JOK3R_2U Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Weekend-ul asta ce faceţi? :chers: jokeru, ce ziceai de cabana aia? Unde e? Cabana e in apropiere de Sebes/Alba, la aproximativ 15km. Este intro zona rurala, drum de acces foarte bun. O sa ii trimit la Eugen niste poze si vedeti despre ce e vb. Cei itneresati lasati un PM. O zi faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 (editat) multumim si noi mada ca ai dat scanteie la iesirea asta ...si eu mam udat de atata distractie ai vazut:)))) @jokeru ...pai ce sa zic eu unu am vb cu eugen si mas baga ce sa mai ... ) Pai atunci sa mai fie una...zic....week-endul 14-15 sept.......promit sa trag mai rau si mai tare de voi si sa fie gasca si mai mare...poate ii luam si pe baietii din Cluj, pe cei din Petrosani, cei din Brasov........ Multumim de invitatie, iar eu incerc sa fac tot posibilul sa ne strangem si sa o onoram. PS: Piscina ai???nu de alta dar baietilor le place sa faca baie...... Editat August 20, 2013 de mada_ykyS4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Daaaa, le place piscină... O. Adoră Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Pai atunci sa mai fie una...zic....week-endul 14-15 sept.......promit sa trag mai rau si mai tare de voi si sa fie gasca si mai mare...poate ii luam si pe baietii din Cluj, pe cei din Petrosani, cei din Brasov........ Multumim de invitatie, iar eu incerc sa fac tot posibilul sa ne strangem si sa o onoram. PS: Piscina ai???nu de alta dar baietilor le place sa faca baie...... Daaaa, le place piscină... O. Adoră mda am piscina dar dinaia gonflabila cu apa d 35cm ) alta nu am ca e muresul aproape sau furtunu de gradina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 alta nu am ca e muresul aproape sau furtunu de gradina o sa le placa ambele variante dupa ora 12. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 furtunu e dedicat ptr motoreta lui Angel si restul ptr Zair de datat asta care sigur o sa se dea lovit:))))./... Am uitat sa multumesc/multumim si lui Silviu&Co. ptr oraganizare de cazare si etc... deci inca una ptr sectembrie )))..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Pentru putin domn' profesor. La cat mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 furtunu e dedicat ptr motoreta lui Angel si restul ptr Zair de datat asta care sigur o sa se dea lovit:))))./... Data "aviatoare" daca aveti un furtun, sa-i faceti plinul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 buuunnnnnnn, deci...sa recapitulesc oameni de gasca,ducatisti,alcolisti cu furtunu ) ma regasesc....astept sa vad care se aboneste noh ca am injurat p forum si am un warning post la cate warning-uri ti se da ban/kick etc ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 cate camere ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 eu ma abonesc primu ))...am zis am zis:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 buuunnnnnnn, deci...sa recapitulesc oameni de gasca,ducatisti,alcolisti cu furtunu ) ma regasesc....astept sa vad care se aboneste yup...astia sunt baietii veseli......viu si eu!!! Ma gandesc......iar o sa fiu singura bikerita intre atatia baieti????.....rasfatata clubului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 @mada_yky ..poate apar si celelalte monsterite care au cam disparut din peisage:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 cate camere ai ? Am o cabana cu 3 camere(mansarda) si o camera mare jos, care serveste si pe post de living.In camerele de la mansarda am cate 2 paturi/camera. Este si un hamac pt cei care vor sa doarma in cabana dar in hamac...sau de ce nu afara si mai am casa batraneasca unde e ok sa dormi inca 6 paturi... Doar ca acolo nu prea e de dus cu mandra, ca e mai veche constructia (110ani). Conditii sunt. Este dus cu apa calda, este furtunu din gradina este incalzire pe calorifer, daca cumva sunt fete zgribulite de frig. 2800mp pt gratar/fotbal sau fiecare cu preferintele lui. sper ca am cuprins tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 da pai ce sa zic eu creca e destul.... propunerea mea ar fi ptr 2 nopti daca nu sunt prea insistent sau nu s cum sa zic:)))).... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 noh ca am injurat p forum si am un warning post la cate warning-uri ti se da ban/kick etc ???? nu e la un numar exact, ci doar cand un asa zis modelator crede ca ai gresit prea mult. daca nu abuzezi prea tare, nu e bai. doar de se trezeste o minte ingusta sa se erecteze asupra ta prin natura functiei.... in rest.... nu e pb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mel Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 Am o cabana cu 3 camere(mansarda) si o camera mare jos, care serveste si pe post de living.In camerele de la mansarda am cate 2 paturi/camera. Este si un hamac pt cei care vor sa doarma in cabana dar in hamac...sau de ce nu afara si mai am casa batraneasca unde e ok sa dormi inca 6 paturi... Doar ca acolo nu prea e de dus cu mandra, ca e mai veche constructia (110ani). Conditii sunt. Este dus cu apa calda, este furtunu din gradina este incalzire pe calorifer, daca cumva sunt fete zgribulite de frig. 2800mp pt gratar/fotbal sau fiecare cu preferintele lui. sper ca am cuprins tot. Vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 da pai ce sa zic eu creca e destul.... propunerea mea ar fi ptr 2 nopti daca nu sunt prea insistent sau nu s cum sa zic:)))).... de acord cu tn si nu ma deranjeaza. prb e cu unii care nu pot veni de joi pana duminica sau vineri dim macar.... nu e la un numar exact, ci doar cand un asa zis modelator crede ca ai gresit prea mult. daca nu abuzezi prea tare, nu e bai. doar de se trezeste o minte ingusta sa se erecteze asupra ta prin natura functiei.... in rest.... nu e pb. ok, merci d info drace Vin si eu esti binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 salutare, pentru doritori se vinde geaca din piele, model IXS marimea 48, purtata un sezon, pret 650ron, asfalt uscat, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
addrianii Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 vin si eu cu trenu...cu spritu` promis de Kindaru la cala si deoarece vin doar cu talonu` motoretei ca si bilet de intrare, dorm eu in hamac, afara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 da pai ce sa zic eu creca e destul.... propunerea mea ar fi ptr 2 nopti daca nu sunt prea insistent sau nu s cum sa zic:)))).... Nu zici rau, si eu as merge la fel. JOKER, ne primesti de vineri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 auzi ca ne primeste ))))...eu mai mult ca sigur o sa am examen dar dupa ora 16 pot fi gata de drum poate si mai devreme....hai care cum facem echipele...o singura dorinta am frate fara zair va rog:))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 Nu zici rau, si eu as merge la fel. JOKER, ne primesti de vineri? Va primesc de miercui daca vreti, eu o sa ajung in tara Duminica 08/09/2013 dupamasa, auzi ca ne primeste ))))...eu mai mult ca sigur o sa am examen dar dupa ora 16 pot fi gata de drum poate si mai devreme....hai care cum facem echipele...o singura dorinta am frate fara zair va rog:))))))) mah, nu il cunosc pe zair dar daca e satanist,violator de babe....plm, pe acolo pe la tara e multe doamne cu an de fabricatie 1900 la poarta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 o singura dorinta am frate fara zair va rog:))))))) distractia fara el ar fi ca berea fara alcool... n-are niciun gust. cine te mai arunca in apa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat August 24, 2013 Share Postat August 24, 2013 distractia fara el ar fi ca berea fara alcool... n-are niciun gust. cine te mai arunca in apa ) aaaaa, deci sa inteleg ca zairu e sufletul petrecerii si voi nu vreti sa il aduceti??? pai nu e frumos asa. El ar trebui sa fie cap de lista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate