pinnochio Postat Decembrie 16, 2020 Share Postat Decembrie 16, 2020 O bufniță pe colibă,nush de unde a venit,acum o lună Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 16, 2020 Share Postat Decembrie 16, 2020 Batmaaaaan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Decembrie 16, 2020 Share Postat Decembrie 16, 2020 (editat) DaaaaSă știi că e Batman,cu pureci Editat Decembrie 16, 2020 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 16, 2020 Share Postat Decembrie 16, 2020 Purecii sunt Robin-ii și Catwoman-urile lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Decembrie 17, 2020 Share Postat Decembrie 17, 2020 Daca se considera animalul nostru, un pui de sturz gasit in fata casei. E vedeta familiei de o perioada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Decembrie 17, 2020 Share Postat Decembrie 17, 2020 La mine-n grădină,locuiește un uliu schiop,are deja 1 an de când e la noi.Face parte din familie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Decembrie 18, 2020 Share Postat Decembrie 18, 2020 La 16.12.2020 la 22:20, george05 a spus: Purecii sunt Robin-ii și Catwoman-urile lui. Salut,chiar nu știam ce nume să punem pisicii din pod(la noi,toate animăluțele au nume) Batman a rămasAcu...dacă e fetiță....mă va urâ veșnic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 18, 2020 Share Postat Decembrie 18, 2020 Acum 2 minute, pinnochio a spus: Salut,chiar nu știam ce nume să punem pisicii din pod(la noi,toate animăluțele au nume) Batman a rămasAcu...dacă e fetiță....mă va urâ veșnic Hahahaaaa! Cat de tare. Deci nu sunt doar eu cu "mansarda" plina de curent. Eu am doar doi căței, dar am o grămadă de animale.de toate felurile in zona și fiecăruia i-am dat un nume. Sa va trăiască fiecare animalut în parte. Batman forever. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 22, 2020 Share Postat Decembrie 22, 2020 Sa vina Mosu', băieții sunt de paza. Și pisicile mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 26, 2020 Share Postat Decembrie 26, 2020 Ați mai văzut voi pisică să nu aibă treabă cu ? Iat-o! Se bagă pe sub el dar nu o atrage să se joace cu nimic de pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 26, 2020 Share Postat Decembrie 26, 2020 Moaaa da ce privire are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 26, 2020 Share Postat Decembrie 26, 2020 Acum 6 ore, john17 a spus: Ați mai văzut voi pisică să nu aibă treabă cu ? Iat-o! Se bagă pe sub el dar nu o atrage să se joace cu nimic de pe acolo. Da Am eu câteva care nu au treabă cu bradul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 26, 2020 Share Postat Decembrie 26, 2020 Ai mai mult de 3? Să știm dacă devii colecționară de . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Decembrie 26, 2020 Share Postat Decembrie 26, 2020 Nici al meu nu este impresionat de brad, îmi era frica de suit în el și dat jos, l a mirosit și cam atât. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 26, 2020 Share Postat Decembrie 26, 2020 Pfff, nici pisicile nu mai sunt ce-au fost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Decembrie 26, 2020 Share Postat Decembrie 26, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 26, 2020 Share Postat Decembrie 26, 2020 E mai givrat decât un carburator! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Decembrie 27, 2020 Share Postat Decembrie 27, 2020 (editat) Gasit bolnav asta primavara,tratat ,dus la mare in concediu... Din pacate nu zboara decat foarte putin ,daca ii dam drumul in natura sigur ajunge in burta vreunei pisici Asa ca a devenit animal de companie. IMG_2559.MOV IMG_2560.mov Editat Decembrie 27, 2020 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Decembrie 27, 2020 Share Postat Decembrie 27, 2020 Putori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Decembrie 27, 2020 Share Postat Decembrie 27, 2020 Acum 13 ore, ALEX-CRUISER a spus: Șobolan cu pene Glumesc, mișto cum sta pe umar Acum 3 minute, chucki a spus: Putori.. Mamaaa, te apuca lenea/somnul instant, când te uiți la poza asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Decembrie 29, 2020 Share Postat Decembrie 29, 2020 La 27.12.2020 la 22:02, Adrian M. a spus: Șobolan cu pene Glumesc, mișto cum sta pe umar Sa invatat sa zboare pe umar sau mai rau,ii place sa stea in varful capului meu sau al sotiei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Decembrie 29, 2020 Share Postat Decembrie 29, 2020 Ho! Ho! Ham! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Decembrie 30, 2020 Share Postat Decembrie 30, 2020 Nu am știut că religia creștin ortodoxă, prin învățăturile ei, spune că pisica, de fapt toate animalele, nu au suflet. Nu am știut...... Se pare ca la ora de religie, cam acest lucru este predat de profesorul de religie. De mici sunt educaţi în acest sens chiar de şcoală. Dacă de mici le este implementat în cap acest concept, ”animalele nu au suflet”, ne mai mirăm de comportamente de o cruzime maximă faţă de animale a unor „semeni” dintre noi...?! Animalele au la fel de mult suflet ca şi oamenii! Ciufulici, o pisică care a făcut o obsesie se pare, cu banda din rola magnetofonului, așa că prefer să le țin goale....țeapă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Decembrie 30, 2020 Share Postat Decembrie 30, 2020 Cand se ucid porcii,ca tot e timpul,bipezii isi pun copii la pozat pe lesurile sangerande ale bietelor animale..Preotii sunt doar niste spalati pe creieri care provin din randurile alora de mai sus..Ce pretentii sa ai? Eu am obosit sa fac parte din natia asta..De multe ori chiar din specia asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 30, 2020 Share Postat Decembrie 30, 2020 Au mai mult suflet decât 99% din bipezii vorbitori cu care ne intersectam zilnic. Nici mila nu mai mi-e de cei 99%. La fel cum aceeași 99% nu mai apreciază luna când răsare, natura care "moare" doar ca să reînvie anual,ca și mirosul unei flori, etc... Eh, când ma încarc din tot ce ii lasă rece pe alții, sunt mai împlinit decât mi-aș fi putut imagina vreodată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate