Crazy-devil Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 .poate apare in viitor un buggy cu motor de panigale:))))) Asta am vrut eu să fac cu vechiul motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 ..si 2-3 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 Belea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 Belea! Diavel killer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 si cu ktm asta nou va fi si Angel aka Pzkpfw fericit si multumit...cu noua achizitie dupa ce vine ragalia aia de s4r )))))))))))))))...oricum e tare motorul in fara de toba si pouteau la jante sa mai se chinuie un pic ....parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 Diavel killer nu prea au ele nici o treaba. diavelul e alta categorie. asta ar putea sa se bata doar cu street fighterul cu motor de 1098 sau daca vor scoate un derivat din Panigale. Poate vrea cineva un 1098R D: http://www.ebay.de/itm/Ducati-1098-R-Racing-IDM-Superbike-ex-Dario-Giusepetti-/111175480063?pt=Motorr%C3%A4der&hash=item19e29332ff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 nu prea au ele nici o treaba. diavelul e alta categorie. asta ar putea sa se bata doar cu street fighterul cu motor de 1098 sau daca vor scoate un derivat din Panigale. oricum,cu oricare se bate, le cam da mucu'....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 Vine cineva la academie diseara.. sau ne strangem macar la vreun bar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 (editat) Eu vin EDIT: Pagina 695 Editat Octombrie 2, 2013 de silvik1313 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 (editat) Eu vă aștept Editat Octombrie 2, 2013 de icsu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 MotoCorsa converts a Ducati Panigale for offroad RE: baietii n-au facut mobra doar de show. Panigale DS ftw! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 sa te caci pe ea de pozitie ptr off road....da deh ambitiile sunt mari ...janta spate face toti banii...oricum ditractie ptr ei asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 Si nu e vb doar de pozitie.. Panigale e un super sport, uite cat moloz s-a depus.. intra pamantul ala pe unde nu trebuie si se duce dracu tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 Va roade invidia (...) janta spate face toti banii (...) Da, sa-mi bag. E 3.14zda rau janta aia. Dar este numai pe 1198 S si 1198 R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pettas Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 (editat) Azi? Soare-afară? Uscat? Editat Octombrie 6, 2013 de pettas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucas LS Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 ce vreme aicea prin ardeal:| deja am pus mobra la hibernare:| incredibil:(( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 se anunta vreme frumoasa in weekend si pe deasupra sambata este Marsul Moto Atentie soferi (motociclistii se strang la Fantana Miorita de la ora 14:00 si pleaca pana in centru - eroilor - la ora 15:00) https://www.facebook.com/events/170722496454397/ ce ziceti de o plimbare scurta - sa bem cafeaua/ceaiul intr-un loc frumos la 100 km de bucuresti si la intoarcere ne oprim la mars ? ne strangem pe la 10:30 la OMV Baneasa si la 10:45 plecam pentru o plimbare scurta catre un loc dragut (aici sper sa veniti cu propuneri pentru un loc unde putem sa bem o cafea dar nu mai departe de 100-120km de bucuresti, de preferabil in nord), ne oprim la o poveste si ne intoarcem in bucuresti pentru mars astfel incat sa ajungem in jurul orei 14:30 la Miorita. pentru cei care nu au dimineata libera putem sa ne intalnim pe la 14:30 direct la Miorita. Ce ziceti? Pana acum sunt 4 doritori (eu, alex, tudor si andrei kinderu cel care de fapt a venit si cu idea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Eu m-as baga la un Snagov. In rest e drept in orice directie (A1, A2, A3, DN1, DN2, DN5, DN7) si nu prea are haz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Zic si eu prezent! Vin direct de la serviciu, o sa ajung ceva mai devreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 si eu ma bag in principiu...vedem ce iese... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 poate e cineva interesat. as fi luat-o eu, doar ca ma rist sa-i provoc maicamii un stop cardiac, daca ma mai bag in banii de casa ... http://www.okazii.ro/motociclete-ducati/ducati-999-s-super-oferta--a133574815 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctorucuducati Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Vand Monsterul urgent...620 SIE din 2003, rosu, mici defecte optice, functionare f buna. Pret de pomana : 2000 €, TVA inclus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 se anunta vreme frumoasa in weekend si pe deasupra sambata este Marsul Moto Atentie soferi (motociclistii se strang la Fantana Miorita de la ora 14:00 si pleaca pana in centru - eroilor - la ora 15:00) https://www.facebook.com/events/170722496454397/ ce ziceti de o plimbare scurta - sa bem cafeaua/ceaiul intr-un loc frumos la 100 km de bucuresti si la intoarcere ne oprim la mars ? ne strangem pe la 10:30 la OMV Baneasa si la 10:45 plecam pentru o plimbare scurta catre un loc dragut (aici sper sa veniti cu propuneri pentru un loc unde putem sa bem o cafea dar nu mai departe de 100-120km de bucuresti, de preferabil in nord), ne oprim la o poveste si ne intoarcem in bucuresti pentru mars astfel incat sa ajungem in jurul orei 14:30 la Miorita. pentru cei care nu au dimineata libera putem sa ne intalnim pe la 14:30 direct la Miorita. Ce ziceti? Pana acum sunt 4 doritori (eu, alex, tudor si andrei kinderu cel care de fapt a venit si cu idea ) sa mergem la Ploiesti, la Da Vinci sa mancam un parfait de halvita genial ).....sau unde vreti voi (100-120 dus? sau dus-intors???) poate e cineva interesat. as fi luat-o eu, doar ca ma rist sa-i provoc maicamii un stop cardiac, daca ma mai bag in banii de casa ... http://www.okazii.ro/motociclete-ducati/ducati-999-s-super-oferta--a133574815 saraca....ea ca ea, dar eu sigur te strang de gat, daca nu te potolesti.......:* guys, am o propunere....decenta de data asta ))).....nu vreti sa ne vedem diseara un pic mai devreme la Academie? gen 18-18.30???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 nu vreti sa ne vedem diseara un pic mai devreme la Academie? gen 18-18.30???? Cred ca ajung pe la 18:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Cum se monteaza un Ducati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate