sailordana8 Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 (editat) Stiu, ca pe el l-am reperat deja in filmuletul de pe iotube Oricum..zisea!!!! Care aveti posibilitatea...dati o mana de ajutor acestui om cu suflet mare Cry of help pentru niste puiuti Editat August 26, 2010 de sailordana8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 4, 2010 Share Postat Septembrie 4, 2010 Eu, ditamai omu, cu ditamai cainele, am adoptat acum 2 zile brelocul asta de animalut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Sa-ti traiasca! Dar tot Maya ramane "the one". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateih Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 "Pulica" adunat in vara asta de pe plaja de la 2 Mai in Micul Golf...mi-a intrat in cort si nu a mai iesit decat pe motor si apoi avion....dar musca blestematul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kia Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 (editat) ai mei ! Tara (2 urechi), 3 ani, adunata de pe strada, cand era un schelet ambulant, Blacky (1 bucata ureche),6 ani, crescut de mic in puf ! Urechea bleaga e opera unui veterinar din tufis. Mesaj completat "Pulica" adunat in vara asta de pe plaja de la 2 Mai in Micul Golf...mi-a intrat in cort si nu a mai iesit decat pe motor si apoi avion....dar musca blestematul.... DOAMNE CE POT SA-MI PLACA MATELE NEGRE CA TACIUNII! E UN SCUMP CU TEMPERAMENT Editat Septembrie 15, 2010 de kia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateih Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 "DOAMNE CE POT SA-MI PLACA MATELE NEGRE CA TACIUNII! E UN SCUMP CU TEMPERAMENT" E un smecher, simpatic si cu idei.....si nu are frica de nimica, se vede ca a crescut pe plaja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 dar nebun cu pene are careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Reqinu Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 (editat) Se numeste Zeze, e brazilianca si are fundul bombat )) Are 18 cm si poate ajunge pana la 30, e ca o adolescenta acum. Sta cam prost la capitolu epilat. Datorita regimului alimentar mai are doar 2 colti. Nu prea vorbeste desi cateodata mai vin de la munca si-i povestesc diverse lucruri ce mi s-a intamplat peste zi iar ea sta cu fata aia mirata si fixa...nu schitzeaza nici un gest, asta e... avem o relatie "linistita", mai putin cand evadeaza )) PS: gandacii aia "mici" sunt pt micul dejun Editat Septembrie 21, 2010 de Reqinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Salutare, Daca stiti/auziti de vreo femela labrador doritoare avem un baiat dornic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 un prieten are un motan, alb cumintel, castrat, a fost parasit de satpana care a plecat afara, rudele ramase nu-l vor asa ca trebuie sa-i gasesc o familie iubitoare care sa-l vrea si sa-i arate afectiunea de care are nevoie. please help! dati-mi PM daca va intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 People meet Hayabusa the cat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskyboy Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 People meet Hayabusa the cat Ce mortala e in scrumiera aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateih Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 Pulica seara cu ochii pe net...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Pulica seara cu ochii pe net...... Salut Matei! Văd că-i merge bine lui Pulică... Uite Âşi mîțele mele : Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Meet Bubu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateih Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Salut Matei! Văd că-i merge bine lui Pulică... : Toate bune! Ma terorizeaza Pulica, smecher, muscator si obraznic si ii merge f bine, in fiecare seara este program de muscaturi, alergat pe peretzi si sarit pe haine....dar il fac eu sa mearga pe motor din nou...misto matzele tale...cu 4 picioare am, mai imi trebuie cu 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Cu tristete va spun ca in doua luni mi-au fost calcati de masini doi motani Birmanezi, unul avea vreo 7-8 ani si ala micu' nu facuse anu'... Nu plecasera pe strada niciodata, poate doar ala mare trecuse dupa vreo pisica...si din doi am ramas fara motan...si le simt lipsa! Daca stie cineva vreun motan Birmanez sau vreun maidanez pur negru corb, pui, fara stapin, sau care prisoseste cuiva, il adopt cu mare placere! Astept cu nerabdare un P.M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 suziii..ce scumpa e si pe a mea tot suzi o cheama. olee. sa.ti traiascaaaaa Si eu pe Lucky am vrut sa o botez Suzuka da nu ma lasat femeia,a zis ca sunt nebun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Cu tristete va spun ca in doua luni mi-au fost calcati de masini doi motani Birmanezi, unul avea vreo 7-8 ani si ala micu' nu facuse anu'...Nu plecasera pe strada niciodata, poate doar ala mare trecuse dupa vreo pisica...si din doi am ramas fara motan...si le simt lipsa! Daca stie cineva vreun motan Birmanez sau vreun maidanez pur negru corb, pui, fara stapin, sau care prisoseste cuiva, il adopt cu mare placere! Astept cu nerabdare un P.M. erau vreo doi la mine la bloc..dar nu stiu cum sa ajunga la tine ca esti cam departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Cu tristete va spun ca in doua luni mi-au fost calcati de masini doi motani Birmanezi, unul avea vreo 7-8 ani si ala micu' nu facuse anu'...Nu plecasera pe strada niciodata, poate doar ala mare trecuse dupa vreo pisica...si din doi am ramas fara motan...si le simt lipsa! Daca stie cineva vreun motan Birmanez sau vreun maidanez pur negru corb, pui, fara stapin, sau care prisoseste cuiva, il adopt cu mare placere! Astept cu nerabdare un P.M. Incearca pe "animale.ro" sunt la suflete ratacite pt.adoptie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Ce mortala e in scrumiera aia ;) Uite continuarea Mesaj completat Pulica seara cu ochii pe net...... Dar ce-ti veni cu numele ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 o iguana nu vinde nimeni?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGHEI42 Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 (editat) Johnatan (maztul care doarme numai pe pieptul meu si din cand in cand imi da cate un cap in gura ..da gospodareste...)...si Cleo (40 kg,virgina,3 ani..posesiva , pasionata de scufundari si tare shucarita cand ii strici somnul de frumusete.). Shi o parte (mica parte) din gasca responsabila cu paza curtii. Editat Octombrie 8, 2010 de SERGHEI42 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Frumoase animalutze ...Sa ne traiasca tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateih Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Dar ce-ti veni cu numele ala? Atata era si Pulica cand l-am gasit noaptea in cort pe plaja de la 2 Mai si avea putza plina de nisip...de aici numele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate