de la mine...asa, doar sa-l oftic. Editat Februarie 18, 2016 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 18, 2016 Share Postat Februarie 18, 2016 Sint preturi BOMBA!!!!!! Chiar e timpul sa achizitionati . Recomand sa luati un L de 11CST si unul de 20CST, le amestecati si obtineti viscozotatea dorita.. Stiu ca KYB are cam 17 CST. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 (editat) Gata! Cumpărat Ohlins, în câteva minute îl ridic personal de la Bart.am avut drum prin zona. Mersi de pont @nicu. Editat Februarie 19, 2016 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 Cu placere! Chiar daca nu postez aici, sunt cu ochii pe voi, doar d-aia stau de 6. Salutari, din padure! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dori_x Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Va salut! Spuneti-mi si mie va rog, ce ulei sa cumpar pentru o Yamaha R1 din 2003 (pentru motor). Am vazut ca in cartea service se recomanda 20w40 sau 10w30 dar pe aici am citit altceva. Spre ce sa ma indrept? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 15 W 50. eu asta bag în al meu, și e tot 2003. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Cu placere! Chiar daca nu postez aici, sunt cu ochii pe voi, doar d-aia stau de 6. Salutari, din padure! IMG-20160207-WA0023.jpg offf mah Nicule, nu scapam nicicum de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nanotel Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 (editat) daca intereseaza pe cineva, am o toba de vanzare arrow pentr r1 98-02... http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanzare-accesorii-echipament-motociclete-second-hand-toba+arrow+scurta++pentru+yamaha+r1+1998-2002+se+poate+monta+si+pe+alte+modele+-238609.html Editat Februarie 25, 2016 de nanotel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 (editat) offf mah Nicule, nu scapam nicicum de tine Ia, zi, la ce curse ne vedem anul asta? Eu am in plan Beius, Heniu, Baia Mare, Bucovina - cel putin. L.E. Hai pe topicurile dedicate sau PM, ca sa evitam offtopic-ul. Editat Februarie 26, 2016 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 Ia, zi, la ce curse ne vedem anul asta? Eu am in plan Beius, Heniu, Baia Mare, Bucovina - cel putin. L.E. Hai pe topicurile dedicate sau PM, ca sa evitam offtopic-ul. Care off-topic? Tot iubitor de R1 esti, chiar si prin noroi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 Ia, zi, la ce curse ne vedem anul asta? Eu am in plan Beius, Heniu, Baia Mare, Bucovina - cel putin. L.E. Hai pe topicurile dedicate sau PM, ca sa evitam offtopic-ul. inca un off topic mic si am iesit.. oricum e iarna si lumea se plictiseste. (plus ca si mie imi place R1) anu' asta chiar nu stiu pe unde o sa ajung, astept un bebe - asta o sa complice un pic situatia. la Heniu, din pacate, sigur nu ajung pt ca atunci e termenul; imi pare super rau, ca e foarte misto iesirea aia, ca sa nu zic de palinca din zona. dau un semn daca vin pe la vreo cursa. » Post actualizat in 02 Mar 2016 12:45 daca va intereseaza un cauciuc spate nou: /index.php?/topic/735586-gp-racer-d211-m-1905517-nou/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 http://www.asphaltandrubber.com/bikes/2015-yamaha-yzf-r1-recall-all-units-usa/. E cineva de aici care are probema asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 (editat) Proaspta posesor de R1 2002; Se aude un sunet 'ciudat' la ambreiaj..cand trag de maneta dispare. rulmentul sa fie? a mai patit cineva? Stima Editat Martie 11, 2016 de tamas_09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Oala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Ce costuri implica? este urgenta reparatia sau 'mai merge' asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Merge,sunt multe moto care sufera de acest defect. Dar pentru ca nu stiu cum evaluezi tu intensitatea zgomotului produs..ar fi indicat sa o mai auda cineva care se pricepe,eventual o demontare a capacului si evaluata situatia. Asta sa nu ai chiar un defect de genul un surub desurubat sau piulita la ax slaba.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Merge,sunt multe moto care sufera de acest defect. Dar pentru ca nu stiu cum evaluezi tu intensitatea zgomotului produs..ar fi indicat sa o mai auda cineva care se pricepe,eventual o demontare a capacului si evaluata situatia. Asta sa nu ai chiar un defect de genul un surub desurubat sau piulita la ax slaba.. Asa am sa fac.Multumesc pentrusfaturi. In sarcina..mers normal sau chiar sportiv,nu simt nici o problema..nici la cutie. Toata mototcicleta parca 'vibreaza' mai mult decat zx6 2008-ul ce l-am avut. Nu pot cantari situatia..ca i primul miar ce il am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate