mery Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 Acum si mascotzica mea.. Kara,eu o alint "spurki", cand am luat-o mi s-a spus ca e de rasa, golden retriever, se pare ca nu.. oricum face de 100 de ori mai mult decat unul pur...pentru ca ea a mea pana acum, are 3 ani, nu a facut pui , nu i-a placut nici un pretendent..poate gasim aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mery Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 Oh da.. Botos is balosssss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matza21 Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 aaa pls help ...m-am procopsit cu o scumpete de pisoi dar nu il pot pastra.... l-am gasit in scara blocului...s-a tinut dupa mine si m-am trezit cu el in casa:D cum sa-l mai dau afara acum:((va rog care aveti posibilitatea...nu il pot tine dekt in noaptea asta:( merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 Marcel. Caine de curte. Singurul caine care l-a flocait bine a fo un rottweiler, in rest e ciordeala de pittbull sinucigas cand se bate cu altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 (editat) Bella .........................................Lucky Editat Noiembrie 7, 2006 de jardel23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaviS Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 Pisica vecinilor de la ultimul etaj, rasa Air Troops Animalutz nu am; mi-ar place un ciobanesc mioritic pt ca au simtul proprietatii foarte dezvoltat si sint totodata jucausi si linistiti, dar din pacate stau la bloc.... Astept oferte de casa + curte, ciobanescul il aduc eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matza21 Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 aaa pls help ...m-am procopsit cu o scumpete de pisoi dar nu il pot pastra.... l-am gasit in scara blocului...s-a tinut dupa mine si m-am trezit cu el in casa:D cum sa-l mai dau afara acum:((va rog care aveti posibilitatea...nu il pot tine dekt in noaptea asta:( merci gata....nu mai e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 Care aveti un rottweiler si stati in pe langa OMV Electroaparataj?? Mica intamplare; In seara asta am oprit la OMV la electroaparataj sa alimentez.In fata mea era unu cu o dacie.Eu eram cu motorul oprit si apare un rottweiler destul de mare si de agitat pe langa motocicleta mea.Eram cu casca in cap si am crezut ca il deranjeaza asta.Imi mirosea motocicleta si nu stiam ce vrea.Intre timp o aud pe stapana vorbind cu cainele: "Hai ca nu e cristi/alex( nu am retinu texact numele)" .Restivul caine mai avea pe cineva in familie care l-a suit pe motocicleta si de aceea a crezut ca eu sunt acea persoana.Vroia doar sa se joace cainele,dar mie mi-e cam frica de caini. Sper ca ati inteles ceva de aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 Al nostru : hai bai frate ca tu chiar n-ai ce face...pe bune...sunt curios ce-o zice dracushoru?! @ninja_skija: e tomberonez cu ascendent in pubela? frumos motanu...frumos gestu...bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumbo Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 Asta-i Ziggy si are vreo 3 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 Veverite mongoleze n-are nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 Veverite mongoleze n-are nimeni? Fi-r-ar sa fie! Am vazut ca ai postat aci si am crezut ca ai pus in sfarsit poze cu faimoasa veverita! Cand colo... Ete ce mare fas o fost! Hai cu pozele alea odata!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Colonelu' Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 (editat) sasha THE dog (are doar 5 luni jumate) Editat Noiembrie 13, 2006 de Colonelu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 Sweeeeeeet! Super dragutz. Sa-ti traiasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 Hai cu pozele alea odata!! Le-am facut ieri poze, da' n-am cablu' de la aparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu suzuki Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 eu am mai multe sa incep cu rex. un setter gorgon .. de apartament "" cu cat incep sa cunosc mai bine oamenii ... cu atat imi iubesc mai mult cainele'' eu am mai multe sa incep cu rex. un seter gorgon .. de apartament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mery Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 sasha THE dog (are doar 5 luni jumate) growing Sasha... Frumushel.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AmonRa Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 eu am un perus pe nume Roco, si caruia uit sa`i dau de mancare mm noroc de tata...are vreo 5 ani un ciobanesc german de 8 ani...Vip da` io ii zic cutzu si un ciobanesc mioritic de 4 ani zdreanta pe care`l ador din pacate nu cred ca am poze cu ei....poate doar cu coco...cu restu am pe telefon si nu am cablu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 O cheama elsa si are un an jumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 O cheama elsa si are un an jumate Superba!Si eu am rottweiler...tot fetita...Tasha...are 6 ani...poza cu ea in paginile precedente..si aici.. Cati aveti rottweileri??Poate iesim odata cu ei prin parc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 iote si pasarea cea proasta in actiune....cipi-cipi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Jivinele la care am acces direct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Superba!Si eu am rottweiler...tot fetita...Tasha...are 6 ani...poza cu ea in paginile precedente..si aici.. Cati aveti rottweileri??Poate iesim odata cu ei prin parc... Ale mele se bat intre ele da' cu altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 (editat) imi face mare placere sa vi-l prezint pe ALF, aka Le Grand PUTEUR, inca burlac, are 4 ani, nu reusesc sa-i gasesc femeie pe masura, insa el este singurul care reuseste sa ma faca sa zambesc, la sfarsitul zilei o chestie maaaare (in mod oficial mai mare decat un soricar ), corcitura intre persana aurie si tigrat portocaliu...leul meu, lumina ochilor mei... Editat Noiembrie 16, 2006 de Ralucone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator chucky Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 sasha THE dog (are doar 5 luni jumate) auzi...e "pittbull d'ala", nu??? nu auzi fff des intrebarea asta??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate