gunix Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 (editat) Spam-pam-pam!!! Domnilor, iar sunteți offtopic. După ce ieri s-au petrecut niscaiva "c.u.r.ățări" pe-acest mirific topic, vă sfătui cu drag să vă potoliți Âşi să reveniți în apele teritoriale . Politica formului nu mă lasă să scriu româneÂşte corect, drept urmare am ales niÂşte puncte. Mesaj completat Felicitări domnului care Âşi-a depus Monstrul în garajul în care doarme Eroul meu. Simpatică mobră ați achiziționat! Editat Februarie 10, 2010 de gunix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Liviu baga warm lui gunix ca a inceput sa scrie pe forum despre motociclete si garaje....poate incepe sa scrie si de mecanica .....noi unde drq ne mai certam si postam poze indecente ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kykobaw Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 ultima achizitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shreck Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 cine recunoaste personajul are o bere.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Is it a plane? Is it a bird? No, it's Fănel, cel cu contu' suspendat. Nu putem face bășcălie de el în următoarele 30 de zile (sau 29..), n-ar fi corect. On the other hand, papucii lu' coco'son sunt de mare excepție! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 10, 2010 Autor Share Postat Februarie 10, 2010 eu m-as risca sa zic ca e andrei de la valeni, adicatelea ala de are bandit verde. parerea mea. feÂştan are un picior mai subtire, deci nu are cum sa fie el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 După ceasu' de la mână, aș zice totuși că e fănel. shreck , luminează-ne! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 10, 2010 Autor Share Postat Februarie 10, 2010 da și uăi, făniel ari șias? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Felicitări domnului care Âşi-a depus Monstrul în garajul în care doarme Eroul meu. Simpatică mobră ați achiziționat! sar' mana! cu ocazia asta as vrea sa-i multumesc inca o data gazdei si promit sa eliberez locu' cat mai curand posibil ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Bestia si baietii veseli.. p.s:liviu, esti de belea in poze =)) Nu gasesc farul,pacat de restu'. prietene mototul, tu degeaba ai doua mobre, nu ai facut si nici nu o sa faci vreodata ce a facut niculae pe moto. a fi motorist nu inseamna sa dai ture in jurul blocului. cand tu iti laudai, tot in fata blocului, "superbetea" aia de rf vopsit cu oja, nicu facea bine mersi romania - italia. asa ca las-o in papusoi cu motocicleala. nu te prinde. esti tu artist pe undeva, dar in motociclism nu. fa kilometri si dupa aia te lasam sa te iei de bracinari cu noi. pana atunci, asfalt uscat in jurul blocului si multe sugcessuri. Bah tigane!.N-ai invatat sa fi si tu mai bun?trec anii si ti apar riduri degeaba?.Lasa omu in pace,parca-l vad peste vreo 2 ani cum iti da mucu' pe sosea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew_smith Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 andrei ala sigur nu e.ce sa caute cu papucii lu' coco?va spun eu sigur ca e fanel,dupa antebrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdani0405 Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 bah, asta a lu' monsteristu, ti-ai cam luat-o-n cap de cand esti cu moderatorii... ti s-a urcat puterea la cap, ai? Tu te iei de Rf-ul meu, bei barboshule, asta merge fata de trocariciul ala de bandit care cand se plictisea de singuratate in fata blocului, borsea tot uleiul pe jos. Si as sugera sa nu te iei de vopsea, ca nu se stie cand ai nevoie si te va trimite domnul vopsitor la magazin la talibani sa-ti cumperi oja ca sa ai sa ti-o vopsesti singur... barboshule... te prind eu pe la garaj, can' s-o topi zapada asta... m-am saturat de rahatu asta alb. Bei coco vezi ca se ia barboshu de son, sari la gatul lui. Ahhh, era sa uit...nasule, nashico... mancarea, mancarea... cand, cand? Beutura o puteti da lu' ala de apare mai sus in poza. Va pup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 11, 2010 Autor Share Postat Februarie 11, 2010 banditul ala nenorocit a facut doar la noi 20.000 de km. tu in cat timp apreciezi ca o sa ajungi la numarul asta? iti ajung 11 sezoane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 (editat) Bre Mototul, io zic să încerci să-ți vezi lungul nasului. Hai, fă un efort Âşi nu mai împânzi topicul cu dezinformări. Nu de alta, dar eu nu stau să apăr "onoarea" unei motorete, mai ales fiindcă nici nu are nevoie, iar tu... poți posta liniÂştit la "Fete motocicliste" (am văzut că îți place acolo, plus, e un loc unde vorbele dumitale merg la fix). Motanu' Âşi-a servit stăpânii în condiții excelente timp de vreo 20.000 de km, apoi a trecut la altcineva. Apoi, oare când m-am înrudit eu cu tine? Nu-ți forța norocul! Editat Februarie 11, 2010 de gunix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Vine cineva vreun Monster sau are vreun pont? Vrea un amic sa-si cumpere si m-am gandit sa intreb direct aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Vine cineva vreun Monster sau are vreun pont? Vrea un amic sa-si cumpere si m-am gandit sa intreb direct aici /index.php?...402415&st=0 nu sunt prea convins ca mai vreau sa o vand, dar daca-l intereseaza discutam ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 11, 2010 Autor Share Postat Februarie 11, 2010 al meu. 2.500 de euraÂşi, nici mai mult, nici mai puțin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 BoogA a intrebat pe privat"care e faza cu farul?" Acel far este simbolul monstrului.Pe langa senzatie,cadru atipic, tobe, pozitie ,brutalitate si frane perfecte ,monstrului i s-a da cel mai frumos si mai curat far. Fara farul original,monstrul nu ajunge decat un alt animal dar cu un statut sters.Pune-i farul original ,investeste in 2 tobe si vezi-ti de cat mai multi km fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdani0405 Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 (editat) Pai daca el tine a intina "onoarea" motocicletei mele, atunci reactionez si eu. Cine m-a botezat mai... mototul? din ce-mi aduc aminte o fo' barboshu', iar dumneavoastra domnisoara sunteti apelata de catre sus numitul "soatz'mea"... acu' aduna si vezi ce-ti da. Iar la fete motocicliste am postat de doua ori, din plictiseala, si putin enervat de prostia unor domnisoare ajunse la o varsta deageaba, nu-s eu membru activ acolo, vezi ca-s altii. Inchei asteptand botezul, asa cum se face, crestineste, adica cu mancare si beuturi... V-am pupat Editat Februarie 11, 2010 de bogdani0405 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 (editat) bogdani0405 - eÂşti un specimen rar, bă băiatule! Ia spune-ne Âşi nouă, cum e treaba cu "dainese torque out". Âşi nu ne mai pupa atât că o să ne faci să nu ne mai spălăm la c.u.r. Editat Februarie 11, 2010 de niculae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdani0405 Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Bai, mai bine specimen rar decat sa fiu confundat cu gloata. Si uita-te mai bine ca daca ai rana nu e de la mine, e altu la fundu' tau, era intr-o poza dar a banat-o cineva aici. Si treaba cu Torque Out e extrem de simpla, citesti topicul respectiv cateva pagini si s-ar putea sa intelegi despre ce e vorba. Daca nu si nu, iti explic, nu de alta dar am dat o suta de explicatii pe topicul ala, ca sa poata intelege toata lumea. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Acel far este simbolul monstrului.Pe langa senzatie,cadru atipic, tobe, pozitie ,brutalitate si frane perfecte ,monstrului i s-a da cel mai frumos si mai curat far. Fara farul original,monstrul nu ajunge decat un alt animal dar cu un statut sters.Pune-i farul original ,investeste in 2 tobe si vezi-ti de cat mai multi km fara incidente. Ma crezi sau nu, sunt total de acord cu tine. Nici mie nu imi place de nici o culoare faru' ala (nici semnalele fata). Am o promisiune/datorie din partea vanzatorului, dar ramane de vazut.. Ti-am dat msj p privat, pt ca suna putin a propunere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Mototul, baiatule, ai dreptate! esti prea bun pentru gloata asadar nu te mai amesteca cu noi (gloata). Pretenu Niculae a zis destul, asadar eu te iert. Mesaj completat P.S.: Pentru ca esti atat de evoluat, o sa te las sa descoperi singur cine ti-a spus pentru prima data Mototul. Nu, nu Liviu, nu eu, nu Stefan, nu Niculae, nimeni din Dr. Taberei .... Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdani0405 Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Ai dreptate... ma-nclin, si ma retrag! V-am pupat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 11, 2010 Autor Share Postat Februarie 11, 2010 mai bogdane, ce ti-ar mai placea sa te scalzi si tu in zoile gloatei, dar vezi tu, iti trebuie ceva fineturi pe care tu nu le ai, oricat te-ai stradui sa te exprimi cocalareste. hint: pune mana pe panait istrati, poate te ajuta in demersurile tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate