Sari la conținut

Monster Lounge


Postări Recomandate

si daca va uitati bine, se ducea sau venea si de la victima nevinovata.

 

cum pot astia sa mearga asa frate? eu am incercat in slapi, si nu am reusit nici sa bag in viteza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 15,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

cum pot astia sa mearga asa frate? eu am incercat in slapi, si nu am reusit nici sa bag in viteza.

 

Simplu, e scuter deghizat in motocicleta si scuterist deghizat in .. el :))

 

Sunteti iar carcotasi, sunt zeci de explicatii posibile, poate a fost omu la piscina si i-au furat bashchetii :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

http://www.youtube.c...h?v=QlzU_jz- NBg

 

To be continued .. :)

 

La ultimu' clip ai irosit spatiu de pe card degeaba.

 

Chiar am deschis linku' foarte interesat , si cand colo.... camera orientata FOARTE prost la care adaugam si fastforwardu' din care nu intelegi nimic.

 

Nu vreau sa te superi pe mine,dar ai irosit frumusete de traseu cu filmarea aia de tot ca.ca :( :( :(......

 

 

 

Puteti arunca in mine cu pietre acum :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Puteti arunca in mine cu pietre acum :)

 

Orice critica e binevenita cat timp e constructiva ;)

 

1. de orientarea camerei iti poti da seama DUPA ce filmezi. Din pacate nu aveam display-ul la mine ..

2. Ce intelegi tu prin FOARTE prost ? Dupa mine asta ar fi fost daca era orientata spre cer :) .. e pe casca, capul se misca, ploua, trebuia sa fiu atent la multe ..

3. fastforwardu este ca sa nu irosesc timpul celui care se uita, inca odata, daca nu ai observat, PLOUA ! Stii cum se merge pe "frumusetea de traseu" pe ploaie ? ffff incet si mai ales ffff plictisitor, deci .. fff enervant pentru privitori. De inteles, intelegi traseul, mai ales pentru cine nu a fost deloc .. cam asta era ideea.

4. frumusetea de traseu a fost stricata de vreme nu de filmarea mea ! Am vrut sa nu filmez deloc, dar daca tot aveam camera .. am zis de ce nu, iar spatiul de pe card nu ma costa nimic, e al meu :)

5. astept o filmare de la tine sa vad cum se face .. Nu vreau sa te superi pe mine dar intentia filmului nu e sa castige vreun premiu, it's just for fun ;)

 

6. camera avea capacul de ploaie (inchis) fapt pentru care sunetul e captat f prost, mai sunt si picaturile de ploaie de pe lentila pe care sincer n-am reusit sa le fac sa nu se aseze de care oricum nu pre vezi nimic cateodata, plus din cauza vremii nu prea aveai ce sa vezi ..

7. Cand oi prinde vreme buna o sa am unghiul potrivit, capacul deschis o sa merg intr-un ritm placut de vizionat si voi putea folosi coloana sonora termignoni ;)

 

http://www.youtube.com/watch?v=ObUSLNEPoBk

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Orice critica e binevenita cat timp e constructiva ;)

 

 

Eu doar mi-am exprimat o parere, nu vreau sa te critic sausa te ironizez.

 

1. Daca tot te apuci sa filmezi Transalpina, faci intai o proba de 30 secundesau 1 min, si te uiti pe ce-ai filmat, ca sa nu te trezesti ca ti-ai filmat 30min doar bordu sau roata din fata (parerea mea…)

 

 

 

2. as fi preferat o orientare incat sa se vada cat mai binece e in fata,drumul, peisajul din fata, curbele. Felul in care e montata inclipu tau,vad 15 metri in fata, atat..

 

 

 

3 poate-s doar eu, dar din fastforwardu ala nu intelegnimic. Eu uite, ca sa fiu sincer, am dat click pe clip pt ca n-am fost INCA petransalpina,as vrea sa merg, si am zis “hai sa vad is eu cum is curbele,cum edrumu,cum e peisaju’. Iar din tot fastforwardu ala n am inteles nimic,nu mi dauseama cat de largi is curbele,cat de stramte,cum e, cu ce viteza intri in ele,daca-s de luat incet/tare…

 

4 etc

 

 

 

5 Imi cer scuze, dar n-am go pro,ca daca as avea,as filma sieu. Si sper ca NU ai inteles gresit ce-am scris pana acu. Nu te pune nimeni lazid,chiar BRAVO ca ai filmat ceva si ca apar si la noi filmari din astea cu gopro (ca deja sunt satul de alea cu sicanari in trafic).

 

 

 

6. de sunet nu comentez nimic,nu eram atent la el,ci la ‘motion picture’ mai multJ

Editat de Adrian B
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu doar mi-am exprimat o parere, nu vreau sa te critic sausa te ironizez.

 

N-am inteles gresit doar ca esti carcotas si parerea ti-ai exprimat-o cam agresiv si cam in necunostinta de cauza .. si asta ma deranjeaza.

 

Cum am zis, nu aveam display-ul asa ca nu puteam sa ma opresc sa verific cat de bun e unghiul.

 

Camera trebuia orientata doar un pic mai sus, nu am filmat bordul, roata din fata sau cerul .. deci cam exagerat acel "FOARTE prost". Ploua, si sincer chiar daca l-as fi avut tot nu as fi facut asta. Unghiul era relativ bun pt drum drept, problema e ca la urcare si pe un drum gen transalpina se schimba datele problemei .. in plus vezi 15 m in fata pentru ca de f multe ori atat e de vazut ;)

 

Si noi am fi preferat o vreme care sa ne permita sa vedem peisajul .. dar nu prea a fost asa, cum am zis, filmul e facut pt ca tot aveam camera la mine ..

 

Daca as fi lasat pe normal, filmul ar fi avut o ora si ceva de mers ca melcul pe ploaie, chiar daca era orientata camera un pic mai sus tot nu vedeai mare lucru din cauza vremii, asta tot incercam sa-ti explic ..

 

Daca vrei iti dau originalul si poti sa vezi fiecare metru in timp real, atunci sa vezi cum o sa apreciezi fast forward-ul ;)

 

Ideea e ca tu aveai alte asteptari de la numele filmuletului, si noi aveam alte asteptari de la "soare in toata tara", nu e vina nimanui ca a plouat si nici noi n-am reusit sa ne dam cum am fi vrut, nici filmul nu a iesit cum trebuie si nici tu nu ai vazut f clar traseul ..

 

Oricum, oricat de carcotas ai fi, din toate filmuletele mele din tura asta iti faci o impresie destul de detaliata asupra transalpinei (pe ploaie ! ).

 

 

In concluzie, problema mea e atitudinea, vorbeste altfel si ti se va raspunde altfel, cum spuneam, critica e buna cand e constructiva dar cand e agresiva e altceva ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Haide omule sa nu mai fim PIZ.DE. Va rog eu:))

 

Asta-i de k.kt la INTERNET, ca tonul si abordarea pot fi gresit interpretate....

 

 

Deloc n-am vrut sa fiu carcotas, nici agresiv nici arogant...

 

Doar mi-era ciuda ca nu puteam sa vad mai bine ce ma interesa..

 

Iti dai seama ca daca aveam eu go pro poate iesea mai prost, poate iesea mai bine, poate-l scapam, deci nu am zis-o cu superioritate sau ceva...

 

M-ar manca si pe mine un Go Pro,da' prefer sa investesc in aparatura foto pe care o am deja :(

 

Apropos, mi-a placut aia cu "aveam alte asteptari de la soare in toata tara", aia a fost maxima,chiar mi-a inseninat ziua :cheers::crack::crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare!

 

Am mers cativa km prin oras cu un pasager mai fara treaba, si cand s-a dat jos din spate... mi-a dat cu picioru peste semnalizare (dreapta spate) si ... acum e rupta. :)

Are cineva chestia aia de sustinere.. dintre semnal si codita?

 

multam fain!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Haide omule sa nu mai fim PIZ.DE. Va rog eu:))

 

Asta-i de k.kt la INTERNET, ca tonul si abordarea pot fi gresit interpretate....

 

 

Uite ca aici suntem deacord :)

 

Tocmai din cauza asta am vrut sa clarific ;)

 

Transalpina e faina, dar pe ploaie, ca orice drum de altfel, e oribil, nu mai conteaza nici privelistea nici curbele, nici nimic. Eu unul n-am prins-o pe vreme buna decat cu masina pana acum, deci si eu tanjesc dupa traseul asta pe soare.

 

Problema e cu bucatile in lucru, care dupa cum se vede in celalalt filmulet sunt destul de multe. Pe uscat poate nu e atat de grav, dar pe ploaie e un cosmar. In schimb bucata spre Sebes (incepand de la benzinaria aia mica unde am oprit) e geniala, cateva zeci de km de asfalt perfect aderent, fara gropi, curbe largi si vizibilitate suficienta pentru dat tare. Din pacate pe portiunea aia camera a ales sa nu porneasca .. ca doar de, Murphy n-a trait degeaba :)) Portiunea aia a fost cea mai faina din tot traseul .. nu mai era urcare, unghiul ar fi fost mai bun si aveam in fata 2 moto cu care mergeam tare la unison .. o placere ..

 

Oricum, nu s-a terminat sezonul si paote o mai prindem anu asta, daca nu .. pana la anu poate se mai termina lucrarile si atunci chiar ar fi un super traseu.

 

Si cu asta am terminat cu polemica :) :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

PREZENTARE CONCURS

 

Concurs Dafway Editia I 2012.

 

Cu ocazia aniversarii varstei de 1 an, Echipa Dafway a pregatit pentru iubitorii de motociclete Ducati un concurs care se va desfasura incepand de Luni, 27.08.2012 si se finalizeaza Duminica, 23.09.2012.

 

 

TEMA CONCURSULUI

 

Participantii la concurs pot alege maxim doua din urmatoarele teme:

1. O poza in care prezinta relatia lui cu motocicleta;

2. Un filmulet realizat personal in care isi prezinta motocicleta;

3. O idee de logo pentru Dafway realizat de mana sau digital care poate sa contina sau nu cuvantul “DAFWAY”;

4. Un desen pentru rezervor realizat de mana sau digital. Poate sa fie folosit pe post de tank pad sau pur decorativ, amplasat pe orice zona a rezervorului. Se mentioneaza locul aplicarii desenului pe rezervor;

5. O idee de motocicleta (Concept) care poate fi dezvoltata de firma Dafway pentru pasionati. Participantii trebuie sa prezinte un proiect elaborat, cu note explicative, care trebuie sa contina imagini despre cum va arata motocicleta in sine din cel putin 2 unghiuri. Castigatorul va participa si va fi implicat direct in realizarea motocicletei. Schitele pot fi realizate de mana sau digital;

6. Un obiect decorativ si/sau functional, piesa, ornament realizat din componente moto Ducati (Care nu se mai folosesc sau sunt deteriorate). De exemplu: Mandla a realizat un suport pentru carti de vizita dintr-un etrier spate Brembo.

 

Este necesar ca fiecare piecare participant, fiind primul eveniment de acest gen, sa-si exprime ideea despre locatia unde ar trebui sa se desfasoare intrunirea, respectiv decernarea.

 

Pozele trebuie sa aiba rezolutia minima de 1024x768 si filmuletul de maxim 2 minute.

 

 

PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

 

27.08.2012 - 10.09.2012 – Inceperea concursului, inscrieri, primirea lucrarilor via e-mail (concurs@dafway.ro);

11.09.2012 – 17.09.2012 – Inceperea votarilor si aparitia lor pe pagina de facebook unde se va desfasura concursul prin votare (like-uri) dar nu va fi decizional (daca poza / proiectul nu va coincide cu tema concursului);

18.09.2012 – Desemnarea castigatorilor pe baza voturilor si anuntarea lor;

23.09.2012 – Inmanarea premiilor incepand cu ora 16:00. In cazul in care vremea este nefavorabila, inmanarea premiilor va avea loc Duminica, 30.09.2012

 

 

DETALII CONCURS

 

 

Participantii pot folosi orice software pentru dezvoltarea imaginilor respectiv editarea filmarilor.

Extensiile pot fi .jpeg .jpg .bmp .

Castigatorii vor fi anuntati telefonic si prin e-mail, iar lucrarile lor for fi postate pe site-ul nostru www.dafway.ro

Fiecare participant are dreptul la doua teme din cele enumerate;

Odata cu trimiterea lucrarii, se mentioneaza si locatia sugerata pentru desfasurarea intalnirii.

 

 

PREMII

 

Locul I – Un schimb de ulei, filtru, cosmetizare si test drive cu fiecare motocicleta pe care echipa Dafway o detine;

Locul II – Un schimb de ulei, filtru si test drive cu doua motociclete;

Locul III – O cosmetizare si test drive cu o motocicleta.

 

PREMIU SPECIAL – Aceleasi ca Locul I. Decizia o va lua Echipa Dafway, castigator fiind cel care a facut una dintre cele 6 teme si ne-a placut cel mai mult chiar daca nu a iesit pe cele trei locuri castigatoare.

 

Motociclete care vor fi prezente la locul de decernare a premiilor:

- Ducati Monster 620

- Ducati Monster 695

- Ducati Monster 1000DS

- Mandla 912

- Mandla 999

 

 

CONDITII DE PARTICIPARE

 

Pot participa urmatoarele categorii de persoane:

 

- Motociclisti care au Ducati;

- Motociclisti care nu au Ducati dar vor sa-si achizitioneze unul.

 

 

CONDITII DE INSCRIERE

 

- Telefonic la 0764.872.999;

- E-mail (obligatoriu) la concurs@dafway.ro

 

Necesar pentru inscriere:

- Nume complet

- Numar de telefon

- Serie de buletin

 

 

 

PENTRU ORICE INTREBARE, NELAMURIRE SAU DETALII NU EZITATI SA NE CONTACTATI LA CONCURS@DAFWAY.RO

 

cleardot.gif

post-66504-0-70402000-1346141827_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creativitatea trebuie sustinuta! vad ca baietii de la Dafway fac un efort sustinut chiar daca au mai fost luati la shtanga pe aici. concursul propus este interesant sunt curios sa vad impactul in comunitate.

 

La rubrica critici constructive - organizatorul se alege in final cu un logo, de la concept si pana la graphic design si da la schimb un...schimb de ulei si o tura cu mobra... asa ca revin la ce am zis la inceput - creativitatea trebuie sustinuta, inclusiv financiar!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eram chitit pe monster sau cel mai rau pe 749...deh, poate or scoate si astia un monster mai maricel vrodata :crack:

 

Monster-ele au gabarite diferite între ele, chiar dacă nu par. Un 620 este mai mic decât un S4.

 

Întreabă-l pe Andrei (floreaandrei) cel mai bine: e cam cât tine și are S4. Sau urcă-te pe un S2R 1000 / S4 / S4R și vezi cum îți vine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa-mi trag palme, de asta chiar ca uitasem...

 

 

Ms Gixule, in nici un caz Monster pe carb, de asta intrebasem de 620 i.e. Dar cum a spus si John mai sus, nu am luat in calcul dimensiunile mele, si pe Monster nu m-am urcat pana acum...ca idee, am 1.90/1.91

salut ...opai de ce iti faci griji ca vad ca conduci un suzuki sv cam aceleasi dimensiuni cu monster iar daca va fi M900 sau S4 S2R sau S4R stai fara grija totul e ok si eu am cam 187 si am mersi cu s4 lui andrei fara nici o treaba totul a fost f frumos:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...