PzKpfW Postat August 24, 2013 Share Postat August 24, 2013 (editat) auzi ca ne primeste ))))...eu mai mult ca sigur o sa am examen dar dupa ora 16 pot fi gata de drum poate si mai devreme....hai care cum facem echipele...o singura dorinta am frate fara zair va rog:))))))) Subscriu: fara zairi. In other news, o interesanta analiza aspra recentelor poze spion cu "Baby Panigale", care a aparut pe tot interwebul cu bascula normal (a.k.a. "blasfemie" in dictionarul ducatist). Editat August 24, 2013 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 24, 2013 Share Postat August 24, 2013 Subscriu: fara zairi. In other news, o interesanta analiza aspra recentelor poze spion cu "Baby Panigale", care a aparut pe tot interwebul cu bascula normal (a.k.a. "blasfemie" in dictionarul ducatist). poate vor s-o aduca aproape de desmosedici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 24, 2013 Share Postat August 24, 2013 Bascula normala devine necesara la prototipurile de MotoGP datorita cuplului si puterii (+/- 240 cp, +/- 130 N/m). Iar Desmo16 cam asta e: un prototip de GP cu faruri.Aici necesitatea nu exista dpdv tehnic: de ce 1199 s-ar descurca cu bascula monobrat, iar 899 (sau ce motor o avea) ar avea nevoie de DSS? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 24, 2013 Share Postat August 24, 2013 (editat) Din ciclul 'raspundem cititorilor' o singura dorinta am frate fara zair va rog:))))))) fiecare picatura de apa iti va duce gandul catre mine. )) Va primesc de miercui daca vreti, eu o sa ajung in tara Duminica 08/09/2013 dupamasa, mah, nu il cunosc pe zair dar daca e satanist,violator de babe....plm, pe acolo pe la tara e multe doamne cu an de fabricatie 1900 la poarta vom sta in prime-time la protv Subscriu: fara zairi. ii voi da un mail.. Editat August 24, 2013 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seboman Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 Are cineva nr telefon a lui Andu ? PM, daca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 Treaba ta.. numarul lui ar trebui sa stea pe speed dial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 bai 1 la mana terminati cu pozele cu ragalile aste de panigale ca au inceput sa mi se faca greata de ele ... 2 hai sa vedem cum scapam de zair 3 sa facem echipele ptr excursie fara zair ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin.anton Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Salutare. Zair, Buggy, Angel, bine sanatosi? Nu stiu cum reusesc, dar cand zice cineva Ducati ma gandesc la voi trei ) In fine.. Voiam sa intreb daca avem pe aici consumatori de muzica Ska. Daca da, puteti sa ne ajutati cu un like/share pe https://www.facebook.com/Nivelu4. Ne-ar ajuta mult la promovare. Sanatate si o viitoare intrunire macar la fel de reusita ca precedenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 bai 1 la mana terminati cu pozele cu ragalile aste de panigale ca au inceput sa mi se faca greata de ele ... 2 hai sa vedem cum scapam de zair 3 sa facem echipele ptr excursie fara zair ))))) am eu o solutie, dar nu strigati la mine (@ZaiR nu dai cu pietre)....cum sa scapati de zairi? pai e om negru adoptat de romani???.....deportatil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 2 hai sa vedem cum scapam de zair Cu parere de rau, trebuie sa va anunt ca am vorbit cu JOK3R si m-a rugat sa va transmit ca nu se mai tine nicio adunatura... Ramane sa ne vedem la anu' si la multi ani. Aaaa... si nici la Academie nu ne mai vedem ca ninge afara: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 (editat) bai 1 la mana terminati cu pozele cu ragalile aste de panigale ca au inceput sa mi se faca greata de ele ... 2 hai sa vedem cum scapam de zair 3 sa facem echipele ptr excursie fara zair ))))) Mi-am luat un ac nou-nout, se infige fara aruncare.. voua chiar va arde de voodoo? Cu parere de rau, trebuie sa va anunt ca am vorbit cu JOK3R si m-a rugat sa va transmit ca nu se mai tine nicio adunatura... Ramane sa ne vedem la anu' si la multi ani. Aaaa... si nici la Academie nu ne mai vedem ca ninge afara: Da' nu stiai ca au facut statie de autobuz in fata treptelor noastre? Editat August 26, 2013 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 asta e nasol...chiar nasol...:....daaar nu mai putem organiza noi ceva tot ptr weekendul ala daca tot era ceva in plan zic si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mel Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 asta e nasol...chiar nasol...:....daaar nu mai putem organiza noi ceva tot ptr weekendul ala daca tot era ceva in plan zic si eu... Eu sunt liber in weekendul ala, deci am sa vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 baaahhh nu puneti botu mah. Nu am contramandat nici o iesire/intalnire. Este valabila invitatia.....dar numai daca vin si zairii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 baaahhh nu puneti botu mah. Nu am contramandat nici o iesire/intalnire. Este valabila invitatia.....dar numai daca vin si zairii Bun, atunci sa dam drumul la o lista zic: Buggy Silviu Mel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 am vb cu Eugen vineri seara, si m-a intrebat cam cate persoane incap sau pt cati am loc. Ca sa fac publica informatia, am fost la un revelion 33, e drept ca am dormit ca sardelele in conserva dar am incaput. Eu i-am zis ca 15 pana in 17 persoane e ok...mai mult d atat...va trebui sa facem rost d un cort sau sa dormim pe la vecini Bun, atunci sa dam drumul la o lista zic: Buggy Silviu Mel ATENTIE!!!! Betivii si violatorii de babe au PRIORITATE !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mel Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Din nou lista: Buggy Silviu Mel + 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 (editat) Voi stiti drumul.. mergeti altadata. Editat August 26, 2013 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Ducati Scrambler vine la anul cu roti spitate, monodisc pe fata si motorul de pe actualul M796. Acelasi Monster 796 va primi motorul cu 4 supape de 821cc de pe Hypermotard, iar la varf de gama va aparea un Monstru nou, cu motorul de 1198cc de pe Multistrada.Pam-pam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 bai angele vroiam sa dau si eu o veste cu scrambler ul si repede tu ce sa zic haha......deci cu iesirea silviu te tii dde sotii bine bine...mai adaugati si pe adi cu m900 le ca lam convins sa vina aproape cu motoru iau dat dezlegare sa iasa din judet )))))))...ne vedem miercuri la seminar:)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Bai baieti......dar de cand v-ati facut asa de rai voi???? cum ma sa nu-l luam noi pe Zairu??? Buggy, pe mana cui te mai asezi tu sa te injure atat de tare??? si pe cine va mai chinuiti sa aruncati in Mures acum????ca in piscina nu ati reusit.....ii gasim si o gasca ca se descurca el bine cu alea impaiate, dar apoi cu alea vii:)))...deci eu zic ca merita sa ne distram Fiti mai, oameni.....hai sa ne distram cu Zair.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Bai baieti......dar de cand v-ati facut asa de rai voi???? cum ma sa nu-l luam noi pe Zairu??? Buggy, pe mana cui te mai asezi tu sa te injure atat de tare??? si pe cine va mai chinuiti sa aruncati in Mures acum????ca in piscina nu ati reusit.....ii gasim si o gasca ca se descurca el bine cu alea impaiate, dar apoi cu alea vii:)))...deci eu zic ca merita sa ne distram Fiti mai, oameni.....hai sa ne distram cu Zair.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 eeei asa departe a mers gluma mea...cum sa nu vina eu chiar ma chinui sal conving sa vina ...totul a fost o gluma ce naiba ... nu sper decat la vreme frumoasa si voie buna:))... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Ce rai sunteti cu Zair ... noroc ca acum cunoaste foarte multi transalpisti ... si nu o sa boceasca in casa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Ducati Scrambler vine la anul cu roti spitate, monodisc pe fata si motorul de pe actualul M796. Acelasi Monster 796 va primi motorul cu 4 supape de 821cc de pe Hypermotard, iar la varf de gama va aparea un Monstru nou, cu motorul de 1198cc de pe Multistrada. Pam-pam. mai adaugati si pe adi cu m900 le ca lam convins sa vina aproape cu motoru iau dat dezlegare sa iasa din judet )))))))...ne vedem miercuri la seminar:)))))) Buggy Silviu Mel + 1 addrianii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate