th30nly0n3 Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 traseul e urmatorul: bucuresti - ploiesti - valenii de munte - cheia - sacele - brasov - rasnov - bran - campulung - targoviste - bucuresti. daca vreti o varianta mai scurta: bucuresti - ploiesti - comarnic - predeal - rasnov - bran - targoviste - bucuresti varianta mai scurta exclude cheia .. nu bun .. avand in vedere ca vine iarna .. sa profitam un pic de vremea buna si sa luam varianta lunga .. apropo .. cred ca merg si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 4, 2008 Autor Share Postat Septembrie 4, 2008 foarte bine, deci te trecem si pe tine. biletul de intrare e o bere rece la intoarcere, de dat la toata gasca. te tine buzunarul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 f misto traseul.. la intoarcere varianta moeciu, campulung, targoviste e foarte tare, chiar v-o recomand desi drumu nu e foarte stralucit enjoy si aveti grija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 4, 2008 Autor Share Postat Septembrie 4, 2008 da tu de ce nu vii ierbarule? ti-e frica ca ne tii in urma? facem o grupa speciala pentru tine, daca vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 foarte bine, deci te trecem si pe tine. biletul de intrare e o bere rece la intoarcere, de dat la toata gasca. te tine buzunarul? bere racita in azot lichid .. te tine gatu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Si eu tot pentru varianta lunga optez . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freeman36 Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 da tu de ce nu vii ierbarule? ti-e frica ca ne tii in urma? facem o grupa speciala pentru tine, daca vrei. pentru el si ptr mine.lipsim in uichend.avem treburi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 da tu de ce nu vii ierbarule? ti-e frica ca ne tii in urma? facem o grupa speciala pentru tine, daca vrei. merci frumos pentru grupa speciala, as fi venit si fara...dar din pacate nu sunt in bucuresti p.s. daca aveti probleme cu politia pe teritoriul judetului dambovita sa le spuneti ca sunteti de-ai lui teleleu si va lase in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 4, 2008 Autor Share Postat Septembrie 4, 2008 mai uamini, daca mergem pe varianta mai lunga, ar trebui sa plecam mai de dimineata. nu are sens sa facem plimbare pe timp de noapte, plus ca se face racoare si vor fi unii care vor acuza stari de frig. ar fi cineva de acord cu plecarea la ora 8.00? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 mai uamini, daca mergem pe varianta mai lunga, ar trebui sa plecam mai de dimineata. nu are sens sa facem plimbare pe timp de noapte, plus ca se face racoare si vor fi unii care vor acuza stari de frig. ar fi cineva de acord cu plecarea la ora 8.00? da, eu plimbarile cu moto sunt SINGURUL motiv pt care sunt dispus sa renunt la somnul excesiv (de frumusete) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 da, eu plimbarile cu moto sunt SINGURUL motiv pt care sunt dispus sa renunt la somnul excesiv (de frumusete) mai dorule, tu ori nu prea dormi destul, ori nu prea nimeresti somnu de frumusete...ca de cand te stiu nu prea vaz modificari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 mai dorule, tu ori nu prea dormi destul, ori nu prea nimeresti somnu de frumusete...ca de cand te stiu nu prea vaz modificari ma ierbarule tu ori nu esti femeie .. si atunci se explica .. ori esti si la cum arati nu e de mirare ca-ti lipseste simtul estetic .. da las' nu te panica .. noi sa fim sanatosi .. si iarba sa creasca .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 4, 2008 Autor Share Postat Septembrie 4, 2008 eu cred ca ierbarul nu are destul spirit de monsterist in el. ia zi ma dorule, ce sa ii facem sa il aducem un pic la adevarata cale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Si eu sunt pentru ora 8 . E mult de mers , iar unii vor merge mai incet . In plus , mergem de placere , nu la norma . Ne mai oprim la o poza , vedem castelu` Rasnov , etc . Trebuie sa mai si mancam .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 4, 2008 Autor Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) brava cristi, iu ar mai men. Editat Septembrie 4, 2008 de monsteristu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 nici io nu merg , dar am motiv mai serios decât a lu' ierbaru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 4, 2008 Autor Share Postat Septembrie 4, 2008 rippere, tu esti liber mah? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) La naiba, nu! Duminica lucrez, daca programai ceva de maine pana poimaine era ceva... Las' ca vorbim cand ajungi, la o . Chiar, poate iti pica fisa si nascocesti un traseu mai pentru mine si gunix, asa.. Editat Septembrie 4, 2008 de ripp3r07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 4, 2008 Autor Share Postat Septembrie 4, 2008 ua, tu te dai la soata-mea? ti sparg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Olee PARANOIA! Stii ce am vrut sa spun, nu trebuie sa fi cârnat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 4, 2008 Autor Share Postat Septembrie 4, 2008 bine ma, mai glumesc si eu. pai vorbeste cu gunixu si vezi ce zice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 iaca de aia nu se bucură muierile când văd bărbatu' roÂş de furii închipuite, fiindcă e fals, glumeÂşte, face băÂşcăleală . una peste alta, io nu participez duminică din motiv de examen obligatoriu la ora 10, deci pas, fiindcă scap la 11. acest uichend este program unic de destrăbălare totală doar pentru partea masculină a casei! je tre să stau cu nasu'-n carte, altfel risc să rămân nelicențiată, dar după beleaua de duminică... I am free as only I can be . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Baaaaa..... cand trageti o tura si pe la Sibiu? Ca mi-e dor de voi! Nu zau ... pana se gata sezonul ar fi frumos din partea voastra sa ma vizitati macar o data, sa va ofer o mare lada de bere pentru alinierea in ordine pe canapeaua voastra, devenita acum A NOASTRA! Deci ... astept un feed back vis a vis de o vizita la Sibiu ..... P.S. Mentionez ca am spatiu de cazare pentru aproximativ estimativ 10 oameni, cu bagajele aferente, la mine in casa nu se (prea) fura din bagaje, am apa calda, iar in fata blocului se pot parca pana la 10 Monstere! Deci??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 eu cred ca ierbarul nu are destul spirit de monsterist in el. ia zi ma dorule, ce sa ii facem sa il aducem un pic la adevarata cale? ce sa-i facem, acolo unde natura a dat gres, D-zeu a dat gres ... crezi ca mai e ceva de facut .. dar nu murim daca incercam .. io am neste acid sulfuric in noua baterie .. pot sa sacrific un pic pt remodelarea ierbarului .. asteptam sugestii Deci??? deci ... da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 ce facati mai baieti, vedeti ca nu faceti fata siguri si va aliati impotriva mea...? cum adicatelea nu am spirit de monsterist mah?? nu sunt unu dintre cei mai aprigi sustinatori ai acestei comunitati , unu dintre cei mai vechi si stabili membri, ...deci ...va rog putintica recunostiinta cu acelasi respect nestirbit, ierbaru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate