b28jmp Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 mai baieti, nu aveti un surub nenorocit care sa se potriveaasca la prinderea de la pompa de frana? la taica-miu prin garaj nu am gasit nici unul bun si sambata ma intorc si vreau sa pun ghidonul nou dau si io cateva beri si o galeata de benzina Gasim noi un imbus de 6 , nu-i bai ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 sa traiesti 1000 de ani cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 io nu inteleg de ce iti faci atatea griji daca tot esti paulica iron balls eu de exemplu sunt teleleu golden fuckin retreiver...si circul fata asigurare, fara numar, fara motor, face ce vreau io...si mai mult de 30 de zile ete infractoru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 6, 2009 Autor Share Postat Martie 6, 2009 i-ote cine vorbeste, atentatorul sinucigas de la petrom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 ca faceti mah, va dati nume de indieni? io vreau sa fiu sebi-cursa-lunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 ca faceti mah, va dati nume de indieni? io vreau sa fiu sebi-cursa-lunga nu merge, prea are conotatie pozitiva...si cand ma gandesc la tine... ceva nu se leaga as sugera...sebi-talpa-iute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 teleleica, nu merge cu talpa-iute. ca ma stii ca-s relaxat si nu ma grabesc nicaieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 si lu` telelica cum ii zici? fata-pamantie, cel-care-nu-arata-prea-bine, cel-care-nu-merge-la-doctor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 (editat) si lu` telelica cum ii zici? fata-pamantie, cel-care-nu-arata-prea-bine, cel-care-nu-merge-la-doctor? ba, una la mana: pt tine sunt domnul telelica si doi la mana sunt: teleleu golden fuckin retreiver Editat Martie 6, 2009 de Mo Weed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 ba, una la mana: pt tine sunt domnul telelica si doi la mana sunt: teleleu golden fuckin retreiver domnu telelica fucking golden retriver, ti se potriveste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M 900 Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 SALUTARE IMI VAND SCARITELE , DACA INTERESEAZA PE CINEVA ASTEPT UN TELEFON. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
p15oi Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 (editat) SALUTAREIMI VAND SCARITELE , DACA INTERESEAZA PE CINEVA ASTEPT UN TELEFON. m-ar interesa pe mine dar nush daca se potrivesc am un m750 din 98. si la ce pret sunt ? si sunt scaritele de pilot cu tot cu comenzi ? Editat Martie 6, 2009 de p15oi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 6, 2009 Autor Share Postat Martie 6, 2009 bai fratilor, de cand au scaritele comenzi? sunteti nebuni? presupun ca sunt scaritele de pe spate, alea cu doua bile, un arc, un ax si o siguranta, care la o adica, se potrivesc si pe fata. m900, dan, era un baiat fin daca zicea si un pret, ca am pe unu tavalit, care abia asteapta sa cumpere o scarita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 creca pisoi confunda tot suportul de scarite dar oricum pedala de frana si schimbatorul sunt separate. in alta ordine de idei, dau oglinzi oachese pe un parbriz (conteaza doar sa se potriveasca si sa fie mic. oricum urmeaza sa fie vopsit in aceleasi culori ca si monstru) eventual dau diferenta. nu ma intereseaza sa fie nush ce firma sau in stare f buna. il vreau strict din considerente estetice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
p15oi Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 scuzati pt comentul meu de mai devreme dar sunt un pic retardat . ce sa fac . oricum am nevoie de o scarita pentru pasager. care este pretul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 cred ca cel mai simplu e sa te uiti pe site-uri de genul louis sa vezi la ce bani gasesti scarite. sau la dezmembrari daca ai noroc desi nu cred ca e o problema sa nu se potriveasca de la alte mobre sa pui pe a ta. pana la urma, asa cum a zis si liviu, nu e mare smecherie sistemul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 7, 2009 Autor Share Postat Martie 7, 2009 scarite are m900, ia vorbeste cu el. in alta ordine de idei, noi o sa iesim pe la 16.00 la o plimbare monsteristica. ne vedem la academie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 in alta ordine de idei, dau oglinzi oachese pe un parbriz (conteaza doar sa se potriveasca si sa fie mic. oricum urmeaza sa fie vopsit in aceleasi culori ca si monstru) eventual dau diferenta. nu ma intereseaza sa fie nush ce firma sau in stare f buna. il vreau strict din considerente estetice. Salut, am un parbriz de ducati luat de la louis, l-am folosit 3 luni..cred pret 50ron iti atasez cateva poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 Salutare, Este cineva interesat de o pereche adidasi Ducati Testastretta Black-Dark Shadow marimea 40-41 ? Pretul este 200 RON . Multumesc pentru atentie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 (editat) vand protectii Dainese pro-short nou noute marimea S-pret 250ron->http://www.motociclete.com.ro/magazin/index.php?target=products&product_id=1843 vand protectii UFO cotiere- folosite doar in scoala de soferi-pret 50ron(atasez si cateva poze) Editat Martie 7, 2009 de Kindaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M 900 Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 m-ar interesa pe mine dar nush daca se potrivesc am un m750 din 98. si la ce pret sunt ? si sunt scaritele de pilot cu tot cu comenzi ? se potrivesc nu mai au nimic pentru pasager sunt cu tot cu comenzi si cu footpeg cum ai tobele prinse? bai fratilor, de cand au scaritele comenzi? sunteti nebuni? presupun ca sunt scaritele de pe spate, alea cu doua bile, un arc, un ax si o siguranta, care la o adica, se potrivesc si pe fata. m900, dan, era un baiat fin daca zicea si un pret, ca am pe unu tavalit, care abia asteapta sa cumpere o scarita. ma cum adica ERA? am luat eu pielea dupa vreunu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 vand protectii Dainese pro-short nou noute marimea S-pret 250ron->http://www.motociclete.com.ro/magazin/index.php?target=products&product_id=1843vand protectii UFO cotiere- folosite doar in scoala de soferi-pret 50ron(atasez si cateva poze) vinzi tot, ce face criza asta din om... pune si tu link-ul ala cu finalele din italia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 vinzi tot, ce face criza asta din om... pune si tu link-ul ala cu finalele din italia. salut, baga un ochi aici http://www.roadsitalia.com/english/index.p...p;page=products Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 salut,baga un ochi aici http://www.roadsitalia.com/english/index.p...p;page=products se aub destul de bine tobele, doar ca pentru s2r am vazut doar finalele , nu au kit-ul complet pe site. sa le vem montate la tine si poate imi iau si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 (editat) Salut,am un parbriz de ducati luat de la louis, l-am folosit 3 luni..cred pret 50ron iti atasez cateva poze... stai sa-mi fac niste calcule si ne auzim. probabil ca il iau dar in vremuri de criza, 50 ron sunt bani si io merg fara asigurare dar probabil ne descurcam noi sa il iau Editat Martie 8, 2009 de Symbolic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate