Sinner- Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 Stirea e mult mai cuprinzatoare AICI E clar, daca ati ajuns sa vedeti stiri despre ducati in alta parte decat pe ducatiblog.ro nu am nici o sansa cu voi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 19, 2010 Autor Share Postat Septembrie 19, 2010 scuze sinnere, n-o sa se mai repete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Bai,vinde careva geamul de la carena fata de monster? Mi l-au spart neste copchii.... Daca nu aveti voi, unde gasesc unul? Doar geamul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Cam greu sa gasesti doar geamu` ... si nou la Ducati e 100 si ceva de euro . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 monsteristu: stai la colt 5 minute titi: baga un e-bay ca e plin. si ebay.de sau moto.it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 21, 2010 Autor Share Postat Septembrie 21, 2010 cristache, s-a pupat ma tija aia de ambreiaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Nu frate , tot pisa ulei . Atata timp cat nu se centreaza intre placa si cilindru receptor , tot va pierde . In concluzie tre` sa caut una lunga . O mai primesti retur p-asta pentru 50 ron ? Te pupa tata ! cristache, s-a pupat ma tija aia de ambreiaj? Mesaj completat Cine mai dezmembreaza vreun motor de Ducati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Nu frate , tot pisa ulei . Atata timp cat nu se centreaza intre placa si cilindru receptor , tot va pierde .In concluzie tre` sa caut una lunga . O mai primesti retur p-asta pentru 50 ron ? Te pupa tata ! Mesaj completat Cine mai dezmembreaza vreun motor de Ducati ? vorbeste cu tipul asta: ROBI - 0769068347 lui i-am dat motorul de pe s2r-ul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 (editat) Nu frate , tot pisa ulei . Atata timp cat nu se centreaza intre placa si cilindru receptor , tot va pierde .In concluzie tre` sa caut una lunga . O mai primesti retur p-asta pentru 50 ron ? Te pupa tata ! Mesaj completat Cine mai dezmembreaza vreun motor de Ducati ? am vorbit acum o ora cu "dealer", ala care mai vinde componente ducati, si mi-a spus ca a primit azi un pachet cu piese pentru ducati.Incearca sa iei legatura cu el, poate gasesti ceva. Eu am vorbit cu el sa imi dea suportul dreapta pentru scarite, 150 ron, daca vrei ceva impartim transportul. Astept un raspuns! Nr lui este: 0720 666 609 Editat Septembrie 21, 2010 de vervega_eusebio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 am vorbit acum o ora cu "dealer", ala care mai vinde componente ducati, si mi-a spus ca a primit azi un pachet cu piese pentru ducati.Incearca sa iei legatura cu el, poate gasesti ceva.Eu am vorbit cu el sa imi dea suportul dreapta pentru scarite, 150 ron, daca vrei ceva impartim transportul. Astept un raspuns! Nr lui este: 0720 666 609 Momentan astept un raspuns de la el . E ok ideea cu transportul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 apropos de piese, are cineva o oglinda dreapta (mickey mouse) de vanzare?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 apropos de piese, are cineva o oglinda dreapta (mickey mouse) de vanzare?! pana gasesti, iti pot da eu o oglinda, nu e mickey, dar provizoriu merge ... Mesaj completat cine vrea sa mearga sambata, 25.09.2010, pana la sighisoara si retur (in aceiasi zi) ? plecarea de dimineata, 07.15, pentru a ajunge la 08.00 in ploiesti unde ma asteapta un prieten. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 am de vanzare oglinda stanga cred, urmatorul model dupa mickey mouse. PM daca exista interes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 23, 2010 Autor Share Postat Septembrie 23, 2010 plm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 (editat) plm pls. asl. dnd. brb. .jpeg lol ! Editat Septembrie 23, 2010 de niculae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 23, 2010 Autor Share Postat Septembrie 23, 2010 da frate, giigea. fromos. ce vremi. ne-am prostit de cand avem garaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 pls. asl. dnd. brb. .jpeg lol ! e dainese canapeaua ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Nu, nu e Dainese, e rupta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Nu, nu e Dainese, e rupta. aham ... cu rotine (baahh) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 plm Da' tie nu-ti da nimeni cu Warn?!?! da frate, giigea. fromos. ce vremi. ne-am prostit de cand avem garaje. Ce sa zic..ma simt flatat ca n-am garaj,cat despre intalniri/concepte si planuri de viitor observ ca s-a golit canapeua. Traiesc cu speranta ca in viitor vor apare noi membri ce isi doresc mai mult decat ceea ce se petrece in mom. de fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 23, 2010 Autor Share Postat Septembrie 23, 2010 a fost fain la academie aseara zaire, nu? erai singurul ducatist, nici capu nu te durea. in rest, un bemveu, un hondeu si un derbedeu cu bicicleta. asta a mai ramas din monster lounge. halal sa ne fie. eu zic sa votam inchiderea topicului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 (editat) eu zic sa votam inchiderea topicului. lasa mah ca vin altii noi ..daca voi nu mai faceti fata . . . . sau nu vrei sa dai canapeaua?!?!? Editat Septembrie 23, 2010 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 lasa mah ca vin altii noi ..daca voi nu mai faceti fata . . . . sau nu vrei sa dai canapeaua?!?!? ZaiR ai spus cumava ..... canepa ..... - - - - sau canapeaua .... ca nu mai inteleg ce se petrece aici cine vrea sa o vanda ..... cumpar si eu ..... 1G adica un gram ........................................ din canepa..ea fratilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 ar fi amatori pt o iesire weekendu' viitor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 am de vanzare oglinda stanga cred, urmatorul model dupa mickey mouse. PM daca exista interes. e oglinda dreapta, nu stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate