Cap0ne Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 Ce de matze. Sa mai echilibram situatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trakker Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 E superb catelul !!Si fotogenic. Sa-ti traiasca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 Motanul meu intitulat MuțuÂşel. E fiul raposatei mele pisici, are 1 an si 9 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 E superb catelul !!Si fotogenic. Sa-ti traiasca ! E o EA. O cheama Maya. That's right... me biiiiiig fan of her! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trakker Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Trebuia sa-mi dau seama din prima poza . Corectez,e superba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 asta-i rex - 10 ani, istet, capos, enervant de rasfatat si cumplit de rau cu alti caini: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 E fetitsa si o cheama " MutulicĂ " si mereu cand ma apropii de ea face" Câhhhh" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 (editat) Inca odata, motanul meu tampit... Editat Ianuarie 24, 2009 de Belbody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strom75 Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 hera (aia mica) si axel!!! ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Pummy sau Ciuciuca rasounde la ambele nume. La 5 saptamani, la 2 ani ultimele 2 sunt de la 4 anisori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 (editat) Uite si tiganca mea si acvariu: E linistitor dar mare agitatie pentru pisica Tiganca Tiganca 2 Tiganca la somn! Si sper ca pe viitor sa fac rost de un malamut de alaska Editat Ianuarie 25, 2009 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Sara: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 (editat) Deceneu Motociclistu`. Editat Ianuarie 25, 2009 de B.Ride Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 (editat) Cutzu mic foto session! Editat Ianuarie 25, 2009 de BlackLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mache_rau Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 daca toata lumea-si lauda '''odraslele'' pe aici de ce nu si eu ? my little bitch=tasha ....pe cat de mare e atat de prostovana si de iubitoare este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Sa-ti traiasca, si eu tot rottie am, si tot tasha o cheama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mache_rau Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Sa-ti traiasca, si eu tot rottie am, si tot tasha o cheama la drqu .. cand am auzit tot rottie am crezut k ma joc cu puii ei la vara,vreau s-o dau la imperecheat ....la sfarsitu propozitiei mi-ai luat tot entuziasmul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 daca toata lumea-si lauda '''odraslele'' pe aici de ce nu si eu ? my little bitch=tasha ....pe cat de mare e atat de prostovana si de iubitoare este Cand a vazut Decenu poza cu Tasha a ta,a crezut ca-i masa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Cand a vazut Decenu poza cu Tasha a ta,a crezut ca-i masa. Cate luni/ani au ai vostri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mache_rau Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 (editat) Cand a vazut Decenu poza cu Tasha a ta,a crezut ca-i masa. ) e mamoasa ea asa ,dar mai mult cu pisicile .... au aterizat intr-o vreo 2 pisici pe aici sa vezi ce-i mai iubea ) si uite-o si pe ea candd era in crestere cat un papuc era aici la 2 luni Editat Ianuarie 26, 2009 de mache_rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Cate luni/ani au ai vostri ? Deceneu al meu are amu 10 saptamani. Iar tacsu,Fulgulet,are 3 ani si 110 Kg. .L'am dus la casa acum si il am doar pe asta micu. Dormeam cu usa larg deschisa cand il aveam pe Fulgulet in casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mache_rau Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Cate luni/ani au ai vostri ? in iulie implineste 2 anisori ...inca o ocazie pt sarbatorit , k deh nu bem decat de sarbatori si ocazii speciale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 @B.Ride , 110 kg ? Sincer, e imposibil @mache_rau sa-ti traiascaaa A mea are 6 luni si e rea de tot, sa vad ce fac cu ea, momentan n-am bani de dresaj.. si ma tot chinui s-o invat sa faca afara:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mache_rau Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 @B.Ride , 110 kg ? Sincer, e imposibil @mache_rau sa-ti traiascaaa A mea are 6 luni si e rea de tot, sa vad ce fac cu ea, momentan n-am bani de dresaj.. si ma tot chinui s-o invat sa faca afara:( din cate stiu pana la 1an de zile nu isi pot controla vezica ..deci mai ai putin de asteptat @icecube multumesc la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 @B.Ride , 110 kg ? Sincer, e imposibil .... A mea are 6 luni si e rea de tot, sa vad ce fac cu ea, momentan n-am bani de dresaj.. si ma tot chinui s-o invat sa faca afara Crede-ma ca e.L'am invatat sa stea in pat cu mine la tv,sa bea bere.Dupa un timp nici nu s'a mai obosit sa se mai dea jos din pat sa latre cand suna cineva la interfon. Acum e la cura,cu o "dieta" de la dom` doftor si fiecare zi e dus pe stadion la alergat.Probabil acum nu mai are greutatea asta,dar greutatea maxima a fost de 110. A trebuit sa'l dezobisnuiesc de toate viciile posibile. Uite,eu pe Deceneu nu cred ca am de gand sa'l dau la dresaj ca nici tacsu n'a fost. Pe Fulgulet l'am invatat de mic cu ziarul. Cand facea prin casa,rolam un ziar si fosnaiam.Stia ca a facut ceva rau si se ascundea sub pat. Era asa de dragut. Stia ca nu e bine sa mai faca ce facea si tot asa am continuat cu el,pana a invatat sa latre cand vrea afara. Nu mai zic de : "Fulgulet,play dead!...BOOM!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate