gunix Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Si inca o treaba, imi spui si mie, Mototul vecine, ce inseamna ”looser”? Io stiam ca se scrie loser, acu na, daca e vreun giumbusluc acolo in semnatura la tine, iar io nu ma prind, rogu-te, explica, sa nu mor prea proasta. Pe bune, nu ma prind de ce e scris looser in loc de loser. Au ai vrut oare sa accentuezi ceva? Adica oare ai vrut sa zici mai ratat decat un ratat, sau ceva de genul? Sau e slang? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Copii relaxati mansonu'! Asta e un topic despre baieti si fete cu motoare dezbracate care fac bum bum,ce naiba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Cine stromeleagu meu invartosat e mototul si de ce ati casunat asa abitir pe el ? Am vrut sa scriu _pula mea dar nu am scris, dupa cum bine ati observat. Si madama gunix, vorba aia cu exceptiile, probabil va referiti la expresia "exceptia care confirma/intareste regula" este apsolut gresita. o exceptie nu confirma, apsolut niciodata, dar NICIODATA, o regula. dinmpotriva, o imnfirma. sunt deschis oricarei dezbateri publice, cu public, la o bere, insotita bineinteles de jumatatea voastra mai rea, monsteristu, aka Frodo din Pascani. PS Krupp, daca imi dai warn te alerg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Valelei, de pamflet ati auzit? Nu pricep de ce toata lumea e asa serioasa, ”musiu” Mototul sigur a priceput, ca el e sensibil, e artist. Si domnule paulynos, treaba cu exceptiile se incadreaza in categoria mai sus mentionata. Of, nu mai stie nimeni de gluma . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 11, 2010 Autor Share Postat Februarie 11, 2010 paulica, daca ti s-a facut de bere, treci si mata pe la garajul nostru de la favorit. ne uitam la monstri, bem bere in gat si punem tara la cale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 bai golanule vorbeste frumos de mama. auzi la el "treci si mata pe la garajul...". Yo mama is so hairy Bigfoot is taking her picture! poate destupam niste beri in weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 D'asta nu ne iubeste lumea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 12, 2010 Autor Share Postat Februarie 12, 2010 de ce zairule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 Vine cineva vreun Monster sau are vreun pont? Vrea un amic sa-si cumpere si m-am gandit sa intreb direct aici iaca si al meu e de dat (600 Dark din 2001, cum apare in boza). vreau sa ii fac toate schimburile inainte si sa-l pregatesc de sezon. inca nu l-am pus oficial la bataie. daca vrea al tau prieten, PM. in alta ordine de idei, nu se gaseste nici un doritor de incalecatura din italia? acum e sezonul de cumparat... PS: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 12, 2010 Autor Share Postat Februarie 12, 2010 diseara sunt la garaj la baut. va astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 (editat) M-ar interesa urmatoarele obiecte: pedala ambreiaj, maneta ambreiaj, semnal de 620/695. Daca aveti vreunul dati un buzz va rog. Editat Februarie 14, 2010 de tetea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 (editat) nu mai scrie nimeni p-aici.. parca-i o casa parasita ! apropos, stiti cumva daca pt R.A.R. trebuie sa ma duc la mine in bz, sau pot sa-l fac si in capitala? Editat Februarie 15, 2010 de BoogA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Poți să mergi la R.A.R. în BucureÂşti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctorucuducati Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 Bah...sinteti o gasca de aberanti retarzi....huooooooooo!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 16, 2010 Autor Share Postat Februarie 16, 2010 no comment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 in romana, te rugam Mesaj completat in romana, te rugam DE CAND .... MEA POTZI SA INTRI TU CU USERUL MEU????? DE AZI AM ZBUGHIT-O DE PE "MONSTER LOUNGE" ............MULTUMIRI MODERATORLUI MONSTERISTU' SPER SA VA DISTRATI IN CONTINUARE IN FAMILIE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 peste 24h de liniste... "aberanti retarzi" da, da' aberanti retarzi ocupati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 Sa va traiasca TITI RULMENT, ca astazi imbatraneste. La multi ani mare DUCATIST. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 Bah...sinteti o gasca de aberanti retarzi....huooooooooo!!! De ce spui asta? De ce tocmai acum, când tace toată lumea? Ești și tu un aberant retard wannabe? Te-a lăsat iubi să postezi pe forum și ăsta o fost primul gând care ți-a trecut prin tărtăcuță? Slab, doctore, slab... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 Merci frumos Florin,mare domn ca intotdeauna!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 ca e frumos, ca e urat asta e subiectiv. cert e ca "este" si ca bielorusii ne-au "facut". DUster si la multi ..kilometrii pe uscat lu' nea titi aici prezent! nu ne cunoastem, dar nu stiu daca e ne voie de asta pentru o urare. sanatate si lu' matale si lu' armasar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 18, 2010 Autor Share Postat Februarie 18, 2010 De ce spui asta? De ce tocmai acum, când tace toată lumea? Ești și tu un aberant retard wannabe?Te-a lăsat iubi să postezi pe forum și ăsta o fost primul gând care ți-a trecut prin tărtăcuță? Slab, doctore, slab... lasa-l mah, ca se ia si asta dupa son si adera la gasca vacarilor suparati pe sat. ps. bine, ei or sa-ti explice ca noi suntem vacarii si ei satul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 Daca auziti vreun ducatist ca vinde niste tobe care s-ar putea potrivi la un ST4. lasati o vb,post,bla bla! Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 (editat) sambata pe la orele 12 dam o bila in IDM, si totodata punem tara la cale pentru a deschide sezonul cu o plimbare pe la greci. cine e interesat de o poveste cu ducatistii, o cafea, o bila, o maslina ... http://desmoriders.ro/index.php?option=com...tid=2&id=30 Editat Februarie 18, 2010 de blondu_mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 sambata pe la orele 12 dam o bila in IDM, si totodata punem tara la cale pentru a deschide sezonul cu o plimbare pe la greci. cine e interesat de o poveste cu ducatistii, o cafea, o bila, o maslina ... http://desmoriders.ro/index.php?option=com...tid=2&id=30 raspund prezent. din pacate doar pana pe la un 13:30, cand trebe' s-o iau spre [locul unde te duci sa dai cu lopata/tarnacopu pentru bani]. btw, suna foarte bine propunerea de iesire. cheerses! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate