Crazy-devil Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 You got a point bro Ia uite ce am gasit pentru a mea, ma rog, mobra aia e un GT1000 dar principiul e cam acelasi si cred ca merge adaptat si la Monster: http://www.webbikeworld.com/ducati-motorcycles/gt-1000/ducati-saddlebags/ motoarele astea is prea frumoase ca sa mai faci ceva la ele. practic, nu i-as vedea rostu pe asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 app de designul ducati... RIP Massimo Tamburini! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 app de designul ducati... RIP Massimo Tamburini! True, true.. The king is dead, long live the king! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Domnilor, Simt ceva amorteala pe topic-ul asta. Stateam si ma gandeam ca ar fi frumos sa facem si noi o iesire sambata, asa ca de inceput de sezon. Mai mult , se pare ca vremea va tine cu noi - http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/hdfForecast?query=bucuresti Fara complicaciuni, organizari prea stufoase, responsabili de grupuri , etc. Eu propun sa ne vedem sambata , ora 10.30 la Petrom de la Miorita, dam o tura pana in Sinaia, luam pranzul la un restaurant pe care il agream impreuna.. Socializam, voie buna si apoi ne intoarcem fiecare spre casa lui... Cum vi se pare? Incepem sezonul 2014 impreuna? Sa aveti o saptamana excelenta, Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmedith Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Salutare, Daca aveti nevoie de scoatere imobilizator la IAW59 , puteti sa ma contactati 0745252910 Marian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Topcase..pe Monster ~ suport de bagaje montat pe acoperis de Ferrari E trist Esti doar invidios. EDIT: se pare ca am o clona cu aceeasi imagine de profil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Esti doar invidios. EDIT: se pare ca am o clona cu aceeasi imagine de profil. sunt curios cum se comporta la viteza. si nu de aia astronomica, dar macar asa pe autostrada sau cand trece un camion pe langa tine. )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmedith Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-ducati-ecu-din-2002-564260.html http://mercador.ro/oferta/ducati-ecu-ID1I9Ob.html#3f754ab2a0 Poate aveti nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i_vlad Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 e buna pt wheelie....sau poti sa iei si pasager..senzatie acolo sus... pentru restul exista 3 optiuni ca sa obtii senzatii similare : /index.php?/topic/708668-vand-ducati-monster-s4/ /index.php?/topic/708570-ducati-monster-620/ sau master card andrei, daca imi vin numerele rosii pana atunci, vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-ducati-ecu-din-2002-564260.html http://mercador.ro/oferta/ducati-ecu-ID1I9Ob.html#3f754ab2a0 Poate aveti nevoie Faci treaba asta gratuit? Stii ca DucatiDIag, sau mai nou JPDiag e un soft gratuit iar utilizarea lui in scopul de a face bani e ilegala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 You got a point bro Ia uite ce am gasit pentru a mea, ma rog, mobra aia e un GT1000 dar principiul e cam acelasi si cred ca merge adaptat si la Monster: http://www.webbikeworld.com/ducati-motorcycles/gt-1000/ducati-saddlebags/ Poate gusturile sunt impartite,dar arata foarte misto coburile alea pe ea....parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 (editat) You got a point bro Ia uite ce am gasit pentru a mea, ma rog, mobra aia e un GT1000 dar principiul e cam acelasi si cred ca merge adaptat si la Monster: http://www.webbikeworld.com/ducati-motorcycles/gt-1000/ducati-saddlebags/ Pe Monster merge probabil. Pe a ta nu cred, e asimetrica la suspensie si la evacuare. Editat Aprilie 7, 2014 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmedith Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Faci treaba asta gratuit? Stii ca DucatiDIag, sau mai nou JPDiag e un soft gratuit iar utilizarea lui in scopul de a face bani e ilegala? Gratuit nu pot, tinand cont de timp, investitie, stricaciuni, Pe de alta parte nu iti vand nimic, iti ofer un serciviu. Pe alta parte scrie clar : Try it at you own risk. No hardware is sold here. A bad hardware may destroy your ecu , be warned ! This software is free to try. It’s forbidden to sell or to hack it. No business is allowed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan_BV Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Stiti cumva pe unde pot schimba si eu distributia in Brasov la un M600 ? Aveti idee cat ar trebui sa coste schimbul de curele si rolele intinzatoare? Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fat Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Academie, pe la 7. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Vreau sa ii iau husa monsterului. Cine are, sau cine stie, ce marime i s-ar potrivi? Presupun ca M, corect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Stiti cumva pe unde pot schimba si eu distributia in Brasov la un M600 ? Aveti idee cat ar trebui sa coste schimbul de curele si rolele intinzatoare? Mersi. daca nu ma insel, este baiatul ala basty. dar nu sunt sigur ca e din Brasov. daca nu, trage o plimbare pana la Bucale, si acolo ai de unde alege. Andu, Metrotehnica, Dafway,. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladimirOctavian Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 Nu mai am lumini in bord, nici acul de la vitezometru si turometru nu merge la monsteru (620) meu, doar becu' de la faza lunga in rest tot bordu' e mort. M-am uitat la sigurante dar nimic, desi, nu stiu ce leg sa aiba dar nah... poate cineva sa-mi dea un sfat sau cine a mai intampinat problema asta sa-mi zica ceva util Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 @crazy....basty nu are service basty se ocupa cu altceva... @vladimir octavian.....cred ca raspunsul corect il vei gasi la un service... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 @crazy....basty nu are service basty se ocupa cu altceva... @vladimir octavian.....cred ca raspunsul corect il vei gasi la un service... Am crezut ca se ocupa s-o de servise. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Nu mai am lumini in bord, nici acul de la vitezometru si turometru nu merge la monsteru (620) meu, doar becu' de la faza lunga in rest tot bordu' e mort. M-am uitat la sigurante dar nimic, desi, nu stiu ce leg sa aiba dar nah... poate cineva sa-mi dea un sfat sau cine a mai intampinat problema asta sa-mi zica ceva util Gratuit nu pot, tinand cont de timp, investitie, stricaciuni, Pe de alta parte nu iti vand nimic, iti ofer un serciviu. Pe alta parte scrie clar : Try it at you own risk. No hardware is sold here. A bad hardware may destroy your ecu , be warned ! This software is free to try. It’s forbidden to sell or to hack it. No business is allowed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Zaire, spune drept: tu reiei pur si simplu niste quote-uri ca vrei sa dai "up" la topic, asa-i? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Monopost-uri Ducati Monster , 149 lei , detalii aici /index.php?/topic/695222-bug-spoiler-moto/?p=3719618 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SunSeeker Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Stiti cumva pe unde pot schimba si eu distributia in Brasov la un M600 ? Aveti idee cat ar trebui sa coste schimbul de curele si rolele intinzatoare? Mersi. acelasi lucru trebuie sa il fac si eu in curand , manopera doar(pt ca am piesele deja) ma costa undeva la 100 de lei cu reducere de la 150 lei pt ca am apelat la prieteni nu stiu daca e un cost real pt ca e prima data cand fac distributia la monstrulet dar asa am rezolvat eu.Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 Zaire, spune drept: tu reiei pur si simplu niste quote-uri ca vrei sa dai "up" la topic, asa-i? oare de ce-oi fi uitat sa scriu ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate