iulia_boris Postat Februarie 24, 2019 Share Postat Februarie 24, 2019 Haios.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 2, 2019 Share Postat Martie 2, 2019 Hai sa mai tocam una! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Martie 2, 2019 Share Postat Martie 2, 2019 Ce-are de facut? Ce repede cresc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Martie 3, 2019 Share Postat Martie 3, 2019 (editat) Așa-mi testam mingiile noi de tenis. Una lui Bulă. Dacă o rădea în 5 minute nu jucam cu ele. Și nu mai cumpărăm altele de la firma aia. Editat Martie 3, 2019 de September Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 6, 2019 Share Postat Martie 6, 2019 Nu cumva sa-l lasi fara doza de vitamine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 6, 2019 Share Postat Martie 6, 2019 Al meu isi ia vitamine de la cei care ma viziteaza! Aici...fratele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Martie 6, 2019 Share Postat Martie 6, 2019 Si le lasa balele,ca amintire.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Martie 6, 2019 Share Postat Martie 6, 2019 Acum 18 minute, ivan pedala a spus: Al meu isi ia vitamine de la cei care ma viziteaza! Aici...fratele! Bine ca nu baga si ceva proteine din vizitatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 6, 2019 Share Postat Martie 6, 2019 E la limita...se satura din nevasta deocamdata! Aici era la portia de gadilici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicku_R Postat Martie 6, 2019 Share Postat Martie 6, 2019 Meet Boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 (editat) E alintat peste masura de stapana. Editat Martie 7, 2019 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 (editat) Pufoasa Incercare de normalitate. Nu îi iese. Editat Martie 7, 2019 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 Cataratorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 Dacă a venit primăvara,a început vânătoarea de vrăbiuțe și porumbei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 E nasol cu vrabiutele ca eu il mai las pe al meu pe balcon, sper sa nu plonjeze de la etajul 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 Știu, când era o mână de pisic și-a făcut vânt și s-a agățat de plasa de la geam, și s-a deschis cu tot cu el agățat, în viața mea nu am sărit așa de pe un fotoliu:)) De atunci geamurile stau doar rabatate, daca le deschid complet închid ușa la cameră. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 (editat) Asta al mic al meu nu sare la vrabiute...oare o fi defect de fabricatie?! Editat Martie 7, 2019 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 Ăsta dă direct la om. Fain animal, să-ți trăiască! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 Multumesc frumos! Da, vad ca tentative are...dar, d-asta l-am luat! Alarma, incuietorile si camerele video nu reuseau sa faca serviciul unui caine bun, asa ca prefer puiutu' asta! Asta in detrimentul daunelor provocate de el, de cheltuielile pe care le implica si timpul acordat zilnic! Si...ne iubim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 Eu am o variantă mai slim. Face serviciu de calitate, nu am ce comenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 17 minutes ago, Fratzyk said: Știu, când era o mână de pisic și-a făcut vânt și s-a agățat de plasa de la geam, și s-a deschis cu tot cu el agățat, în viața mea nu am sărit așa de pe un fotoliu:)) De atunci geamurile stau doar rabatate, daca le deschid complet închid ușa la cameră. Al meu iese si acum pe balcone, de mic a iesit....Cand a iesit prima data printre gratii sa se uite in jos mi-a stat inima...si acum mai face asta da pare ca realizeaza distanta. Sper sa aiba ceva n cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 Eu am incercat sa-mi sperii motanii de mici de inaltime, i-am apucat bine si i-am scos pe geam afara ca sa vada clar golul de sub ei. O singura data a fost destul, s-au infoiat si n-au mai avut tentative de iesit pe pervaz. Geamurile in general le tin si eu doar rabatate, am citit destule povesti cu pisici pe care le-a luat valul... si chiar n-am chef sa scriu si eu altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicku_R Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 Am incercat si eu sa il sperii de inaltime dar cand vede porumbei uita de frica. Am comandat o plasa care se monteaza dupa geam/pervaz, pisoiul sta afara fara riscul sa cada. O sa pun poza aici dupa montaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 (editat) Dansa este Yoyo. Tocmai ce a implinit 1 an. Asa arata cand venea acasa in aprilie 2018: In vizita la veterniar: Mare amatoare de stiri meteo Si cam asa arata acuma la 1 an Editat Martie 7, 2019 de Silver Arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 8, 2019 Share Postat Martie 8, 2019 14 hours ago, Silver Arrow said: Dansa este Yoyo. Tocmai ce a implinit 1 an. Asa arata cand venea acasa in aprilie 2018: In vizita la veterniar: Mare amatoare de stiri meteo Si cam asa arata acuma la 1 an E super cute ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate