Buggy Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Salut Buggy, Pt ferry nu m-am ocupat eu. Stiu doar ca am platit 93 euro biletul. Include transport moto plus dormit pe fotoliu inclinabil. Se merge de luni noapte si se ajunge marti de dimineata. Stiu ca mai este unul miercuri noapte. O sa intreb si iti trimit link-ul de unde s-au facut rezervarile. Ne intindem aiurea la povesti aici. Hai mai bine sa povestim mai multe miercuri la academie. ok mersi mult ne vedem bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jelzah Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Nu sunt posesor de Ducati (era cat pe ce sa devin in 2008)dar n-am putut sa nu impartasesc motocicleta asta cu voi! http://www.motographite.com/2012/05/ducati-monster-696-sss-conversion-by.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Nu sunt posesor de Ducati (era cat pe ce sa devin in 2008)dar n-am putut sa nu impartasesc motocicleta asta cu voi! http://www.motographite.com/2012/05/ducati-monster-696-sss-conversion-by.html da, da da da, frumoasaaaaa jucaria asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Dar in poza asta are alte capace la distributie sau nu inteleg eu ceva? http://1.bp.blogspot.com/-lPK1XkNSrnc/Tzjm_6pL0tI/AAAAAAAAL4I/wpTxSNbSiW8/s1600/Ducati_696_SSS_Conversion-13.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Dar in poza asta are alte capace la distributie sau nu inteleg eu ceva? http://1.bp.blogspot...nversion-13.jpg Da, sunt capace transparente la distribuție. Dacă te uiți la succesiunea de poze, pe lângă capace, la un moment dat apar schimbate și etrierele pe față (ori le-a schimbat, ori le-a vopsit în roșu). Dacă te gândești să-ți pui, să știi că nu faci treabă bună cu capacele alea: se crapă în timp de la vibrații. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Nu pot sa nu impart cu voi asta Nu-i urât, însă nu știu de ce au trebuit sa-i pună farul ăla oribil. Farul normal de Monster e perfect pentru un cafĂŠ racer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 lipsa capacelor e misto. sa se vada acolo ca ceva functioneaza si se invarte. farul intradevar nu e cel potrivit pt un cafe racer. dar poate asta a fost gandul sau placerea omului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 (...) Ala este un far de MT-03 daca nu ma insel. Totusi, nu vine chiar asa urat...se potriveste cumva...pare asa din viitor fara capacele de la ambreiaj si distributie. Nu e de MT-03: E rotund. E de Brutale: Mă rog, nici de Brutale original nu cred că e. Probabil e o chinezărie de pe net. Am văzut farul ăsta și la alte așa-zise "streetighter-e" de prin București. Yuck! În rest, very nice. Mai ales la nivel de galerii de evacuare, care sunt făcute custom. Muncă de artist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 am vazut si eu modelul asta de far pe multe motoare facute street fighter app daca vreti pt monster masca aia de far cafe racer, vazusem undeva una la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 23, 2012 Autor Share Postat Mai 23, 2012 bre, a murit oresti (old school), atac de cord. mergem Âşi noi la înmormântare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 am vazut si eu. eu as fi mers. darrrr.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Hello, vreo codita de monster care sa va incurce prin garaj aveti? am si eu nevoie pt baiatul meu . Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Hello, vreo codita de monster care sa va incurce prin garaj aveti? am si eu nevoie pt baiatul meu . Ms Am eu una, dar: - Nu am semnalele (sunt la Horia) - Una dintre prinderi este deteriorată - O împrumut dar nu o vând Să-mi spui dacă te interesează. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Am eu una, dar: - Nu am semnalele (sunt la Horia) - Una dintre prinderi este deteriorată - O împrumut dar nu o vând Să-mi spui dacă te interesează. Ms mult Angel, dar am nevoie de ea "de tot" nu doar "cu imprumut". Eu aveam in intentie sa tai codita, indiferent daca ma stropeam pana pe casca .... partea proasta e alta ......evacuarile la S4 sunt mari si vor depasii spatele(daca nu mai are codita)ceea ce ca design sigur nu o sa-mi placa + ca nici numarul nu intra intre evacuari(am verificat cu Andu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 Ms mult Angel, dar am nevoie de ea "de tot" nu doar "cu imprumut". Eu aveam in intentie sa tai codita, indiferent daca ma stropeam pana pe casca .... partea proasta e alta ......evacuarile la S4 sunt mari si vor depasii spatele(daca nu mai are codita)ceea ce ca design sigur nu o sa-mi placa + ca nici numarul nu intra intre evacuari(am verificat cu Andu) pai scurteaza evacuarile daca ies mult. nu stiu ce tobe ai tu, dar in general se pot scurta toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 pai scurteaza evacuarile daca ies mult. nu stiu ce tobe ai tu, dar in general se pot scurta toate. nu nu asta in nici un caz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzebogdan Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 Salutare tuturor. Sunt fericitul posesor al unui Monster 796 din 2011 si m-ar interesa un set de tobe Termignoni pentru el la un pret mai rezonabil. Profit de ocazie sa va intreb daca aveti idee de vreun loc de parcare contra cost pentru motor in zona Sebastian si a intersectiei Caii Ferentari cu Calea Rahovei. Multzam fain si anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 pai scurteaza evacuarile daca ies mult. nu stiu ce tobe ai tu, dar in general se pot scurta toate. ba "crazy", esti nebun? mai bine o sfatuiai sa taie numarul, sau sa mearga fara el decat sa taie frumusete de tobe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 scuze baietii da nu stiu ce tobe are Mada pe ea. adica pe motor. si daca le scurteaza(depinde cat) ce are pana la urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 ba "crazy", esti nebun? mai bine o sfatuiai sa taie numarul, sau sa mearga fara el decat sa taie frumusete de tobe... stai linistit ca nu fac asa ceva nici in 1000 de ani....cum sa tai frumusete de evacuari la minunatie de baiat???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 scuze baietii da nu stiu ce tobe are Mada pe ea. adica pe motor. si daca le scurteaza(depinde cat) ce are pana la urma. cum nu stii ma ce evacuari are mada??!!?? sunt faimoase aici pe forum, s-a discutat cateva pagini bune in urma despre asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 cum nu stii ma ce evacuari are mada??!!?? sunt faimoase aici pe forum, s-a discutat cateva pagini bune in urma despre asta nu eram "acasa" probabil. Mada, astept poza sa vad ce tampenie avea sa recomand. sa vad daca baietii au dreptate. daca nu....taie motoreta si lasi tobele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 (editat) Salutare tuturor. Sunt fericitul posesor al unui Monster 796 din 2011 si m-ar interesa un set de tobe Termignoni pentru el la un pret mai rezonabil. Profit de ocazie sa va intreb daca aveti idee de vreun loc de parcare contra cost pentru motor in zona Sebastian si a intersectiei Caii Ferentari cu Calea Rahovei. Multzam fain si anticipat Să-l stăpânești sănătos. Termignoane la preț rezonabil pentru mobra ta n-ai să găsești, e model destul de nou. Vinde cineva pe aici dar sunt de 696, iar ție nu ți se potrivesc. Caută pe ebay, acolo ai șansele cele mai bune să dai de ceva. Apoi, pentru motoreta ta, mai ales în zona aia, te sfătuiesc să găsești mai degrabă garaj. Atrage privirile, și nu e bine. EDIT: s-ar putea să ți se potrivească Termignoni de 696. Vorbește cu floreaandrei. Succes! Editat Mai 26, 2012 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 Apoi, pentru motoreta ta, mai ales în zona aia, te sfătuiesc să găsești mai degrabă garaj. Atrage privirile, și nu e bine. ...de ce sperii baiatul???cine sa fure un ducati? te-ai ticnit? le e frica mai, sa nu ramana cu el in drum (cred ca hotilor li se spune asa:bai adu-mi ce moto vrei tu...dar daca da naibii si aduci un ducati iti rup picioarele.... ) Salutare tuturor. Sunt fericitul posesor al unui Monster 796 din 2011 si m-ar interesa un set de tobe Termignoni pentru el la un pret mai rezonabil. Profit de ocazie sa va intreb daca aveti idee de vreun loc de parcare contra cost pentru motor in zona Sebastian si a intersectiei Caii Ferentari cu Calea Rahovei. Multzam fain si anticipat bine ai venit! sa-l stapanesti sanatos, sa te bucuri de el si sa aveti numai drumuri frumoase impreuna!!! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PjckcZuApSA Casey Stoner e ducati desmosedici....la coppia piu scorbutica e selvagia del moto mondiale ...pentru asta are tot respectul si aprecierea mea si va fi "forever" preferatul meu.... si cred ca Rossi n-are nici o sansa sa-l egaleze cu ducati( imi pare fff bine ca cei de la ducati il regreta, au si de ce) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 Salutare tuturor. Sunt fericitul posesor al unui Monster 796 din 2011 si m-ar interesa un set de tobe Termignoni pentru el la un pret mai rezonabil. Profit de ocazie sa va intreb daca aveti idee de vreun loc de parcare contra cost pentru motor in zona Sebastian si a intersectiei Caii Ferentari cu Calea Rahovei. Multzam fain si anticipat welcome. ai putea sa iei finalele de la prietenul lui Andrei (s-a discutat putin mai in spate) si sa vbesti cu dynamite brothers ( sunt aici pe forum) pentru o legatura intre galerii si finale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate