Cristi_from_hell Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 eu am in jur de 14-16pesti de acvariu ..2 papagali Micu Alexander ..1 Gugustiuc ... 1 frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Nu stiu daca vi l-am prezentat pe Grasu'. He's the greatest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Nu stiu daca vi l-am prezentat pe Grasu'. He's the greatest La-i cenzurat de ce nu il duci la fitness Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 La-i cenzurat de ce nu il duci la fitness Pt. ca e un lenes si pt. ca e foarte atragator asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Meet my fish... http://picasaweb.google.com/otommaniac/Mee...feat=directlink Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiusecu Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 Salutare! Ao am casa plină de pești, mă rog acu nu mai e chiar plină, mai am 2 acvarii din 12 și nici că am nu pot spune că nu-mi plac deci nu mă ocup. Am avut una bucată "șobolan mic fără coadă" dar s-a "stins" Una bucată pisic, rasa cred că e Snow Shoe(i), numele lui dacic fiind Bubuscus Astea în București. La Mangalia pe lângă soră'mea mai am un cățel găsit pe plajă, pe numele lui germanic Danke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_ghfx Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Salutare, acum 1 saptamana am gasit pe strada un pui de...BRAC se pare ca este...si se pare ca-i fetitza.Cine vrea asa ceva??Haidetzi mai ca e si el un sufletel care merita o sansa....are 2 saptamani si e cat palma. TEL:0724.119.092 Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_maniak Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Cainele meu Rex : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Cainele meu Rex : Pai intr-o poza este fata si in alta este baiat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 (editat) Pai intr-o poza este fata si in alta este baiat operatie de schimbare de sex Editat Mai 11, 2009 de yakwza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 operatie de schimbare de sex Cred ca din fata in baiat ca doar acum il numeste REX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_maniak Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 poza cu fata am pus-o din greseala. Nu mai e catzelusha mea. Fetitza am dat-o unui vecin acum vreo luna. O cheama Kitty. Si nu e pisicutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stas Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 (editat) Va salut. Postez aici poate reusiti sa ma ajutati. Am un motan pe care vreau sa-l dau, din lipsa de timp nu prea ajung sa am grija de el. Motanul e educat, face la nisip si mananca cand ii dai, e alintat si afectuos. 0730.127.127 Stas Editat Mai 12, 2009 de stas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 acasa la parinti Terry un Papilon ( caine asemanator cu Pechinezul ) Andreea sotia mea are 8 pisici ( toate sunt castrate asa ca nu prea mai are rost sa spun 5 motani si 3 fetite ) Eu am 2 fetite SharPei ce trebuiau eutanasiate acum 2 ani din cauza ca erau fooooarte bolnave ... cand am auzit initial le-am luat sa am avut grija de ele pana se fac bine .... au ramas .... sunt 2-ua scumpe. Si inca 2 uriasi ambii metisi care m-au adoptat ( nu m-au papat acum 5 ani cand o curtam pe sotia mea ), unul e ciobanesc unguresc Kuvacs cu Malamut, iar unu ceva Snauczer cu ....... tata lui poze nu am pe acest calculator dar promit sa pun in curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scania.topline Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Fetita mea Dora (la figurat, bineinteles). Acum este muuult mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 poza cu fata am pus-o din greseala. Nu mai e catzelusha mea. Fetitza am dat-o unui vecin acum vreo luna. O cheama Kitty. Si nu e pisicutza Scuze de misto Sa-ti traiasca! Tare afurisita rasa! Am si eu o fetita cu nume de baiat Bubu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 pt iubitorii de animale(cred ca am nimerit bine) vizitati : http://www.adouasansa.com/povesti.html sant sigur ca exista persoane dornice sa ajute. bafta maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 N-am rezistat. Vine maine pe tren, "pachet special". Un sufletel gri petrol tigrat cu ochi dubiosi si un nasuc adorabil intra maine in posesia mea. Beck's e obisnuit cu fratior si sincer, avea nevoie de unul. Acum avem iar tandem, deci comedia continua. Are doua luni si o mutra adorabila. Mi-aduce aminte de mutra astuia cand l-am luat. Il cheama Ash. De la Ashtray. Beck's si Ash(tray). Am pus-o Revin cu poze fresh, astea-s mici da' spun multe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 iata noua membra a familiei, o isterica distrugatoare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 Io stau la tara si am 94 de gaini , 14 curci , 2 vaci (una e alba cu negru ,cealalta alb-perlat dar nu conteaza ca la anul o revopsesc si-o vand ca noua , deci imi iau banu pe ea) mai am 2 caini crescuti cu pedigree ambii din tata champion , 1 pisica vai mama ei am uitat ..mai am si un fazan pe care vi-l mai dau voua din cand in cand ,atunci cand va plictisiti pe motociclism si realizati astfel de topice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 (editat) Nu e al meu, e al unui neamtz, dar e funny si foarte inteligent. Si e si motociclist. Editat Mai 26, 2009 de Belbody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiusecu Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Un nou menbru al familiei: Micro Șobolanul intitulat "Shoei". Hamstericiul este însă certat cu presa și a cerut să nu public încă poze cu el. Fuge prin cușcă de mama focului. Nu-l las liber că-mi atacă pisicu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 Vreo 6 mâtze (posibil sa fie 7,nu stiu sigur-cam atatea dau jos de pe motor in fiecare dimineata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 (editat) Lars, noul membru al familiei Editat Iunie 16, 2009 de gunix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate