monsteristu' Postat Iulie 14, 2008 Autor Share Postat Iulie 14, 2008 mah andrei mo weed, nu te mai plange ca o baba care moare de canicula in fata blocului. nu ai nimica frate. asa ca sezi bland sa nu te luam la puricat ca iti gasim ceva bube. ia mai bine sa va pun io niste poze din tura de la mare cu monstrii. personajele le recunoasteti voi. imi pare rau ca nu am si poze cu motocicletele, dar garantez ca au fost si ele. ca dovada va povestesc candva cum e drumul pe la ostrov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 super caterinca pozele, mai ales cea cu cainele Salutare Monsteristilor,intentionez sa achizitionez si eu un Monster de 600 in cel mai scurt timp. Am citit cam jumatate din tot ce scrie pe acest topic si deja parca nu mai am rabdare sa ma alatur gastii .Daca stiti pe cineva care vinde un Monster de 600 in stare buna, preferabil si negru plizz let me Know si inca un lucru daca nu va stresez prea tare:unde gasesc si eu o lista cu modele fabricate,diferentele intre ele si detalii tehnice. In rest dupa ce sa ma uit atunci cand ma hotarasc asupra unuia? multumesc anticipat si asfalt uscat dar cel mai bine, hai intr-o miercuri la academie si stam de vorba, te urci si pe un monster, de 600, 620, si mai sunt modele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Mo Weed e bun de animator ma, nu de cioclu. Sarmanu' daca vede sange lesina... deci nu-l bagati in d'astea ca-i sensibil! ; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Salutare, momentan detin un gs500 dar sunt foarte tentat sa trec pe un monster de la anu'.As vrea sa stiu cam ce probleme pot intalni daca voi face aceasta alegere presupunand ca motorul pe care il voi lua este intr-o stare mediocra (nici foarte uzat nici prea nou ).Ce consum are?Cam cat costa revizia si cat de des se face (vreau sa fac o comparatie cu gs500).Va salut cu farul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 pe unde te-ai ascuns domnu paulynos, am incercat sa dam de tine sa te cooptam la trasee, da cu toate sursele nostre n-am reusit sa te gasim .. lasa si tu un id de mess, un nr de tel ceva .. daca vrei bineanteles nu m-am ascuns, am fost la vreo 2 nunti in weekenduri si de aia n-am fost de gasit. mess ID: baulbalaur, tel fara fir: 0722 471 174 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 15, 2008 Autor Share Postat Iulie 15, 2008 e greu de spus ce probleme vei intampina. monsterul e o motocicleta ca toate altele, poate un pic mai pretentioasa la chestii marunte, gen parte electrica. motorul este excelent si faptul ca are racirea doar pe aer te lipseste de unele griji intalnite la cele cu racire pe apa. ai frane excelente (adica brembo), ai suspensii la fel. in rest, lantul il schimbi ca la toate celelalte motorete, curelele de distributie se schimba cam la 20.000, bujiile cand iti aduci aminte de ele (eu am deja 11.000 cu un set de bujii si pleaca instant). eu am avut ceva probleme cu ambreiajul, in sensul ca se mai scurge lichidul din instalatie din cauza unei garnituri buclucase. daca iti iei monster peste anul 2000, nu o sa mai ai problema asta. cand te decizi sa iti iei monstru ne dai un semn si mergem cu tine sa facem o evaluare ochiometrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 ptr FaRa ... intra aici si documenteaza-te : http://www.motorcyclespecs.co.za/bikes/Ducati.htm poate va calc si eu odata pe la Academie ,monsteristi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 baieti nu-mi mai dati add pe mess ca io nu va pot adauga de la servici, sunt bulangii astia de la IT. o sa va adaug cand ajung acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 15, 2008 Autor Share Postat Iulie 15, 2008 lotrule, te asteptam cu drag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 ce fecem ma wendu asta .. vreo idee ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 15, 2008 Autor Share Postat Iulie 15, 2008 am putea merge la festivalul de jazz de la garana. revin cu detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Si pana la urma, cand va ganditi si la Artmania Festival de la Sibiu? (http://www.artmania.ro) Bucurati-mi si mie sufletelul cu o prezenta numeraosa, sa miroasa Sibiu a Ducati, sa zambesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 15, 2008 Autor Share Postat Iulie 15, 2008 dane, stai bland oleaca. abia am fost la tine. alta idee ar fi sa facem transalpina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 eu in weekend sunt full, dar va recomand artmania . http://www.artmaniafestival.ro/program.php am fost anul trecut si a fost tare. iar anul asta sunt nume grele, cel putin in prima zi: Tiamat, Lacrimosa, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 desi imi place gothicul... Gamma Ray mi se pare un nume mai greu si nu as da Leaves Eyes nici pe Tiamat si Lacrimosa la un loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 nu am ascultat niciodata Lacrimosa Live, as merge la sibiu doar pt ei, gamma ray si leaves eyes, jos palaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FaRa Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Am gasit anuntul cu asta,in poze pare ok...acum ramane de vazut si live.pareri? http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=45479 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Io nu vaz nici o pagina dupe lincu ala... e mort... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gia2008 Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Neatza!! a aparut si sir daniel .. pe unde ai umblat maica?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Iaca la un balet scurt cu sefu; Pana la urma ne lamureste FaRa care era faza cu linkul ala rupt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Tovarasi, Care aveti inaltatoare de ghidon pe monsterele voastre, dati-mi si mie un sfat va rog, se merita, de unde le-as putea achizitiona repede si la un pret rezonabil? Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Tovarasi,Care aveti inaltatoare de ghidon pe monsterele voastre, dati-mi si mie un sfat va rog, se merita, de unde le-as putea achizitiona repede si la un pret rezonabil? Multam doru are....nu am inteles nicodata la ce il ajuta in afara de faptu ca se plange ca au fost prea scumpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 doru are....nu am inteles nicodata la ce il ajuta in afara de faptu ca se plange ca au fost prea scumpe Ignorati-l .. i-a ajuns infectia la creier .. Eu am luat doar ghidon rizoma cu acelasi diametru ca cel original .. nu a fost nevoie de adaptoare sau risere .. Pentru ca nu-mi place pozitia ghidonului am comandat tot de la rizoma ghidonul cu sectiune variabila, ceva similar cu ce e pe S2R .. iar pentru asta intr-adevar imi trebuiesc niste adaptoare (sectiunea in dreptul prinderii fiind mai mare) .. dar nu sunt risere, sunt doar adaptoare (chiar daca si ridica un pic pozitia ghidonului).. http://www.rizoma.com/Prodotti/ProdottiUni...a=4&IDSez=1 http://www.rizoma.com/Prodotti/ProdottiUni...a=8&IDSez=1 Daca vrei poti sa iei si risere separat .. dar sunt destul de scumpute la rizoma .. pana la urma de ce-ti trebuiesc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 M-am urcat aseara pe M-ul 900/2000 (stoc) al unui prieten si am constat cu surprindere o pozitie mult mai comoda, pe 620-ul meu stau prea "in maini", si solutia m-am gandit ca ar fi aceste risere. merci de informatii doru dar astea de la rizoma sunt prea scumpe, mai studiez piata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 neamule, poate ai ghidonul dat mai in fata, eu asa il am. creca rezolvi mai simplu daca umbli la prindere si-l rasucesti/pivotezi inspre pilot. sau stai atarnat de maini pe bara de covoare o noapte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate