doctorucuducati Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 (editat) uite aici doctore;) http://www.motociclete.com.ro/component/content/article/3-newsflash/361-bridgestone-va-lansa-noua-anvelopa-sport-touring-battlax-bt-023 fata sf lui 2010 si spate sfarsitul 2011....da-ti seama ce "opinci" mi-am tras:D Atunci "e bune" mai ...din poze pareau uzate rau In alta ordine de idei...YESSSSS!!! Mi-am facut rost de un program care stie sa intre in "inima" ducatiurilor!!! Stie ca Mathesis-ul Reset TPS, trimming de CO2, citeste erorile, citeste rpm....I'm f'king happy!!! Editat Iulie 11, 2012 de doctorucuducati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 Atunci "e bune" mai ...din poze pareau uzate rau In alta ordine de idei...YESSSSS!!! Mi-am facut rost de un program care stie sa intre in "inima" ducatiurilor!!! Stie ca Mathesis-ul Reset TPS, trimming de CO2, citeste erorile, citeste rpm....I'm f'king happy!!! Dete drq' ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albert's Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 Atunci "e bune" mai ...din poze pareau uzate rau In alta ordine de idei...YESSSSS!!! Mi-am facut rost de un program care stie sa intre in "inima" ducatiurilor!!! Stie ca Mathesis-ul Reset TPS, trimming de CO2, citeste erorile, citeste rpm....I'm f'king happy!!! Nu te bucura singur de program..pune-l sa-l luam si noi:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexix_art Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 Salutare Ducatisti Pentru cei care nu au fost miercurea trecuta la intalnire si vin astazi la Academie si vor kitul de la Ducati ii rog sa imi zica numele complet sau numele care a fost trecut in mailul de confirmare primit de la Desmoriders. Trag eu o fuga si le iau de la fratemiu pentru ca el nu ajunge astazi. Eventual daca mai puteti distribui pentru cunoscuti ar fi ok numai sa imi spuneti numele complet pentru ca doar asta apare pe plic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 Vine ploaia oare? Se aduna lumea la Academie? Vine ploaia oare? Se aduna lumea la Academie? Radu Lupes, pt kit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 Eu nu stiu daca ajung, sunt in oltenita si aici ploua usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rudi8791 Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 Salutare Ducatisti Pentru cei care nu au fost miercurea trecuta la intalnire si vin astazi la Academie si vor kitul de la Ducati ii rog sa imi zica numele complet sau numele care a fost trecut in mailul de confirmare primit de la Desmoriders. Trag eu o fuga si le iau de la fratemiu pentru ca el nu ajunge astazi. Eventual daca mai puteti distribui pentru cunoscuti ar fi ok numai sa imi spuneti numele complet pentru ca doar asta apare pe plic. Salutare, printre kit-uri exista si un plic pt Popa Iulian ? sunt din provincie(GL).Cum fac sa intru si eu in posesia welcome-kitului ?!multumesc pt raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 Atunci "e bune" mai ...din poze pareau uzate rau In alta ordine de idei...YESSSSS!!! Mi-am facut rost de un program care stie sa intre in "inima" ducatiurilor!!! Stie ca Mathesis-ul Reset TPS, trimming de CO2, citeste erorile, citeste rpm....I'm f'king happy!!! numa te lauzi. nimic mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctorucuducati Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 numa te lauzi. nimic mai mult ia uite cine vorbea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 ia uite cine vorbea nu vad nimic, nu recunosc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 Uite la partea de rulare si forma cauciucului, 160-ul este mai ingust si iti va permite sa-l folosesti in curbe mult mai usor decat 180-ul. Am avut pe 750ss 160 si pot spune ca imi pare rau ca nu i-am pus si pe 900SS 170 cum scrie in carte. Stabilitate si fun cu + la 160. 6 trepte de viteza nu vei avea decat daca monsterul este fabricat dupa 2004 sau cutia de viteze a fost inlocuita. @Buggy : ce ti mai trebuie tobe cabonizate.. ca oricum nu vei invata vreodata sa mergi pe o mobra.. pai pe mobra e destul de greu sa inveti e bine totusi ca am invatat pe ducati ....cred @Crazy devil...nici macar e garantat pe viata...am ulei K&N Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 in lipsa lui Blondu cu cine trebuie sa vorbesc pentru kitul ducati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 pai pe mobra e destul de greu sa inveti e bine totusi ca am invatat pe ducati ....cred @Crazy devil...nici macar e garantat pe viata...am ulei K&N eu folosesc apa cu sare,ca la fel pune si mama muraturile. si stii ce bune is. acu ca sa nu mai consum benzina,pun pe cineva sa ma impinga. sau o urc pe stender si invarte fratimiu de roata.....daca bate vantu senzatia se amplifica. try it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 Photoshop?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexix_art Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 Salutare Daca te-ai inscris pe desmoriders.ro si ai dat confirm la mailul pentru kit atunci ar trebui sa existe unul si pentru Popa Iulian. Oricum o sa verific si eu lista. Pentru cei care sunt din provincie si nu au in plan un drum prin Bucuresti ne putem auzi la un telefon pentru o adresa exacta ca sa putem timite kitul. Dupa cum am mai vorbit si la intalniri poate se ofera si ceva voluntari pentru a trimite kiturile.... cipenyrider poti sa ma suni pe mine 0726.20.55.14 daca il vrei urgent, daca nu miercurea la academie, doar sa imi spui numele complet din mailul de confirmare primit de la Desmorider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 eu folosesc apa cu sare,ca la fel pune si mama muraturile. si stii ce bune is. acu ca sa nu mai consum benzina,pun pe cineva sa ma impinga. sau o urc pe stender si invarte fratimiu de roata.....daca bate vantu senzatia se amplifica. try it eeeh...eu ma dau cu motoru oprit la vale ca sa fie si curbe...bine ca nu am servo frana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 (editat) Salutare Daca te-ai inscris pe desmoriders.ro si ai dat confirm la mailul pentru kit atunci ar trebui sa existe unul si pentru Popa Iulian. Oricum o sa verific si eu lista. Pentru cei care sunt din provincie si nu au in plan un drum prin Bucuresti ne putem auzi la un telefon pentru o adresa exacta ca sa putem timite kitul. Dupa cum am mai vorbit si la intalniri poate se ofera si ceva voluntari pentru a trimite kiturile.... cipenyrider poti sa ma suni pe mine 0726.20.55.14 daca il vrei urgent, daca nu miercurea la academie, doar sa imi spui numele complet din mailul de confirmare primit de la Desmorider lui Cipenyrider daca nu se grabeste pe 31 vin eu la bucale, pot sa il iau eu. doar sa il lasi la Mada ca si al meu e la ea. sau mai bine de trimis ambele kituri prin posta, ca nu sunt sigur daca raman in Bucuresti sau plec direct in Neamt. eeeh...eu ma dau cu motoru oprit la vale ca sa fie si curbe...bine ca nu am servo frana ce te faceai daca aveai servo directie sa te vad eu atunci cum faci:blink: Editat Iulie 12, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexix_art Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 Le las la Mada, este mult mai la indemana numai ca am nevoie de numele voastre complete. Poti sa dai un PM daca nu vrei sa apara numele pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albert's Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 Salutare Daca te-ai inscris pe desmoriders.ro si ai dat confirm la mailul pentru kit atunci ar trebui sa existe unul si pentru Popa Iulian. Oricum o sa verific si eu lista. Pentru cei care sunt din provincie si nu au in plan un drum prin Bucuresti ne putem auzi la un telefon pentru o adresa exacta ca sa putem timite kitul. Dupa cum am mai vorbit si la intalniri poate se ofera si ceva voluntari pentru a trimite kiturile.... cipenyrider poti sa ma suni pe mine 0726.20.55.14 daca il vrei urgent, daca nu miercurea la academie, doar sa imi spui numele complet din mailul de confirmare primit de la Desmorider Si eu m-am inscris acum 2 saptamani,dar nu am primit nici-un mail pt kitt..:-? E posibil sa primesc si eu kittul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuspasca Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 Ca idee ... http://www.desmoriders.ro/forum/desmoriders-romania/evenimente-si-actiuni-moto/iesire-transalpina-transfagarasan-4-5-august Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 Ca idee ... http://www.desmoriders.ro/forum/desmoriders-romania/evenimente-si-actiuni-moto/iesire-transalpina-transfagarasan-4-5-august Salut, La pensiunea MAI am sunat si eu. Am intrebat daca au camere disponibile pentru weekend-ul acela si mi-au transmis ca da. Pensiunea arata foarte bine : http://www.pensiunea-mai.ro/ Pretul comunicat a fost de 249 lei pentru o noapte si avem inclus sauna / piscina / biliard. Pareri va rog? Pt ca pe de-o parte e un pic cam scump dar pe de alta parte arata foarte bine Cand am sunat eu mai dvrm mi-au confirmat ca au 10-12 camere duble fara probleme. Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albert's Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 (editat) Am o problema la uleiul din furca,azi am facut cateva ture pe o sosea mai proasta si am obs.ca imi curge uleiul din furca,care sa fie cauza,oare semeringurile? Si caut autocolante(abtibilduri) cu inscriptii Ducati . Si inca ceva..nu-mi palc oglinzile ce le am acum..nu stiu dar arata "ca urechile unui magar" ..vreu ceva mai mici..gen: Editat Iulie 12, 2012 de albert's Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 Am o problema la uleiul din furca,azi am facut cateva ture pe o sosea mai proasta si am obs.ca imi curge uleiul din furca,care sa fie cauza,oare semeringurile? Si caut autocolante(abtibilduri) cu inscriptii Ducati . Si inca ceva..nu-mi palc oglinzile ce le am acum..nu stiu dar arata "ca urechile unui magar" ..vreu ceva mai mici..gen: da schimba semeringurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 Salut, La pensiunea MAI am sunat si eu. Am intrebat daca au camere disponibile pentru weekend-ul acela si mi-au transmis ca da. Pensiunea arata foarte bine : http://www.pensiunea-mai.ro/ Pretul comunicat a fost de 249 lei pentru o noapte si avem inclus sauna / piscina / biliard. Pareri va rog? Pt ca pe de-o parte e un pic cam scump dar pe de alta parte arata foarte bine Cand am sunat eu mai dvrm mi-au confirmat ca au 10-12 camere duble fara probleme. Andrei În primul rând, mulțumim oamenilor care s-au interesat. Totuși, personal mi se pare cam scumpuț. Nu "în absolut" (arată într-adevăr foarte bine, iar tariful e justificat), dar având în vedere că se stă o noapte, nu cred că avem timp să profităm de facilitățile puse la dispoziție (gen piscină, etc.). Vom ajunge obosiți (și asta oricât de "lejer" am merge), bem câteva beri, mâncăm un grătar (în cel mai bun caz) și ne culcăm. La pensiunea asta era frumos dacă mergeam să stam câteva zile... Păăăăăărerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 Poze cu Legenda pe pista, cand ii explicam lui Doru ca Troy Baylis pare putin crispat si iritat; dupa ce a vazut ca are o legenda acolo, s-a speriat. cand si-a pus casca pe cap, a inceput sa planga. dupa 2 tururi cand vazand ca stau in urma lui, a renuntat la orgoliu si a iesit de pe pista. doar ca nu stiu cine a fost singurul nesimtit cu un 1098, ce m-a depasit de nu am avut timp sa-l vad. PS cand Doru si-a dat seama cu cine sta pe pista, s-a dat la pozat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate