Crazy-devil Postat Septembrie 7, 2013 Share Postat Septembrie 7, 2013 Frumoasa excursie, Devile! Bah, macar nu-mi pare rau, ca am stat la un pahar de vorba cu tine. oricum, dupa ce-am plecat de la tine, m-am mai intalnit cu cineva in Cluj la care am ramas, ia a doua zi am plecat si ne-am intalnit cu gasca de nebuni. nu mi-a parut rau de costul plimbarii sau de plimbare in sine, ci mi-a parut rau ca acel jeg de om indopat cu proteine, a incercat sa-si ascunda cacatul, crezand ca scapa de el. poate la anu daca mai ajung in zona, am sa dau un semn. never know. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 (editat) daca voi veni, cu motorul o voi face. ca aveti si voi ceva zone de munte unde e frumos pt motor. in rest, nu oradenii mi-au facut o impresie proasta, ci doar un jeg. nu pot cataloga o masa din cauza unui subiect. ca el sunt peste tot. Bah, v-aţi mai adunat în weekend? Editat Septembrie 7, 2013 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 (editat) Vreau sa vad motoreta, asa ca daca aveti prieteni interesati, dati de veste. Pe scurt: Ducati Monster 696 2008 alb (perlat ) ~9500 km ECU Ducati performance, filtru de aer sport (dau si ECU stock) crash pad-uri (le-am dat jos, dar le dau cu tot cu motoreta) Am luat motocicleta de aici: /index.php?/topic/693782-ducati-monster-696-de-vanzare-din-2008-doar-3250-km/ De cand am luat-o i-am facut urmatoarele: - schimb de ulei, filtru de ulei; - I-am pus short tail kit; - schimbat curelele de distributie; - pe 29 august i-am schimbat lichidul de frana si ambreiaj. Toate operatiunile de service au fost facute la Metrotehnica. Motoreta a fost scapata pe jos de pe loc (sau aproape de pe loc) de 2 ori de proprietarul anterior si o data de mine. 5200 eur. Sau schimb cu GSX-R 600 sau 600 RR mai noua de 2007. Am facut aici topic de vanzare: /index.php?/topic/702414-vand-ducati-monster-696-2008-9500-km-alb Daca va cumpara o fata motoreta, ii voi da inclus in pret si o casca Shoei X-Spirit (X-11) marimea S si o geaca Icon Merc3 marimea SM. Editat Septembrie 9, 2013 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 (editat) ma gandeam ca miercuri la academie sa facem o plimbare pana la protestele cu rosia montana ...ce ziceti? ar fi bine ptr imaginea desmo riders .... Editat Septembrie 9, 2013 de Buggy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 @Paispe, unde te-ai dat cu Ionut? Cum de s-a suit pe monster? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 @Paispe, unde te-ai dat cu Ionut? Cum de s-a suit pe monster? Te referi la Septimiu? Am fost la Tg Secuiesc. Isi consumase guma pe motoreta lui si a trecut la monster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 ma gandeam ca miercuri la academie sa facem o plimbare pana la protestele cu rosia montana ...ce ziceti? ar fi bine ptr imaginea desmo riders .... Sunt pentru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 ma gandeam ca miercuri la academie sa facem o plimbare pana la protestele cu rosia montana ...ce ziceti? ar fi bine ptr imaginea desmo riders .... mi se pare o idee buna nu doar pentru desmoriders.....in fond vorbim de sustinerea unei cauze pentru tara noastra......asa, ca.....mergem:) PS: am apucat sa ma uit un pic pe vreme pt week-end.....sunt ceva ploicele in zona montana..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 crazy: http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=511919&selpic=1&zoom=1#foto mai aproape de tine (ca si locatie). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 Te referi la Septimiu? Am fost la Tg Secuiesc. Isi consumase guma pe motoreta lui si a trecut la monster Am vazut costum albastru si casca Suomy si am zis automat ca e Mistode )) My bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogoshika Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 @Paispe:acum am vazut si postul de aici in care imi raspunzi la niste intrebari puse in mesajul privat.Astept un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 crazy: http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=511919&selpic=1&zoom=1#foto mai aproape de tine (ca si locatie). am sunat la inceputul lui august, inainte sa plec la Oradea. era vanduta de vreo 2 luni. ca altfel o si luam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mel Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 Salutare Pana acum, din ce s-a anuntat pe aici si am mai auzit pe la academie avem asa: Mada Eugen Buggy Silviu Mel +1 addrianii Radu Kindaru Haideti totusi sa completam si noi lista aici ca miercuri sa ramana de aranjat doar detaliile de plecare si traseu. Din pacate nu mai pot veni. Imi pare daca am incurcat in vreun fel. Lista ramane asa: Mada Eugen Buggy Silviu addrianii Radu Kindaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 @Paispe:acum am vazut si postul de aici in care imi raspunzi la niste intrebari puse in mesajul privat.Astept un semn Ti-am raspuns la mesaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 @madaykys4....da normal ca nu doar ptr imagine am scris eu mai pe scurt ....ma corectez si pentru imagine si binenteles ptr rosia montana ptr tara etc...ma gandeam ca ar fi fost frumos si un banner imensd facut sa se vada ca sustinem miscarea dar creca e prea din scurt si nu e timp ...oricum macar sa mergem.... in rest ne pregatim de plcare nu fie ca ploua fie ca nu ,.,... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 Ca sa vezi: nu era nici un photoshop.Succesorul lui 848 are bascula normala, 898cc, 148cp si 168kg la gol (cu vreo 4 mai mult decat 1199). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Am gasit asta printre alte filmari.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Din pacate nu mai pot veni. Imi pare daca am incurcat in vreun fel. Lista ramane asa: Mada Eugen Buggy Silviu addrianii Radu Kindaru salutare, am vb cu eugen si astazi dupa academie sa ma sune si sa imi spuna exact cati sunteti care veniti, care vine de vineri, care de joi,care de sambata, sa stiu cum pregatesc tot. am o veste oarecum proasta, din pacate cand am ajuns acasa am aflat ca dusul de la cabana nu e in stare de functionare, mai bine zis apa calda, ca mi s-a spart boilerul, dar eu zic ca nu e asa grava situatia. care vrea sa faca un dus face la mine la apartament apoi mergem la cabana. o zi faina. Luci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 ce sexy sunteti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horatiu.i Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 si un film cu ea :-) http://www.899panigale.ducati.com/en/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=sbk899_launch&utm_campaign=NL_20130910#home Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Am gasit asta printre alte filmari.. )))))....mai s- o ia Andresan pe maicuta aia pe ghidon......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctorucuducati Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Vand monsterul. Pretul se discuta in limita bunului simt! Pentru detalii, pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Sa moară Cici trasa pe tate, va transmit live de la Academie: nu plouă. Vine careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Sa moară Cici trasa pe tate, va transmit live de la Academie: nu plouă. Vine careva? Icsu-le.....behave yourself......asteapta-ne ca venim.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin CCP Postat Septembrie 12, 2013 Share Postat Septembrie 12, 2013 Salut! Sambata dimineata (14.09.2013) plecam pe doua monstere spre Devetashka cave ( Bulgaria) http://bulgariatravel.org/en/object/355/Devetashka_peshtera , dupa ce vizitam plecam in Veliko, intoarcerea duminica dupa amiaza. Traseu: http://goo.gl/maps/Hk3hV Mai este cineva amator de iesire? O zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate