monsteristu' Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2010 eugene, când mai dai bre pe la garaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Pret nou 5500 Euro... Acelasi contact 0741660232 - Victor http://www.bikeshop.ro/src.php?Producator_...amp;act=results Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2010 titele, da caÂşcheta aia n-o vinzi? că aÂş vrea să-mi iau un scheitbord Âşi mi-e frică să nu mă julesc dacă pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Ba pt tine e mocca...daca-ti iei S4r ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2010 nu-mi iau mă că merge prea tare pentru creierul meu puternic alcoolizat. dacă mă ajută doamne doamne poate îmi iau Âşi eu o capră să o mulg pe dealuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Asta ma mananca si pe mine...deci accept si schimb cu enduro/supermoto...si ne reglam la diferenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2010 băh, până la capră, treci pe la mine, am o cățea la garaj, poți să o mulgi pe aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 Stiti cumva manuale de service ca http://www.amazon.com/Ducati-2-valve-V-Twi...611&sr=8-17 pentru 749? Nu "Spare Parts" sau "Owner's Manual" de pe site-ul ducati.com. Poate manualele oficiale oferite dealerilor?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Stiti cumva manuale de service ca http://www.amazon.com/Ducati-2-valve-V-Twi...611&sr=8-17 pentru 749? Nu "Spare Parts" sau "Owner's Manual" de pe site-ul ducati.com. Poate manualele oficiale oferite dealerilor?!?! ai incercat sa cauti pe ducatiblog.ro ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 (editat) ai incercat sa cauti pe ducatiblog.ro ?? Am crezut ca acolo o sa-mi gasesc norocu', da' nu prea ! Sunt cele de pe ducati.com pentru 749. Aveti idee daca Ducati ofera/vinde manuale de service celor care detin service-uri autorizate? M-ar interesa unu' in orice format. Voi baga eu mai atent un ochi pe net diseara . Bineinteles ca imi trebuie manual de service pentru ca Ducati nu sunt fiabile, sa va feriti de italiene, va spun eu. Editat Noiembrie 23, 2010 de tetea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 24, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2010 du-te băh de aici. ducati e cele mai fiabile mobre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 du-te băh de aici. ducati e cele mai fiabile mobre. Nu sunt fiabile deloc, sunt nefiabile, asculta la mine, sa te feresti! Masina nemteasca si motocicleta japoneza e lege, ardelenii sunt mai harnici, ehehei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 24, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2010 da tu când ți-ai luat bre 749? că ai mers pe burtă, n-ai zis la nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Nu sunt fiabile deloc, sunt nefiabile, asculta la mine, sa te feresti! Masina nemteasca si motocicleta japoneza e lege, ardelenii sunt mai harnici, ehehei! era o ironie faza cu cele mia fiabile evident. cat despre ducati, iti iei pt. k estipasionat nu pentru ca este fiabila. SIpasionat rau nu oricum. Modelele nou aparute de ceva ani incoace, 3 ani cam asa, deja au devenit mult mai ok la capitolul asta, chiar facusem un articol la un moemnt dat unde CEO prezenta cati bani au 'castigat' prin faptul ca nu au mai inlocuit pe garantii tot felul de chestii ca pana acum. ma rog, peste cati ani o sa ne putem noi permite astea la SH ..mai e Mesaj completat si btw.. a nustiu cata oara..aveti monster lounge pe DUCATIBLOG.RO - FORUM.. indiferent ce prostii vorbiti sau chestii.. in fine..greu nene .. greu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghelmeci Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Salut baieti...si fete bineinteles, uite ca postez si eu din cand in cand si atunci cu diferite probleme. Cine stie pe unde gasesc (in Romanica) un kit de discuri de ambreiaj pt. M900 meu din '97 ? Dau o bere pt. cel cu informatii pretioase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 erau niste baieti la timisoara care auduceau mai ieftineanu, dar la fel de bine daca ai sa citesti prin topic vei gasi un site cu accesorii ducati din germania la pret ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 (editat) Pentru manualu' de service al lu' 749 incercati link-u' asta http://www.csp-services.co.uk/duc_mans/749_manuals.rar . Dar cu moderatie ! Editat Noiembrie 25, 2010 de tetea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghelmeci Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 erau niste baieti la timisoara care auduceau mai ieftineanu, dar la fel de bine daca ai sa citesti prin topic vei gasi un site cu accesorii ducati din germania la pret ok. Mersi pt. raspuns, speram la un contact, ceva, dar mai caut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 Salut baieti...si fete bineinteles, uite ca postez si eu din cand in cand si atunci cu diferite probleme. Cine stie pe unde gasesc (in Romanica) un kit de discuri de ambreiaj pt. M900 meu din '97 ? Dau o bere pt. cel cu informatii pretioase. Gasesti la orice importator Ferodo , de exemplu . Eu am luat de la Autototal acum un an . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 mai baieti si fete ducatiste hai sa facem un calendar cu ducati romania. ideea a plecat de la cautarile pe care le-am avut anul trecut pentru un calendar cu ducati.... am inceput demersurile pe desmoriders si deja sunt cateva persoane implicate. ideea era sa cautam niste poze la rezolutie mare, sa facem alte poze si sa le integram intr-un calendar. orice idei/implicare/ajutor care ne pot ajuta sa finalizam proiectul sunt bine venite http://desmoriders.ro/index.php?option=com...0&Itemid=37 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 mai baieti si fete ducatiste hai sa facem un calendar cu ducati romania. ideea a plecat de la cautarile pe care le-am avut anul trecut pentru un calendar cu ducati.... am inceput demersurile pe desmoriders si deja sunt cateva persoane implicate. ideea era sa cautam niste poze la rezolutie mare, sa facem alte poze si sa le integram intr-un calendar. orice idei/implicare/ajutor care ne pot ajuta sa finalizam proiectul sunt bine venite http://desmoriders.ro/index.php?option=com...0&Itemid=37 bah Blondule..tu nu vezi ca aici au murit toti,n-ai cu cine..unu vrea nazista, altu' a plecat din tara(bine a facut) iar celorlalti le a murit orice doza de ambitie. Cum ma pun pe picioare, ai tot suportul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 mai baieti si fete ducatiste hai sa facem un calendar cu ducati romania. ideea a plecat de la cautarile pe care le-am avut anul trecut pentru un calendar cu ducati.... am inceput demersurile pe desmoriders si deja sunt cateva persoane implicate. ideea era sa cautam niste poze la rezolutie mare, sa facem alte poze si sa le integram intr-un calendar. orice idei/implicare/ajutor care ne pot ajuta sa finalizam proiectul sunt bine venite http://desmoriders.ro/index.php?option=com...0&Itemid=37 hmm.. mish era bine tare cu pozele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Decembrie 4, 2010 Autor Share Postat Decembrie 4, 2010 băh zaire, vrei să îți dau un cap în gură? cine a plecat din țară? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 Io bag de seama ca lu' monsteristu i s-a urcat puterea la cap. De cand e moderator nu mai vine la intrunirile anuale, imparte violente pe forum... Pace si iubire bre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Decembrie 5, 2010 Autor Share Postat Decembrie 5, 2010 tinere, vezi că ai greÂşit topicul. aici discută oamenii echilibrați, cu mobre mici Âşi suflete mari. la întrunire nu am venit pentru că am fost chemat la muncă în ultimul moment, dar nu-i nimic, mă revanÂşez Âşi dau un grătar la pădure, când vine prima zăpadă. păcat că o să merg numai eu Âşi cu nicu, pe aici nu văd pe nimeni interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate