mada_ykyS4 Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 @mada....pai daca am avea cu ce e in poza sub brad cu siguranta ar fi tot anul un craciun:))).... Nu aveam cum sa nu va fac o urare speciala voua, ducatistilor mei, si cum altfel decat cu o poza explicita!!!! Va doresc din suflet sa ajungeti sa aveti sub brad ce e in poza si chiar mai mult de atat. Dar in primul rand imi doresc sa fiti sanatosi si sa va am multi ani de acum incolo langa mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Nu aveam cum sa nu va fac o urare speciala voua, ducatistilor mei, si cum altfel decat cu o poza explicita!!!! Va doresc din suflet sa ajungeti sa aveti sub brad ce e in poza si chiar mai mult de atat. Dar in primul rand imi doresc sa fiti sanatosi si sa va am multi ani de acum incolo langa mine! multumim frumos! ca intotdeauna, tu faci cele mai frumoase urari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 Craciun fericit si voua!! Fie ca noul an sa ne aduca benzina, curele, pinioane, cauciucuri si cat mai multi km frumosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 Craciun fericit si voua!! Fie ca noul an sa ne aduca benzina, curele, pinioane, cauciucuri si cat mai multi km frumosi. Alea mi le cumpăr singur; Eu vreau un 1098 sau 848 ala. Promit ca o sa fiu cu/minte casca mi-ar place si mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PetiteLutin Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 Sarbatori fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 multumim frumos! ca intotdeauna, tu faci cele mai frumoase urari! e si normal asa......cine va iubeste mai mult ca mine??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinP Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 Cer o parere proprietarilor de Ducati Monster LA ce suma ar ajunge o revizie completa pentru un monster? aici ma refer la cam tot ce ar trebui schimbat si mai bine spus ce trebuie schimbat. Am fost cu un bun amic si am luat motorul in vara, acum vreau sa il pun la punct de la A la Z sa fiu sigur pe el si sa nu ma trezesc ca ma lasa in vreo excursie ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 pai depinde in ce stare eee....dute si tu la service sa iti faca o evaluare...noi de pe net nu prea avem ce face... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 (editat) Sarbatori fericite! multumim frumos, micutule elf! e si normal asa......cine va iubeste mai mult ca mine???nu o sa punem niciodata asta sub semnul intrebarii Editat Decembrie 25, 2012 de zar916 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinP Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 pai depinde in ce stare eee....dute si tu la service sa iti faca o evaluare...noi de pe net nu prea avem ce face... Motorul merge, uleiul este schimbat nu prea vrea sa stea la relantiu dar in rest e ok, eu intrebam cat face o revizie completa, cam tot ce trebuie sa schimbi atunci cand cumperi un motor nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 (editat) Motorul merge, uleiul este schimbat nu prea vrea sa stea la relantiu dar in rest e ok, eu intrebam cat face o revizie completa, cam tot ce trebuie sa schimbi atunci cand cumperi un motor nou pai buggy ti-a raspuns exact la intrebarea pe care ai pus-o. sunt consumabilecare se schimba si verificari care se fac la 10, 20, respectiv 30 de mii de km. tu nu ai spus nici ce model de monster ai, nici cati km are... nu ai spus nimic. din ceea ce stim de la tine (adica mai nimic) raspunsul este destul de clar: fugi la mecanic sa iti faca o constatare (care nu costa mult) si vezi acolo ce si cum. eventual spune din ce oras esti si ti se vor recomanda si service-uri! revino cu ceva detalii despre mobra si daca mai ai intrebari, cu siguranta iti vom da raspunsuri (in limita cunostintelor noastre). numai bine! ps: schimbul curelelor este f important sa fie facut la timp. curelele se schimba la 20000km sau la doi ani. ar trebui sa fie scris numarul de km si data cand a fost efectuat schimbul in interiorul capacului de distributie. (cel putin asa ar trebui sa faca un mecanic care se respecta) verifica capacul. daca nu este scris, iti recomand sa le schimbi preventiv. Editat Decembrie 26, 2012 de zar916 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinP Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 pai buggy ti-a raspuns exact la intrebarea pe care ai pus-o. sunt consumabilecare se schimba si verificari care se fac la 10, 20, respectiv 30 de mii de km. tu nu ai spus nici ce model de monster ai, nici cati km are... nu ai spus nimic. din ceea ce stim de la tine (adica mai nimic) raspunsul este destul de clar: fugi la mecanic sa iti faca o constatare (care nu costa mult) si vezi acolo ce si cum. eventual spune din ce oras esti si ti se vor recomanda si service-uri! revino cu ceva detalii despre mobra si daca mai ai intrebari, cu siguranta iti vom da raspunsuri (in limita cunostintelor noastre). numai bine! Ai dreptate:)) am uitat sa specific Ducati monster M600 din '98. 30.000 km Caras_Severin, Otelu Rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 Ai dreptate:)) am uitat sa specific Ducati monster M600 din '98. 30.000 km Caras_Severin, Otelu Rosu Sex si starea civila?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 Va prezint noua membra a clubului - Theo La multi ani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladimirOctavian Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 da cineva din Hunedoara care are ducati exista pe'acilea? sunt curios unde as putea sa-i fac o verificare la monsteru meu in acest minunat judet ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
integrale_awd Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 http://www.bikeexif.com/louis-ducati-sport-1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 ca sa continui:) mai baieti si fete....sunt in cautare de motor de monster s2r 1000...daca stiti ceva nu va sfiiti:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 avem noi, cat esti dispus sa dai pe el? noi il avem montat pe un monster, motorul este revizuit complet, oferim garantie, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 pentru toti ducatistii care este ei un an nou si plin de...... impliniri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 Insane touring sau cum se face rodajul la Panigale S .. the American way .. ) http://advrider.com/forums/showthread.php?t=808437 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 Cer o parere proprietarilor de Ducati Monster LA ce suma ar ajunge o revizie completa pentru un monster? aici ma refer la cam tot ce ar trebui schimbat si mai bine spus ce trebuie schimbat. Am fost cu un bun amic si am luat motorul in vara, acum vreau sa il pun la punct de la A la Z sa fiu sigur pe el si sa nu ma trezesc ca ma lasa in vreo excursie ceva Salut, Este foarte important ce fel de monster este, revizia variaza intre 300 e si 600e, Revizie completa inseamna, -verificat cuzineti -joc axial -zona de etansare -verificat uzura cilindri, segmentii, -schimbat garnituri si oringuri -revizuit chiuloase -schimbat curele -schimbat ulei + filtru -verificat si strans la moment fiecare surub si ansamblu -gresate angrenajele -verificat instalatia electrica -curatat si sincronizata sistemul de alimentare combustibil -curatat si verificat sistemul de admisie Cam asta ar fi o revizie generala, poti intra pe www.dafway.ro sa vezi cu arata - http://dafway.ro/ducati/lucrari-dafway/ducati-monster-900ie-2000.html - http://www.facebook.com/piese.ducati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 avem noi, cat esti dispus sa dai pe el? noi il avem montat pe un monster, motorul este revizuit complet, oferim garantie, pai nu stiu eu nu fac oferte....astept de la voi un pret ...da mi un PM daca ee si vb mai multe...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 Insane touring sau cum se face rodajul la Panigale S .. the American way .. ) http://advrider.com/forums/showthread.php?t=808437 Foarte tare povestitorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 pai nu stiu eu nu fac oferte....astept de la voi un pret ...da mi un PM daca ee si vb mai multe...bafta Nu mai zic eu, ca iar sariti cu gura ca suntem scumpi, zi tu cat esti dispus sa dai pe el si ce anuume vrei exact. facem o negociere publica )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 nu stiu daca intereseaza pe cineva negocierea noastra incat sa ocupam spatiul aici...consider ca asta ne priveste pe noi doar.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate