ZYB Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Am uns si eu lantul cu fas fas-ul din dotare si in graba am aplicat si pe marginea rotii un strat micut, sugestii cu ce sa il curat bine bine ca am remuscari sa o mai las in curbe pe stanga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Marius Herea - Biker.ro - Chat Pentru cine il cunoaste: Accident Bd. Burebista, mobristul este Burcian Eugen Stelian cu un Ducati B-22-JRX. Soferita nu a acordat prioritate. Eugen este OK, a fost dus la Spitalul Pantelimon. Alt monster implicat in accident . Sanatate maxima lui Eugen, bine ca este "OK". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 FAKE!! Are ambreajul strans. Carcotasi domle, nu era mai simplu sa zici, ce tare-i poza ? Daca mai punem semnul intrabarii la poze diverse de pe net, pt asta chiar nu e cazul, e for real Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Am uns si eu lantul cu fas fas-ul din dotare si in graba am aplicat si pe marginea rotii un strat micut, sugestii cu ce sa il curat bine bine ca am remuscari sa o mai las in curbe pe stanga Spray de curatat franele sau cel cu care ai curatat lantul inainte sa-l ungi. Lantul se curata inainte de ungere altfel se face pasta abraziva si distrugi O-ring-urile, X-ring-urile sau ce ring-uri ai tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 sau cu benzina, ca nu are nimica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Imi pare rau pentru Eugen, am inteles ca ar fi ok si ca nu a patit mare lucru.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Marius Herea - Biker.ro - Chat Pentru cine il cunoaste: Accident Bd. Burebista, mobristul este Burcian Eugen Stelian cu un Ducati B-22-JRX. Soferita nu a acordat prioritate. Eugen este OK, a fost dus la Spitalul Pantelimon. Alt monster implicat in accident . Sanatate maxima lui Eugen, bine ca este "OK". Am fost la locul accidentului. Eugen e ok, a fost dus la spital pentru investigatii, dar nu este nimic grav. I-am luat casca si cheia de la motor, am vb deja cu Andu pentru a duce si a lasa motorul la el la service( se pare ca va trebui sa plece in Italia fara motor- furca este rupta sau stramba). Marius Herea & Cristi Dragomirescu multumim mult pentru ajutorul acordat. Cand va iesi din spital am sa va tin la curent cu starea lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Am fost la locul accidentului. Eugen e ok, a fost dus la spital pentru investigatii, dar nu este nimic grav. I-am luat casca si cheia de la motor, am vb deja cu Andu pentru a duce si a lasa motorul la el la service( se pare ca va trebui sa plece in Italia fara motor- furca este rupta sau stramba). Marius Herea & Cristi Dragomirescu multumim mult pentru ajutorul acordat. Cand va iesi din spital am sa va tin la curent cu starea lui. Hmm .. debia acum am vazut si eu .. bine ca e el OK .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobalt Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Recuperare rapida! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 A terminat investigatiile medicale, e totul ok, acum Eugen a ajuns acasa. Mai rau e moto, care va trebui sa ramana in service la Andu pentru ceva vreme. Bine macar ca este el bine,ca nu a fost nimic mai grav..... fierul se face. Ride safe!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 bai.... Eugen?..... frateeeeeeeeeee.... ce se intampla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 (editat) A terminat investigatiile medicale, e totul ok, acum Eugen a ajuns acasa. Mai rau e moto, care va trebui sa ramana in service la Andu pentru ceva vreme. Bine macar ca este el bine,ca nu a fost nimic mai grav..... fierul se face. Ride safe!!! piese pentu el gaseste la noi, avem o fata completa pentru MONSTRU www.dafway.ro oferim si factura pentru decontarea, in caz ca o platesc cei de la sigurari pentru o oferta de pret, furca monster 620 150 euro, roata fata 80 euro, far 100 euro, etc.. indiferent de dauna motorul daca ajunge la noi in 4 zile lucratoare este gata, cu 70% mai ieftin decat la alti Editat August 16, 2012 de DAFWAY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 piese pentu el gaseste la noi, avem o fata completa pentru MONSTRU www.dafway.ro oferim si factura pentru decontarea, in caz ca o platesc cei de la sigurari pentru o oferta de pret, furca monster 620 150 euro, roata fata 80 euro, far 100 euro, etc.. indiferent de dauna motorul daca ajunge la noi in 4 zile lucratoare este gata, cu 70% mai ieftin decat la alti stii ca Andu este concurenta voastra si motorul accidentat e la el nu ? Insanatosire grabnica lui Gen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 stii ca Andu este concurenta voastra si motorul accidentat e la el nu ? Insanatosire grabnica lui Gen. nu este concurenta noastra, suntem prieteni si imartasim aceasi pasiune, important este sa se rezolve problema repede si ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 (editat) Spray de curatat franele sau cel cu care ai curatat lantul inainte sa-l ungi. Lantul se curata inainte de ungere altfel se face pasta abraziva si distrugi O-ring-urile, X-ring-urile sau ce ring-uri ai tu Hmm la spray-ul de curatare nu m-am gandit credeam ca ataca cauciucul. Inainte sa il ung deobicei il curat cu spray si ma duc la spalatoria de la colt sa ii dea cu jet de apa ca sa se duca negreala, nu iese impecabil dar pare ok Editat August 16, 2012 de ZYB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 bai baieti, cineva acolo sus ma iubeste... si ma iubeste zdravan! dovada evenimentele prin care am trecut in ultima vreme! va multumesc tuturor pentru urari si pentru ajutor (madalina florescu, marius herea, cristi dragomirescu, etc)este mare lucru sa scapi nevatamat dintr-un asemenea accident... o sa incep sa merg mai des la biserica. piese pentu el gaseste la noi, avem o fata completa pentru MONSTRU www.dafway.ro oferim si factura pentru decontarea, in caz ca o platesc cei de la sigurari pentru o oferta de pret, furca monster 620 150 euro, roata fata 80 euro, far 100 euro, etc.. indiferent de dauna motorul daca ajunge la noi in 4 zile lucratoare este gata, cu 70% mai ieftin decat la alti motorul meu nu va ajunge niciodata la voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 16, 2012 Autor Share Postat August 16, 2012 heheheheh, gigea răspuns eugene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 stii ca Andu este concurenta voastra si motorul accidentat e la el nu ? Insanatosire grabnica lui Gen. ....cu 70% mai ieftin decat la alti(( alti prieteni cu care impartasiti aceeasi pasiune???? ))bine ca nu e concurenta ca era gratis .....ciudat sa intri pe forum si sa-i faci o oferta unui biker care are motorul la prietenul tau la service....nice way of doing business!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 16, 2012 Autor Share Postat August 16, 2012 ăsta a lu dafway nu poate băga la cap că nu mai poate face "afaceri" pe aici. reprofilează-te nene, că ducati nu cred că mai repari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 heheheheh, gigea răspuns eugene. eu nu contest profesionalismul lor dar nu imi place deloc atitudinea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Mai ieftin cu 70% fata de cei care trebuie sa aduca piese Ducati in Romania, Daca ar sta Ducati in 3 motociclisti, ar fi dat faliment demult. Noi ne facem treaba si atat restul este CAN CAN ăsta a lu dafway nu poate băga la cap că nu mai poate face "afaceri" pe aici. reprofilează-te nene, că ducati nu cred că mai repari. asta al lu dafway, la cine te referi ca suntem o echipa de 7 oameni, cu cine ai ceva concret? Daca ai ceva cu Alex pe el il gasesti destul de rar pe aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 16, 2012 Autor Share Postat August 16, 2012 nu am nimic cu niciun alex, ion sau virgil. nu vă cunosc, dar văd ce faceți pe aici Âşi nu îmi place. cum adică poți aduce tu piese noi cu 70% mai ieftine față de dealerul local? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Simplu, nu sunt noi sau sunt ocazie. Noi suntem o echipa de oameni care in fiecare zi, alergam pe net dupa chilipiruri in materie de Ducati, in toata lumea! Venim in intampinarea pasionatilor marci Ducati cu variante profesioniste si pertinente, Dezideratul nu este strict economic, la noi primeaza pasiunea! Toata echipa este formata din motociclisti tineri, muncitori cu coloana vertebrala. Poate in anumite situati am fost aberanti, motivul nu am avut un etalon dupa care sa lucram. Noi sunte deschisi la negociat, oferim piese si servici in rate, sunt multi cei care se bucura de mobra cu ajutorul nostru. Nu am inteles atitudinea asta, in schimb ne-am ambitionat sa ne autodepasim si sa ne facem treaba si mai bine. In viitor vom veni cu multe lucruri noi, interesante in materie de Ducati. Vom distruge mitul cum ca Ducati sunt stricacioase si scumpe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 16, 2012 Autor Share Postat August 16, 2012 ura Âşi la mare, m-am liniÂştit, de acum pot să-mi iau din nou ducati, că ați apărut voi. pfui, ce grijă mi-am luat de pe cocoaÂşă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 ura Âşi la mare, m-am liniÂştit, de acum pot să-mi iau din nou ducati, că ați apărut voi. pfui, ce grijă mi-am luat de pe cocoaÂşă. oricum tu esti dala, de faci dealea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate