BoogA Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Eu m-as baga maine la smaeb.. Amatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 eu duminica sii asa nu am moto vin ca mosu curios in plimbare...))...vizite placute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 hai pe la 10-11-12 la academie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Ma bag, dar de pe la 12, nu mai devreme. E vineri seara la mijloc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Ma bag, dar de pe la 12, nu mai devreme. E vineri seara la mijloc... la 12 sunt si eu acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 O sa incerc sa ajung si eu, dar inca nu stiu daca pe 2 sau pe 4 roti... Intre timp: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Mno...comparatia e buna, daca bagau un Panigale puteau sa puna o masina de F1 la VS asa e mai echitabil, oricum frumoase amandoua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Vin si eu la 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
integrale_awd Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Si eu, pe 4 roate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Pana la urma cati veniti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horatiu.i Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Neata; stie cineva de unde pot lua un suport de numar azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 De la SMAEB! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Pana acolo ii poti trage un scoci pe spatele gecii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horatiu.i Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Asa cred ca fac, sa ajunga curierul cu el... deja nu mai am rabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=q5K-3qnmYvw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladimirOctavian Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 am uitat sa pun garnitura noua la busonul de la baia de ulei si acum picura (putin, putin dar picura) are ceva daca il scot, pun garnitura noua si il introduc inapoi ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 am uitat sa pun garnitura noua la busonul de la baia de ulei si acum picura (putin, putin dar picura) are ceva daca il scot, pun garnitura noua si il introduc inapoi ???? pai ce sa aiba? nu are nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Exista garnituri speciale la busonul de la baia de ulei? PS. GG Doru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=L5nJhCnAYPc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 (editat) Ce m-am suparat pe aia la expozitie ca nu mi-au dat voie sa ma sui pe 696 si pe streetfighter , adica pe BMW-uri de nu le-am calarit si topait pe ele fara sa zica nimeni nimica, la Ducati parca erau "basini" in aer ...or avea doar un singur model din fiecare si le era frica sa nu se zgarie vopseaua...ntz Editat Aprilie 14, 2013 de ZYB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Am vazut poze pe fb in care lumea era pe streetfighter. Avea geaca pe el? Poate era bişniţarul de anu trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Doru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Exista garnituri speciale la busonul de la baia de ulei? PS. GG Doru Busonul standard, din plastic ieftin, nu are. Busoanele aftermarket (din Al de obicei), au o garnitura pe ele. http://www.youtube.com/watch?v=L5nJhCnAYPc Osom! Multumiri. Ce m-am suparat pe aia la expozitie ca nu mi-au dat voie sa ma sui pe 696 si pe streetfighter , adica pe BMW-uri de nu le-am calarit si topait pe ele fara sa zica nimeni nimica, la Ducati parca erau "basini" in aer ...or avea doar un singur model din fiecare si le era frica sa nu se zgarie vopseaua...ntz Pai... chiar asa cred ca e. E penibil, si eu as fi vrut sa vad cum stau pe SF-ul mare dar nu s-a putut. Pe de alta parte cred ca o sa stea Streetfighter-ul ala acolo mult si bine: 20.000 euro pentru un 1098 fara carene, in conditiile in care Panigale S ABS e la 21.000, e putin scandalos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Busonul standard, din plastic ieftin, nu are. Busoanele aftermarket (din Al de obicei), au o garnitura pe ele. Ma refeream la busonul de sub motor, pe unde scurgi uleiul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 (editat) Ceva reduceri la anvelope aici. Editat Aprilie 15, 2013 de silvik1313 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate