Mo Weed Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 va salut, pe langa creatiile mishului , am terminat si eu lucrare la care incepusem P.s. in realitate tricourile o sa aiba o forma mai bine definita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 (editat) de unul singur nu l-as face cu monsterul (eu oricum umblu cu patent, cheie de bujii, surubelnita) dupa mine, dar cu inca cel putin un motor, plec si maine! am vazut pozele de la excrusii de acolo si mi-a picat fatza. nu v-am zis c-am fost si eu pe cheia, in aceeasi zi cu voi. ma rog, am fost pana la brasov, sa vad drumul. stiindu-ma incepator (cu probleme pe curbe iar acolo era mama lor), am vrut sa descopar singur drumul, ca sa ma tin dupa voi data viitoare Cel mai bine si educativ ar fi trebuit sa fi cu cineva ..mai ales ca incepator.Nu mai face asta..nu suntem toti"the doctor" cine simte ca poate...se duce cine nu..ramane, nu incurci pe nimeni..mai mult..inveti! ca de aceea plecam. Propun urmatoarea plecare sa fie pe Transfagarasan..iar apoi as vota pentru corbu sau vadu. Editat Iunie 25, 2008 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bears Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 vine lumea in seara asta la 8 la academiei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 vine lumea in seara asta la 8 la academiei? vine, vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 (editat) nea Zaire lasa bre Vadu si Corbu asa singure cum sunt acuma , nu le mai face reclama . va intalniti si va puteti spune unul altuia . se ascultau manele la Corbu , se si dansa ... Editat Iunie 25, 2008 de LOTRU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 am sunat la mai bine de 20 de numere de telefon pentru cazare in vama... nici un loc liber e clar ca o sa fie haos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 am sunat la mai bine de 20 de numere de telefon pentru cazare in vama...nici un loc liber e clar ca o sa fie haos ce vrei ma blondule, daca nu ai actionat din timp daca te duci la oha sigur gasesti tu ceva, nu iti fa griji Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 vine lumea in seara asta la 8 la academiei? salut, vine vine lumea diseara salutare si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 25, 2008 Autor Share Postat Iunie 25, 2008 se vine domle, acu plec si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 @cel facut tricourile Ducati Lounge... nu pui te rog si fisierul +.cdr aici? Sau da-mi un e-mail cu el.. rog frumoz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 salutare tuturor, poze ceva de aseara ? krupp ... in rest toate cele bune asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 cateva de la mine .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) cateva de la mine .. hi hi super bagati bagati Editat Iunie 26, 2008 de Kindaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 hai sa ne facem tricourile, eu vreau 4 (doua mie, unul pt blonda si unul pt fratelo) eu zic ca daca ne hotaram mai multi o sa obtinem un pret mai bun si la tricouri si la serigrafiere. se mai baga cineva? ps:imi fac unul alb dar cu fontul de la cel negru si unul cu galben (+inca doua albe pt blonda si jr) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 hai sa ne facem tricourile, eu vreau 4 (doua mie, unul pt blonda si unul pt fratelo) eu zic ca daca ne hotaram mai multi o sa obtinem un pret mai bun si la tricouri si la serigrafiere. se mai baga cineva? ps:imi fac unul alb dar cu fontul de la cel negru si unul cu galben (+inca doua albe pt blonda si jr) discount primesti daca comanzi mai multe tricouri, gen 30-50. Iar la serigrafie e aceeasi situatie, dar in cazul de fata e aproape imposibil pt. ca fiecare vrea alt model, culoare, deci no discount si eu vreau sa imi fac vreo 3, dar modele diferite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 cred ca pana la urma fiecare o sa-si faca singur .. dar propun sa facem unu la fel toti .. cu sigla facuta de blondu .. si restu .. fiecare cum vrea acum intrebarea se pune .. stie cineva care dintre firmulitele care se ocupa cu asa ceva are tricourile de cea mai buna calitate ? .. poti sa mergi si cu tricoul tau sa ti-l faca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 @cel facut tricourile Ducati Lounge... nu pui te rog si fisierul +.cdr aici? Sau da-mi un e-mail cu el.. rog frumoz... o ai pe mail sper sa fie ok cred ca pana la urma fiecare o sa-si faca singur .. dar propun sa facem unu la fel toti .. cu sigla facuta de blondu .. si restu .. fiecare cum vrea acum intrebarea se pune .. stie cineva care dintre firmulitele care se ocupa cu asa ceva are tricourile de cea mai buna calitate ? .. poti sa mergi si cu tricoul tau sa ti-l faca ? dap poti sa mergi cu tricou tau!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) pentru cel comun eu l-as propune pe cel alb complet dar cu scrisul dublat (de la cel negru). si apoi, fiecare cu culorile lui. apropo mish, nu faci si unul galben cu taxi pe el Editat Iunie 26, 2008 de blondu_mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 hai sa ne facem tricourile va dau linkul pt arhiva cu fisierul vectorizat (editabil - adica ii poti schimba culorile) in format adobe illlustrator nou (cs3), vechi (.ai8, adica merge importat si de corel) si pdf; cat si stanta pentru toata grafica, la o culoare. cine vrea sa-i fac stanta pentru combinatie, v-am zis si mai devreme, PM. sfatul meu e sa luati toate fisierele cu voi, ca astia de la imprimerii ambulante sunt cam dusi. nu toti. TOTI! storage.fikat.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) am gasit 2 filme cu monstere pe transfagarasan care se recunoaste? Editat Iunie 27, 2008 de mish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 mai baieti ia bagati un ochi pe acilea /index.php?...p;#entry1291666 ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freeman36 Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 F.tari pozele gunix.50 1.8? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DomnulK Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 monsteristu'-le tu pe cand dai o raita pe transfagarasan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M 900 Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Hai sa-l ridicam un pic Poze de la mica noastra tura de astazi, destinatia Sarata Monteoru Participanti; Andrei, Alin, Daniel, Daniel, Mihai Moto:Ducati Monster, Aprilia Tuono, Yamaha R6, Ducati Monster, Ducati Monster Data viitoare speram ca ne vom strange mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate