Buggy Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 iti dai seama ce oftica e pe mine dar imi pare rau asta se intelege din ce ai scris tu acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 BUGYY LA TINE MA REFEREAM, COMUNIST ESTI TU EU SUNT CAPITALIST DE 3 GENERATI. BINE AR FI CAND ITI DAI CU PAREREA SA TE SI DOCUMENTEZI, CA ESTE POSIBIL CA PE CINEVA CARE CREDE CE SPUI TU, SA-L COSTE FAPTUL CA TE ASCULTA PE TINE. EU AM DUCATI DIN 2006 ASA CA STIU CE INSEAMNA COMUNITATEA DUCATI CARE NU ESTE FORMATA DIN FORUMUL ASTA, CEI DE PE ACEST FORUM FAC PARTE DIN COMUNITATEA DUCATI , NU EI SUNT COMUNITATEA DUCATI. NU MAI FITI AROGANTI PE MATELE PLINE, DUCATI NU VA APARTINE SI NICI NU SE IDENTIFICA CU VOI, NOI NE IDENTIFICAM CU DUCATI. SI DACA NU!!! RAMENE DESCHISA ATUNCI TU ESTI ARZOI? VB AIUREA IN FORUM! MONSTERISTUL INVENTATOR DE FORUM SI DISCUTI -VEZI DE CE NOI NU DAM SFATURI PE NET PT CA EXISTA GENUL ASTA DE ALERGATORI PE NET CARE SE CRED DESTEPTI! eu am pus o intrebare la care ai evitat un raspuns simplu cu da sau nu. raspunzul tau imi confirma ca "arogantul pe matele pline" esti tu. atitudinea ta nu este deloc sanatoasa. esti prea plin de tine! nu asa iti atragi clienti "la baraca" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 (editat) arata bine monsterul de vanzare dar nu inteleg semighidoanele, sunt de porc. am avut si eu pe monsterul ala portocaliu de e la voi acum(a propos are aceleasi numere de VL cu care l-am vandut eu acum 2 ani) si au stricat toata ciclistica. plus ca pozitia e gay rau. Editat Septembrie 4, 2012 de paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 eu am pus o intrebare la care ai evitat un raspuns simplu cu da sau nu. raspunzul tau imi confirma ca "arogantul pe matele pline" esti tu. atitudinea ta nu este deloc sanatoasa. esti prea plin de tine! nu asa iti atragi clienti "la baraca" nu sunt plin de mine, sunt plin de altele dar nu de mine, tu imi vi cu o situatie si vrei sa ti raspund cu da si nu, o sa ti fac pe plac si daca se intampla acest lucru o data (sa curga benzina in ulei o singura data si atunci a fost supapa de la cilindru la care carb a curs... doamne cat trebuie sa tastez ) poate sa fie supapa buna, raspunsul este DA la aceasta situatie, insa vin cu un amendament, sa fie supapa ok la un motor care are peset 10 ani si a avut numai proprietari fomisti care habar nu aveau ce inseaman o intretinere, fara nici un fel de cultura mecanica si inganfati pe deasupra, este putin probabil sa se intample ce zici tu. deci amandoi avem dreptate daca nu suntem ofticosi si chiar vrem sa l ajutam pe om cu o informatie, cei de la metrotehnica nu aveau ce sa ti faca, asa ca nu mai da vina pe ei, fac si ei ce pot, cu asa clienti ducati trebuie sa le multumim ca inca mai exista arata bine monsterul de vanzare dar nu inteleg semighidoanele, sunt de porc. am avut si eu pe monsterul ala portocaliu de e la voi acum(a propos are aceleasi numere de VL cu care l-am vandut eu acum 2 ani) si au stricat toata ciclistica. plus ca pozitia e gay rau. A MERS PE EA UN TIP CARE AVEA 1,60, EL STATEA FOARTE BINE, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 nu sunt plin de mine, sunt plin de altele dar nu de mine, tu imi vi cu o situatie si vrei sa ti raspund cu da si nu, o sa ti fac pe plac si daca se intampla acest lucru o data (sa curga benzina in ulei o singura data si atunci a fost supapa de la cilindru la care carb a curs... doamne cat trebuie sa tastez ) poate sa fie supapa buna, raspunsul este DA la aceasta situatie, insa vin cu un amendament, sa fie supapa ok la un motor care are peset 10 ani si a avut numai proprietari fomisti care habar nu aveau ce inseaman o intretinere, fara nici un fel de cultura mecanica si inganfati pe deasupra, este putin probabil sa se intample ce zici tu. deci amandoi avem dreptate daca nu suntem ofticosi si chiar vrem sa l ajutam pe om cu o informatie, cei de la metrotehnica nu aveau ce sa ti faca, asa ca nu mai da vina pe ei, fac si ei ce pot, cu asa clienti ducati trebuie sa le multumim ca inca mai exista A MERS PE EA UN TIP CARE AVEA 1,60, EL STATEA FOARTE BINE, multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 multumesc frumos! CU PLACERE, ORICAND LA DISPOZITIA UNU PASIONAT DE DUCATI CARE NU ESTE OFTICOS SI GATA SA IMPARTASIM DIN EXPERIENTA FIECARUIA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Tenteaza pe cineva vara viitoare o plimbare in norvegia la nordkapp?...o aventura de neuitat:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Tenteaza pe cineva vara viitoare o plimbare in norvegia la nordkapp?...o aventura de neuitat:))) Daaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 haaaa stiam eu ca ma bazez pe tine chiar mam gandit la tine:))..da pai e paradis motociclistic hai ca vedem cum ne organizam da eu as vrea mai aventura cu cortu si cazare mai rarut cai mai dragut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 ca sa vezi oftica, cand am zis noi ma refeream la posesori de ducati, nu la DAFWAY eu personal Alexandru detin 3 modele ducati. ce ar fi sa zica ducati uite 999 a lu Alexandru iar eu nu pescuiesc clienti, nu am pescuit niciodata nimic si nu am degan sa incep cu clienti vand ducati 695 2007, 5000km, grantie 1 an, este imatriculat pe firma, primul proprietar, acte noi, pret 3200 euro, revizie efectuata luna asta. Suport scarite si tobe pe stanga e argintiu, pe dreapta e negru, scarita pilot dreapta de pe suportul negru este scarita de stanga... Astea se pot observa in pozele 1,3,5 si 6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Pai cred ca sunt doua monstere, aproape identice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 (editat) Erau 2 Monstere la fel, facute de DAFWAY un 1000 DS si un 695, s-au facut anumite schimburi intre ele la cerinta celui care detinea 1000 DS, soarta a facut ca el sa aiba un accident duminica seara la TRAGU JIU, pilotul cat si pasagerul au murit pe loc, noi am ramas cu monopostul de la 1000DS si cu scaritele incomplete ale lui, asta i explicatia scariltelor de alta culoare. RIP Editat Septembrie 5, 2012 de DAFWAY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 (editat) Pai cred ca sunt doua monstere, aproape identice Uite anuntul pe fb.. aici specifica exact ce vinde.."MOTOCICLETA ESTE CA SI NOUA" https://www.facebook.com/media/set/?set=a.272880559488323.55362.153502628092784&type=3 Editat Septembrie 5, 2012 de icsu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 (editat) Are cineva nevoie de un set placute frana spate?? Le-am cumparat de la Metrotehnica sunt sigilate si momentan nu am nevoie de ele. Editat Septembrie 5, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Tenteaza pe cineva vara viitoare o plimbare in norvegia la nordkapp?...o aventura de neuitat:))) Guess what. Ma gandeam pentru vara urmatoare la tura asta... planul fiind sa merg singur.... dar in acelasi timp ma gandeam si la tine tinand cont ca esti acolo in drum ... Ideea este ca la un drum de genul asta, eu il vad in 2 maxim 3. Vremea este haos - de luat in considerare ca te poate ploua o saptamana, temperaturile ajung si la sub 0 grade dimineata , seara... Efectiv iti vine sa te pui langa motocicleta si sa nu mai vrei sa te urci pe ea... Mai mult daca mergi cu cortul , incordarea si nervii ajung la maxim. Ar fi un concediu extrem , in care nu prea ai timp sa te odihnesti. Trebuie sa fii foarte compatibil cu ceilalti cu care mergi. Vezi relatarea D-lui Pompiliu si a D-lui Marcel ( ambii cu bmw r1200 rt ) - oameni la 40 si de ani, 50 , cu sute de mii de km la bord si trecuti prin viata.... Se poate povesti si planui mult pe subiectul acesta , cel mai bine in privat! Salutari P.S - bugetul cu cort si cu o marja in caz de avarie - aprox 2500-3000 de euro ( o casuta in Norvegia ajunge pe la 110 euro / noapte ) Daaaaa Hai ca se formeaza echipa frumoasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 (editat) haaaa stiam eu ca ma bazez pe tine chiar mam gandit la tine:))..da pai e paradis motociclistic hai ca vedem cum ne organizam da eu as vrea mai aventura cu cortu si cazare mai rarut cai mai dragut ba daca mai sunt aici, puteti sta o noapte la mine. o berica una alta...... va dau o vacuta sa o calariti Guess what. Ma gandeam pentru vara urmatoare la tura asta... planul fiind sa merg singur.... dar in acelasi timp ma gandeam si la tine tinand cont ca esti acolo in drum ... Ideea este ca la un drum de genul asta, eu il vad in 2 maxim 3. Vremea este haos - de luat in considerare ca te poate ploua o saptamana, temperaturile ajung si la sub 0 grade dimineata , seara... Efectiv iti vine sa te pui langa motocicleta si sa nu mai vrei sa te urci pe ea... Mai mult daca mergi cu cortul , incordarea si nervii ajung la maxim. Ar fi un concediu extrem , in care nu prea ai timp sa te odihnesti. Trebuie sa fii foarte compatibil cu ceilalti cu care mergi. noapte ) Hai ca se formeaza echipa frumoasa... tin sa te contrazic ca nu ajung temperaturile la sub 0 grade (vara) acum depinde de zona, daca e munti(norvegia) e posibil ca doar e munte. in general din nordul Germaniei incepe vremea mai ploioasa si ceva mai rece, dar pe timp de vara nu e asa rece incat sa nu poti sta seara. mi se pare vreme ideala de mers pe motor fara a simti caldura sau frig. ploile doar in zilele in care chiar nu ai noroc, le prinzi. de obicei ploile sunt trecatoare, si pe arii mici/mari si nu de lunga durata. cu timpu daca sunteti doriti sa tranzitati Danemarca, va pot ajuta cu detalii. Editat Septembrie 5, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PetiteLutin Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Hello! As vrea sa imi cumpar si eu un Monster 696, SH (preferabil din 2008, ca e mai usor cu vreo 9 kg), dar as vrea sa vad mai intai unul, sa ma sui pe el, sa vad daca imi place pozitia in sa, cat e de manevrabil etc. Am fost azi la reprezentanta, dar tocmai ce l-au vandut (ieri) . E cineva pe aici care detine unul si e dispus sa ma lase sa il vad? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucas LS Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 pana acuma am asa 2 bujii ulei + filtru sigur...si incepe foarte serios sa se arate probleme grave in motor..revin in cateva ore poate o sa aflu verdictu:(( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 (editat) Enjoy! Editat Septembrie 5, 2012 de floreaandrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Hello! As vrea sa imi cumpar si eu un Monster 696, SH (preferabil din 2008, ca e mai usor cu vreo 9 kg), dar as vrea sa vad mai intai unul, sa ma sui pe el, sa vad daca imi place pozitia in sa, cat e de manevrabil etc. Am fost azi la reprezentanta, dar tocmai ce l-au vandut (ieri) . E cineva pe aici care detine unul si e dispus sa ma lase sa il vad? Vinde un prieten de-al lui Andrei (floreaandrei) un 696 alb. Vorbește cu el. În rest, pe la noi sunt doar două 796, nici un 696. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 (editat) @Andrei...hehe tare asa si eumam gandit ca o sa te tenteze ...da am citit calatoria lui marcel si bia daar au fost vara asta alti doi motoristi tot asa baiat si fata cu motoretele lor...nnorocu face ca cel putin el sta in germani si probabil o sa ma intalnesc cu el prin okc sau ceva poate la salon la koln si o sa discut intens despre calatorie...despre vreme depinde de noroc daca mergem in iulie ae posibil sa avem parte si de 20 de grade ziua dar pe sear ada mai cu frig daaar astia au fost cu cort si mai rar cu cazarea si sunt mai batrani ca noi )))...asa ca nu stiu vedem dar eu cam asa as vrea mare parte la cort clar ca mai tragem si la cazare ...si ptr asta planuiesc o noua achizitie de multistrada si st taioat si la circuit cu el ...oricum vb PS:da sunt deacord ca la tura asta maxim 3 moto daaar macar sa fim astea 3 si daca or mai fi doritori ne impartim @crazy devil ...daca o sa fii pe zona fii sigur ca nu scapi de noi mai ales ca e un punct bun de odihna si de facut curaj ptr a incepe nebunia mai ales pt cei care vin din ro @pzkpfw...este si 696 la ploiesti da am impresia ca in cursul saptamanii e la buc si parca mai erau vreo 2 696 din ce am vazut eu @andrei ...nu pot sa cred sa fac ceva pe legile de la nemyi ca nu pot vedea filmuletul fiar ei sa fie cu drepturile lor ...off si voi ce muzica ati pus ca ma supar las ca vin in ro si e ok Editat Septembrie 5, 2012 de Buggy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Baieti sunt eu chior pe intuneric, sau vopseaua de pe rezervorul de Monster Dark este mata , am luat capac de monopost si e negru lucios , trebuie refacut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 pai din cate am vazut eu dap este mata si dca vrei sa faci treaba cap coada va trebui sa vopsesti si aripa ,rezervorul si monopost acum depinde de tine...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Enjoy! Foarte misto treaba asta, Bravo celor care fac cunoscute asemenea evenimente in Romania si in comunitatea Ducati din Romania Bravo inca o data, foarte misto, la urmatoarea voi participa si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 @ZYB ...da chiar GOODKAT tia dat o varianta f simpla si codul il poti gasi pe site la ducati (daca mai ee ca nu mam mai uitat )manualul cu codurile de piese inclusiv cel de vopsea... ba ce mau enervat astia cu drepturile lor de nu pot sa vad si eu filmuletul...si ca sa ma laud in imaginea cu care incepe filmuletul(paia pot sa o vad:))in aceea seara am dat mana cu Carlos Checa si am zis ca nu ma mai spal pe mana ))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate