DomnulK Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 (editat) bah, ce panselutza mea v-a apucat? daca tot ati pus rufele la inmuiat in public, treceti si la spalat, stors, limpezit, stors, pus la uscat. Editat Martie 21, 2009 de DomnulK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan_Sv650sf Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 La capitolul spaga nu ai gasit omul potrivit. Mai bine faceai invitatii la alti monsteristi ... Ba Coco ce naiba... termin o ca mi sunteti dragi amandoi si p bune daca nu i de tot ra**tu ce se ntampla!!! Ce p.l.m. ajung sa beau bere pe rand cu fiecare n parte din cauza unor tampenii??? Revin, ai o varsta, nu mai bine bem o bere si ne njuram in fata! Ca i de o mie de ori mai fain asa! Valabil si pentru San! Hai sa nu mai alegem parti ca tot noi suntem cu bune cu rele mai imbecili, mai simpatici! V am pupat p toti, "fir a ti ai dreaq de simpatici"!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 pai daca te pune domnu' sa stai cu "chinezarii" la baute normal ca ai greturi bre, XS-u'400 e neamtz de japonia! la 2 bucati se presupune ca macar una e europeana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 mai sunt si exceptii care se vrea astazi la o plimbare, sa-mi dea un telefon dupa 12.00. sa-mi dai de veste! sunt dator cu o bere Niculae ce face? tot la munci ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 @DKWraith > Coco si monsteristul de Liviu se tot cearta. Ei formeaza elita acestui grup bine organizat. Propun sa atacam acum, cat sunt vulnerabili. Il voi anunta de indata si pe Alex. Este sansa noastra sa distrugem acest clan de MONSTERISTI galagiosi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 @DKWraith > Coco si monsteristul de Liviu se tot cearta. Ei formeaza elita acestui grup bine organizat. Propun sa atacam acum, cat sunt vulnerabili. Il voi anunta de indata si pe Alex. Este sansa noastra sa distrugem acest clan de MONSTERISTI galagiosi !!! Stai ma baiatule in banca ta! Stii ca nu poti ajunge cu japonezatii tai acolo unde te pot duce monsteristii... Acum e vremea putin capricioasa, de-aia sunt si certurile. De indata ce se incalzeste, se impaca si cei doi titani monstruosi, nu se poate altfel. Garajul de piatra s-a daramat A venit nea' Stoica si l-a luat Vom face altul, mult mai monstruos Cu multa bere si galagios. Cati motociclisti prieteni Au baut in el Pana sa se certe Fara niciun tel Va veni o zi frumoasa Cu soare si benzina Cand vor pleca din nou la drum Far' macar de-a tine cont De cearta lor cretina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Stai ma baiatule in banca ta! Stii ca nu poti ajunge cu japonezatii tai acolo unde te pot duce monsteristii... Acum e vremea putin capricioasa, de-aia sunt si certurile. De indata ce se incalzeste, se impaca si cei doi titani monstruosi, nu se poate altfel. Garajul de piatra s-a daramat A venit nea' Stoica si l-a luat Vom face altul, mult mai monstruos Cu multa bere si galagios. Cati motociclisti prieteni Au baut in el Pana sa se certe Fara niciun tel Va veni o zi frumoasa Cu soare si benzina Cand vor pleca din nou la drum Far' macar de-a tine cont De cearta lor cretina. Da da sa fie bere si multa dispoyitie....eu m+am apucat sa croiesc o cuvertura pentru canapeaua aia..ca nu stiu nici un tapityer bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 @DKWraith > Coco si monsteristul de Liviu se tot cearta. Ei formeaza elita acestui grup bine organizat. Propun sa atacam acum, cat sunt vulnerabili. Il voi anunta de indata si pe Alex. Este sansa noastra sa distrugem acest clan de MONSTERISTI galagiosi !!! Gabi, eu am vb cu Liviu, si i-am propus sa vina sef in Titan. si nu a refuzat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Gabi, eu am vb cu Liviu, si i-am propus sa vina sef in Titan. si nu a refuzat Asa am auzit si eu, Liviu se muta in Titan. Coco isi ia zx14r. Stefan isi vinde SV-u' si trece la Monster. Son si-a comamdat hayabusa. MoWeed e sanatos. ( ) Andu isi face atelier pentru choppere si customizate. Academia Militara se darama pentru a face loc unui teren de paintball. GabiButon vrea scuter. Se inchide Pardonu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Asa am auzit si eu, Liviu se muta in Titan.Coco isi ia zx14r. Stefan isi vinde SV-u' si trece la Monster. Son si-a comamdat hayabusa. MoWeed e sanatos. ( ) Andu isi face atelier pentru choppere si customizate. Academia Militara se darama pentru a face loc unui teren de paintball. GabiButon vrea scuter. Se inchide Pardonu'. corectie... nu se face teren de paintball se face un mall Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Stai ma baiatule in banca ta! Stii ca nu poti ajunge cu japonezatii tai acolo unde te pot duce monsteristii... ...adica la service? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan_Sv650sf Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 (editat) Da da sa fie bere si multa dispoyitie....eu m+am apucat sa croiesc o cuvertura pentru canapeaua aia..ca nu stiu nici un tapityer bun OOOO biiiine San! Ma da nu le mai merge astora netu de au incetat?? Poate ma i au p mine la njuraturi acu'... Va rog nu agresati persoanele cu handicap Nikalai nu mi dau sv u p monster da p un 999... Care i cu monsteru "ultima generatie" din statie de la Nicolae Gaina?? Editat Martie 22, 2009 de Stefan_Sv650sf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 (editat) ...adica la service? Pai de ce, voi nici macar pana la service nu il puteti duce? Halal gasca! Bine ma, 999 sa fie! Editat Martie 22, 2009 de ripp3r07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 22, 2009 Autor Share Postat Martie 22, 2009 bah sticky, ala l-am vazut si eu, e un 696 rosu, frumusel da' nu prea. oricum o sa il intalnesc candva, ca doar acolo e bancomat cec prin zona, asa ca trec mai des. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan_Sv650sf Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 bah sticky, ala l-am vazut si eu, e un 696 rosu, frumusel da' nu prea. oricum o sa il intalnesc candva, ca doar acolo e bancomat cec prin zona, asa ca trec mai des. Il revergorezi tu cand il prinzi! Da prefer "shtiky" - "fonetic vorbind"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew_smith Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 (editat) andrew_smith, mai banditule, multumim de poze. esti foarte binevenit pe canapeaua noastra jerpelita si poti veni si miercurea la academie, la intalneala noastra. apropo, tura viitoare cand mergem pe cheia, ai grija sa nu mai ramai fara benzina. O sa umblu cu rezerva dupa mine ca pe vremuri cand mergeam cu dacia Editat Martie 22, 2009 de andrew_smith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 (editat) v-ati impacat ma?? aseara ati stat ca sconcsii in casa toti si v-ati balacarit in public in loc sa ne vedem la o bere si o agiasma....halal canapea p.s. lumea vorbeste ca io sunt ala bolnavu... Editat Martie 22, 2009 de Mo Weed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Unii au fost la munca... la fel ca si acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Pai de ce, voi nici macar pana la service nu il puteti duce? Halal gasca! pai ce sa caute la service? ca merje si asa, numa' ca avem si electrica functionala ji dupa 20 de ani! p.s. lumea vorbeste ca io sunt ala bolnavu... parca-ti reveniseshi la o vreme... bine ca macar ai trecut de faza de negare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 parca-ti reveniseshi la o vreme... bine ca macar ai trecut de faza de negare! lasa ma dkw-ule, vorba aia...noi sa fim sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 lasa ma dkw-ule, vorba aia...noi sa fim sanatosi mana si fa-te bine ca noi suntem sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 mana si fa-te bine ca noi suntem sanatosi! te credeam om serios, vad ca te-au prostit chinezarii cu ideile lor! tine minte...invidia nu e o virtute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 bai Mo Weed, ia zi ai vorbit cu Andu de mobra ta? Ai aflat care e buba? Poate o repari si tu mai repede sa ne vedem la o plimbarica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 bai Mo Weed, ia zi ai vorbit cu Andu de mobra ta? Ai aflat care e buba? Poate o repari si tu mai repede sa ne vedem la o plimbarica da ma am vorbit. dar a fost foarte plin si eu nu i-am dat de cap... luni il sun si undeva sapt. asta o sa i-o duc, sper ca in week endu urmator sa fiu calare, ca nu mai pot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 te credeam om serios, vad ca te-au prostit chinezarii cu ideile lor!tine minte...invidia nu e o virtute :) de sa fiu invidios bre? ieo m-apuc sa resuscitez 2 mobre care au functionat fara probleme zeci de ani, n-am timp de invidii! si n-am numa' "chinezarii"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate