dead_man_walking Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 curata shi cuminte doctorul la care am dus-o sa vedem daca e sanatoasa a zis ca e siameza, io zic ca e maidaneza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 cred ca are 2-3 saptamani, e mai mica decat palma mea dupa ce am deparazitzt-o a avut shi chef de joaca!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 in final, obosita, a nimerit cutia cu nisip fara sa-i spuna nimeni unde e!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 in final, obosita, a nimerit cutia cu nisip fara sa-i spuna nimeni unde e!!! vin shi pozele imediat, ca mi-au blocat linkul ashtia unde le stocasem 220079[/snapback] X'ul ala roshu e pisicuta sau cutia cu nisip?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 X'ul ala roshu e pisicuta sau cutia cu nisip?!? 220083[/snapback] dispari, daca nu shtii sa citeshti, mai bine lasa-te!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grubb Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 Max...pui de maidanez+lup(dar el cred ca a iesit mai mult spre maidanez) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grubb Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 Inca una cand dormea....Are doar 3 saptamani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 pisica mea incepand de ieri seara gasita de cineva pe un camp era putzin jegoasa shi plina de capushe!!! i-am facut baitza shi am curatzat-o de parazitzi!!! 220063[/snapback] Ea macar a scapat shi de capushe shi de jeg... shi merita admiratia noastra!!! Dar tuuuuuuuuuuu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 Ea macar a scapat shi de capushe shi de jeg... shi merita admiratia noastra!!!Dar tuuuuuuuuuuu.... 220145[/snapback] bai asta, EU AM SCAPAT-O DE CAPUSHE SHI DE JEG!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 bai asta, EU AM SCAPAT-O DE CAPUSHE SHI DE JEG!!!          220150[/snapback] ASHA E!!! Insa capushele shi jegul s-au lipit de tine!!! Fin'ca se simteau ca acasa pe tine!!! Erau in elementul lor!!! Tot raul pisicutei... spre binele tau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
booby-loo Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 Catelusa mea Karla!! si nebunul meu ........Pufulet!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 dispari, daca nu shtii sa citeshti, mai bine lasa-te!!!! 220085[/snapback] Usor mai irascibilule.Tz tz tz... Marfa pisoiul.Cand il iei pe ludics? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 Am shi io matza! 177570[/snapback] ....si asa o tzi mereu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 CICO al meu care e "spirt" ! Nu sta o clipa locului... In fine, rasa lui e asa mai zurlie. A fost o provocare sa-l prind in niste ipostaze mai linistite ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KhellY Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 Ce rasa e?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 Cred ca e o corcitura de bichon cu terrier. Nu stiu foarte sigur, asta e parerea medicului veterinar la care-l duc. Oricum, nu ma intereseaza ce rasa e ca nu l-am luat pt pedigree Pur si simplu il iubesc asa cum e ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 Acum am poze cu catelusa ,asa ca iat-o : Noi ii spunem Cindy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knightrider Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 CICO al meu care e "spirt" !Nu sta o clipa locului... In fine, rasa lui e asa mai zurlie. A fost o provocare sa-l prind in niste ipostaze mai linistite ! 220297[/snapback] E super simpatic ghemotocul. Sa-ti traiasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knightrider Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 Ceva simpatic, sper sa mearga. vezi attach. tysonskating.WMV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 CICO al meu care e "spirt" ! 220297[/snapback] Doamne,e super frumos.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KhellY Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 Misto... al draq merge mai bine decat mine pe skate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
booby-loo Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 Ceva simpatic, sper sa mearga.vezi attach. 220993[/snapback] vaiiiiiiii!!!!!!!! super poate sa ma invete si pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 Ceva simpatic, sper sa mearga.vezi attach. 220993[/snapback] Mistoooo! Stie sa evite si bordura. Merge mai bine decat mine:( Da' la role nu cred ca ma face! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 CICO al meu care e "spirt" !Nu sta o clipa locului... In fine, rasa lui e asa mai zurlie. A fost o provocare sa-l prind in niste ipostaze mai linistite ! 220297[/snapback] Fain catel! Arata exact ca un catel de-al meu din plus. Exact exact! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate