paul_biker Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 (editat) Desi la inceput m-a speriat, pot sa zic ca imi place din ce in ce mai mult R1 2009. Iar in variantele de culoare pentru 2010 arata chiar foarte bine . Editat Noiembrie 13, 2009 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 Desi la inceput m-a speriat, pot sa zic ca imi place din ce in ce mai mult R1 2009. Iar in variantele de culoare pentru 2010 arata chiar foarte bine . Te-ai obisnuit tu cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 si mie imi place ...asta : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 Are saua prea groasa pentru tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 Domnu' Mac...dar dvs vad "ca cam" cochetati cu R1 2009...va bate vreun gand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 si mie imi place ...asta : Eu deja am vorbit la Yamaha sa-mi prepare si mie una. Mai greu cu talentul, nu se gaseste de cumparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 Eu deja am vorbit la Yamaha sa-mi prepare si mie una. Mai greu cu talentul, nu se gaseste de cumparat. cu ala e mereu greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihant Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 Salutare.as vrea si eu sa imi cumpar un R1 din 2000-2001,dar nu am bani cash ,in schimb am un BMW 525 TD din 94.Daca stie careva pe cineva interesat de un schimb cu un R1 sau eventual pe cineva care vrea BMW-ul meu,poate ma anuntati si pe mine.Vreau neeaparat sa imi iau un R1 iarn asta...asa ca ....poate ma ajuta si pe mine careva dintre voi sa devin si eu membru in GASCA R1 . . Mesaj completat Am uitat sa pun o poza cu BMW-ul....BMW525 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vity-46 Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 Salutari. Am si eu o intrebare: Din ce an e R1 pe injectie?? Urmeaza R1 ....in 2010 si la mine. Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 http://www.xtreemedecals.com/yamahaR1history.htm dupa un gugle rapid.... deci in 2002 a aparut prima injectie (monopunct) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 (editat) Salutare.as vrea si eu sa imi cumpar un R1 din 2000-2001,dar nu am bani cash ,in schimb am un BMW 525 TD din 94.Daca stie careva pe cineva interesat de un schimb cu un R1 sau eventual pe cineva care vrea BMW-ul meu,poate ma anuntati si pe mine.Vreau neeaparat sa imi iau un R1 iarn asta...asa ca ....poate ma ajuta si pe mine careva dintre voi sa devin si eu membru in GASCA R1 . .Mesaj completat Am uitat sa pun o poza cu BMW-ul....BMW525 primavara se numara bobocii...asta daca nu ma insel eu....va fi cumva primul motor? Editat Noiembrie 28, 2009 de ZLD_moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 primavara se numara bobocii...asta daca nu ma insel eu....va fi cumva primul motor? Stai linistit ca nici rotile de R1 nu si le ia in schimbul bestiei pe 4 roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilotunebunu Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 ma poate ajuta si pe mine cineva cu un cod de culoare pt un r1 din 2004 albastru? mi sa zgariat arip[a fata si as vrea sa o repar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihant Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 primavara se numara bobocii...asta daca nu ma insel eu....va fi cumva primul motor? Salutare.din pacate te inseli...nu e primul motor.E al 3-lea...dupa un F2 si un 600 rr din 2005.Am vandut rr-ul si am luat masina,dupa ce a murit un prieten de-al meu(Cobra il chema,din militari,care a murit la constanta,poate ai auzit).Acum nu prea merg cu masina si m-am gandit sa imi reiau iar pasiunea pe 2 roti,dar cu ceva mai mare.Sunt constient pe ce voi merge ,dar din pacate nu sunt chiar asa maniac cu viteza.De fapt veti spune ca multi spun asta .Dar vom vedea cum ma voi descurca pe R1.Sper sa ne vedem la intalniri si sa stam de vb. Mesaj completat Stai linistit ca nici rotile de R1 nu si le ia in schimbul bestiei pe 4 roti. Salut.Si tu te cam inseli.....Multi cred ca masina mea e veche si nu face 2 bani,dar in primul rand e BMW iar in al doile rand nu e chiar asa distrusa.E buna masina.Si sa stii ca am si gasit 2 persoane care vor schimb pe schimb,adica sa le dau BMW-ul si sa imi dea un R1.Din pacate una e cam lovita,are o mare lovitura in cadru iar cealalta nu arata chiar asa bine,estetic,dar nu e cazuta si merge bine,ca am vazut-o si am probat-o. Asa ca o voi lua pe cea care nu arata asa bine,logic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 (editat) intereseaza pe careva un termignoni slip on? cred ca se potriveste pt toate modelele 98-2003 pret 40 euro. pm me Editat Decembrie 2, 2009 de todea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 capac monopost culoare gri nu are nimeni de dat? modelu 2002 bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihant Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 ma primiti in haita cu mobra mea e mai batrana saraca da inca are suflet:) Salutare.banuiesc ca esti binevenit.... .Vroiam sa va mai intreb si eu,care stiti,unde pot vopsi si eu carenele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 capac monopost culoare gri nu are nimeni de dat? modelu 2002bafta de dat nu cred ca gasesti, dar gasesti o gramada de vanzare uite un exemplu aici 135$ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 de dat nu cred ca gasesti, dar gasesti o gramada de vanzareuite un exemplu aici 135$ cu banii aia ori iau nou ori fac fundatzia la casa men ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 cu banii aia ori iau nou ori fac fundatzia la casa men ) "This item comes new and sealed in the box." Sub 100$ nu prea cred ca vrei gasi. Mai bine plimbi gagici decat sa dai banii astia pe unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 "This item comes new and sealed in the box."Sub 100$ nu prea cred ca vrei gasi. Mai bine plimbi gagici decat sa dai banii astia pe unul. cam ai dreptate ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 sapa mai adanc...eu am gasit pe la 40$...oricum mai pune si transportul din china si bineinteles vopsitoria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 costa mai mult drumu decat coletu in sine cred ca mai bine plimb o gagica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 tu stii mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 tu stii mai bine oricum mersi de info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate