ALEX-Guzzista Postat Ianuarie 29, 2019 Share Postat Ianuarie 29, 2019 Acum 5 ore, iulia_boris a spus: ALEX-CRUISER,super plimbare pt fata..Asa plimbari sa tot faci.. Cat despre pisici mai toate-s batause.. O mai iau din cand in cand,dar e mare pb ca nu mananca boabe si nu se poate ca eu sa mananc ceva si ea sa nu se uite la mine sa ma șantajeze. Ii mai dau carne dar nu e sanatos pt ea mai ales ca are ceva anisori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 30, 2019 Share Postat Ianuarie 30, 2019 Ete Sasha...dupa ce a distrus tot in batatura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Ianuarie 31, 2019 Share Postat Ianuarie 31, 2019 Se face tot mai frumos.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 31, 2019 Share Postat Ianuarie 31, 2019 Sar' naaa! Asa-i...este frumos, incepe sa asculte comenzi si sa execute doar ce vrea el, dar nu se lasa si distruge tot ce poate ajunge cu gura, asta doar cand este singur!Abia astept sa vina primavara ca sa iesim impreuna la alergat pe camp/deal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 1, 2019 Admin Share Postat Februarie 1, 2019 Ricky; a ieșit în parcarea din spatele blocului de sub o mașină în noiembrie 2017, era cât palma. Acum are deja 6 kg și este răsfățatul familiei. Mai supărată este Luna, cealaltă pisică, care îl suporta mai greu pe asta tânăr, deoarece nu are maniere (el) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Februarie 1, 2019 Share Postat Februarie 1, 2019 Ai mei 4,ca am si-un motan adus de curand in casa,se bat ca chiorii..Matur intr-una la smocuri de par de la ele.Si pe capatani au toti cicatrici..N-am pomenit asa ceva.Uneori intervine cainele dar alea se fugaresc prin toata casa..M-a mancat in dos sa fac colectie de pisici.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 1, 2019 Admin Share Postat Februarie 1, 2019 Da, motanii sunt agresivi. Si asta al meu, desi l-am castrat, o mai fugareste si ii mai sare in cap, asta il maraie mereu. Noaptea nu ai panarama prin casa? Inainte sa il castrez o alerga pe biata pisica non stop, eram la un pas sa-l dau, dar dupa ce l-am castrat usor usor s-a potolit si a devenit baiat de casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Februarie 1, 2019 Share Postat Februarie 1, 2019 (editat) Al meu a fost gasit castrat deja.Dar trebuie sa recunosc ca de cele mai multe ori nu el initiaza atacurile ci in special 2 femele..Desigur ca noaptea mai cade cate un scaun,diverse..De obicei le trag cateva injuraturi si-i fugaresc dupa care se potolesc.Toate pisicile mele sunt sterilizate Editat Februarie 1, 2019 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Februarie 2, 2019 Share Postat Februarie 2, 2019 (editat) La 30.01.2019 la 20:30, ivan pedala a spus: Ete Sasha...dupa ce a distrus tot in batatura! Dupa privire nu pare prea multumit de rezultate. Acum 14 ore, cobi a spus: Revedere dupa 12 zile de pauza ( am fost la schi si n-am putut s-o iau cu mine ) ; tolaniti dupa cina ... Abia astepta sa vii acasa, se vede pe el. La 07.01.2019 la 6:58, petre81. a spus: O tomberoneza, acum pe frig ii dau sa manance in fiecare zi, cand ii este foame apare imediat daca aude ca deschid usa de la garaj. A lipsit 3-4 zile, abia astazi a aparut, ii era cam foame ca a mancat doua conserve, de regula una ii ajungea. Editat Februarie 2, 2019 de petre81. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 2, 2019 Share Postat Februarie 2, 2019 Acum 5 minute, petre81. a spus: ...Dupa privire nu pare prea multumit de rezultate... Normal...se vede chiar in dreapta-jos cum a ciufulit tuia (arbore ornamental) si-a facut scobitori din el! Asta fiindca i-am cam luat tot din cale si i-am blocat caile de acces spre locurile in care ar mai putea produce si alte daune! Dar...degeaba! Azi de dimineata am gasit prapad! Acum, dupa o zi intreaga petrecuta cu el la joaca, vad ca este ceva mai linistit...sper sa nu mai distruga nimic la noapte...fiindca am sanse in ritmu' asta sa ma trezesc ca-mi cade casa intr-o buna zi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Februarie 2, 2019 Share Postat Februarie 2, 2019 Acum 17 ore, cobi a spus: Revedere dupa 12 zile de pauza ( am fost la schi si n-am putut s-o iau cu mine ) ; tolaniti dupa cina ... Pupa mama ochii ei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Februarie 4, 2019 Share Postat Februarie 4, 2019 Niciodata un caine nu-si va uita stapanul..Indiferent de timpul scurs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mash Postat Februarie 4, 2019 Share Postat Februarie 4, 2019 Ea e Yukiko si ii place mult zapada. PS.: nu e husky! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Februarie 4, 2019 Share Postat Februarie 4, 2019 Acum 11 ore, cobi a spus: Ai dreptate , io care-mi faceam griji ca n-o sa ma mai recunoasca , cand am ajuns la ea pfff, spectacol nu alta ! Atatia pupici n-am primit in toata viata mea Doamneee, ce moaca are, ce fericit e,pfaaaa!!!! Acum 46 minute, Mash a spus: Ea e Yukiko si ii place mult zapada. PS.: nu e husky! Akita, ce postura frumoasa. FLOCOSEALAAAAAAAAA!!! Eu doar ma uit pe aici, mi-as lua animalute instant, dar stau la apartament, si le-as cinui-plecat la 8, intors la 8 9 seara frecvent. Mi-as bate joc de ele asa ca imi clatesc ochii aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Februarie 4, 2019 Share Postat Februarie 4, 2019 Cum sa nu-i placa zapada? Haha,si io care credeam ca-i Husky..Glumesc..Am vecin ,poate ai femela de la el ca-i lumea mica,care tine mama+3 femele..Nebunie curata..Sa fie sanatoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Februarie 5, 2019 Share Postat Februarie 5, 2019 Acum 13 minute, cobi a spus: Ia si somnicul de amiaz ( pe un urs primit acum de ziua ei la 4 luni ) : Rhea e mortala , o mai aud cum trage cate un partz , o figura nu alta O fi rau? o fi bine? pardon, fetita. my bad Ce rasa este mai exact? se face mai mare de un bocanc marimea 43? :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 5, 2019 Share Postat Februarie 5, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 5, 2019 Share Postat Februarie 5, 2019 Acum 4 ore, cobi a spus: Doamne ajuta ! Ia si somnicul de amiaz ( pe un urs primit acum de ziua ei la 4 luni ) : Rhea e mortala , o mai aud cum trage cate un partz , o figura nu alta Ursulet primit de ziua ei?! Tort a avut? Zici ca e infasata, e simpatica nu zic ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 6, 2019 Share Postat Februarie 6, 2019 A avut și invitați? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Februarie 6, 2019 Share Postat Februarie 6, 2019 Ai pregatit baiatu' pt motor..Bine asa.. Sa vezi cand s-o basi un caine de 70kg cum e.. Eu la aniversarile lui ii fac tort si-i aprin lumanarica,poi nu? Am gasit si niste poze..poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 6, 2019 Share Postat Februarie 6, 2019 3 hours ago, iulia_boris said: Sa vezi cand s-o basi un caine de 70kg cum e.. Imi imaginez... al meu are 30+ de kile si cand le trage si el se uita mirat in jurul lui si nu stie de unde vine mirosul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Februarie 6, 2019 Share Postat Februarie 6, 2019 Asa fac toti,magarii..Fac pe nisnaiu dupa ce imput camera..Cand ai musafiri e o delectare.. Multumesc,Cobi! Sa ne traiasca tuturor cat mai multi ani! Din pacate cainii de talie mare nu traiesc prea mult.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Februarie 15, 2019 Share Postat Februarie 15, 2019 O problema destul de des intalnita in a le gasi marimea potrivita.Asta-i misto ca are si gluga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Februarie 19, 2019 Share Postat Februarie 19, 2019 Pt cobi ,in mod special..Se vede clipul daca dati click pe linkul Facebook. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 23, 2019 Share Postat Februarie 23, 2019 Hmmm...mai tine mult iarna asta?Nu mai suport caciulaaa! ( Muştiuc,unul din cei 11 haiduci) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate