Lt. Navarro Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Good point(s)! Multzam fain! Intrebam caci speram sa fie totusi careva p-aici cu asa ceva ramas de pe la o inlcuire, dezmembrare, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcarsto Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 salutare. are cineva de vanzare toate partea din spate de la R1 2001-2003. ma refer la cadru, carene, undertail, stop, sa pasager, sa pilot. ma intereseaza ptr modificarea unei yamaha FZR600. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrreei Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 R1 e cel mai tare super moto din clasa de 1000,fara discutii;)) Uitati-va la superbike. Deci pe scurt, R1 rulz!!! Asflat uscat si aveti grija.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 R1 e cel mai tare super moto din clasa de 1000,fara discutii;)) Uitati-va la superbike. Deci pe scurt, R1 rulz!!! Asflat uscat si aveti grija.... ce-ai taticutzule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 ce-ai taticutzule? Are R1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 invidiosule =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 noutati montat radiator cu protectii montat TC cu tot cu senzori ..mai tre sa vopsesc suportii senzorilor in negru imi lipseste panoul de control la TC ..soseste sapt asta si ala ..acum e provizoriu dar fctional maine probele pe UD montat noul senzor GP cordona quickshifter direct in YEC am descoperit ca am airbox marit de carbon in presiune si filtru racing ...o plasa metalica ptr tantari si un burete ff subtire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 r1 pana in 2004 e destul de slab, 98-01 pe ciclistica si 02-03 pe gaz. ma insel mac ? oricum nu cred ca o sa ii ajungi la limita cat de curand. ca intermediar e foarte bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 (editat) stii cum e, imp e sa te multumesti ..sunt vremuri grele iar mai important e sa ii dai GAZ!! restul nu conteaza cat de curand va spun cum se comporta in pista in comparatie cu k5 600 care era foarte usoara si agila Editat Iunie 1, 2010 de mac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrreei Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Brembo, esti un simpatic :-j , dar te iert pt ca esti in brigada R1 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 r1 pana in 2004 e destul de slab, 98-01 pe ciclistica si 02-03 pe gaz. ma insel mac ? oricum nu cred ca o sa ii ajungi la limita cat de curand. ca intermediar e foarte bun. stati linistiti ca mai conteaza si cine o cunduce...din cate am auzit Mac cica le are cu astea deci e posibil sa impacheteze pe multi oricum e de preferat (cel putin pt mine) un motor mai vechiutz dar bine dotat decat ceva mai nou si stock Mesaj completat Brembo, esti un simpatic :-j , dar te iert pt ca esti in brigada R1 ) multumesc Mesaj completat noutati si la mine (multumim racingparts.ro) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovii Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Avem si piese de R1 2002-2003. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 am inteles ca pt r1 2006-2009 s-a facut un crash protector in partea de jos a cadrului..am vazut si cat de mult protejeaza..acuma intrebarea mea,aveti careva idee daca s-ar potrivi si la gsxr 1000 k5?nu de alta dar nu as vrea sa dau 60£ si sa ma uit la ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 la r1 capacele ies mult in afara fata de suzuki ..de aia si are nevoie la suzu e suficient sa ai crashuri bune si nu iti faci probleme eventual crash bascula + furca in plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Iunie 6, 2010 Share Postat Iunie 6, 2010 Joi 11 Iunie... prima intalnire R1 pe anul 2010... in fata la Academia Militara la ora 18. NUMA` BINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coprolith Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 de vanzare geaca pt Yamaha Yzf R http://www.okazii.ro/catalog/41875090/Geac...-Yzf-R1-R6.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuta Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 R1 e cel mai tare super moto din clasa de 1000,fara discutii;)) Uitati-va la superbike. Deci pe scurt, R1 rulz!!! Asflat uscat si aveti grija.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Cateva poze de la intrunirile R1...veniti si voi... nu stati ca curcile la umbra ) numa` bine R1derilor /index.php?...40&start=40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity01 Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Tari bestile astea frate,cati posesori sunt in romania de R1? cu aproximare multi sau putini? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 cati posesori sunt in romania de R1? 143, de fapt sunt 144 de motorete dar una nu are proprietar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Tari bestile astea frate,cati posesori sunt in romania de R1? cu aproximare multi sau putini? cu ele intregi sau se pune si daca sunt bucati??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnutz_789 Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 salut! are cineva semnalizarile originale de pe fata la r1 04-06 ? vad in pozele de la intalnire ca pe motociclete nu prea le are nimeni, vreau sa cumpar si eu semnalizarea stanga fata originala cu tot cu mufa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 salut! are cineva semnalizarile originale de pe fata la r1 04-06 ? vad in pozele de la intalnire ca pe motociclete nu prea le are nimeni, vreau sa cumpar si eu semnalizarea stanga fata originala cu tot cu mufa. Eu le-am dat de mult semnalele.... si ce-i 2.. au R1 2007-2008... nu stiu daca se potrivesc pt a ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity01 Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 destui de putini mi se pare probabil din cauza periculozitati lumea nu se prea inghesuie sa o calareasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 destui de putini mi se pare probabil din cauza periculozitati lumea nu se prea inghesuie sa o calareasca M-am tavalit pe jos cand am vazut PM-ul in care imi multumeai de informatia pretioasa pe care ti-am dat-o... Incearca sa mai cresti si data viitoare cand ajungi aici pune niste intrebari mai bine gandite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate