nike Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 sambata cred ca am sa simt mirosul cauciucurilor incinse din prisma si sa astept vremea frumoasa pentru ziua de duminica pe Cheia. hai sa vedem cum ne anturam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 mergem duminca pana la cheia sau nu?? unde ne intalnim si la cat... facem lista de prezenta?? Eu merg Doru / mene1979@yahoo.com / 0745800152 Zic pe la un 10, 11 pe la Carol sau Academiei .. Cine se mai baga .. da-ti cu subsemnatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Eu merg Doru / mene1979@yahoo.com / 0745800152 Zic pe la un 10, 11 pe la Carol sau Academiei .. Cine se mai baga .. da-ti cu subsemnatu ramane de vazut in care din zile..sau in amandoua:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 ramane de vazut in care din zile..sau in amandoua:D Cel mai probabil doar duminica .. sambata se pare ca va ploua .. daca nu, eu unul pot sa merg in ambele zile sleeping monsters ... si un 750 sport ii vegheaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Cel mai probabil doar duminica .. sambata se pare ca va ploua .. daca nu, eu unul pot sa merg in ambele zile sleeping monsters ... si un 750 sport ii vegheaza aia neagra e a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanLCS Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Vin si io duminica !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 6, 2008 Autor Share Postat Iunie 6, 2008 am de vanzare niste piese de monster s2r (2006): bord, far, scaun, aripa fata (rosie) si carena de montat sub blcoul motor(rosie) . sunt ca noi si nu cer mult. 0744522214. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 buun .. am vb cu Mo Weed sa ne intalnim duminica la 10 la academiei S-au inscris pana acum: - eu - Mo Weed - Zair - stefanLCS - coco-monster (de la krupp citire ) - lista ramane deschisa, indrazniti va rog krupp lucreaza de noapte si nu poate sa vina Daca vrea cineva alta ora .. da-ti un semn si vedem, daca nu .. ramane 10 la academiei, plecam la 10.30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelluu Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) Vand la jumatate de pret (doar pt ducatisti ) un geam pt vant cumparat de la www.louis.de nou nout, are folia pe el cod 10006508 Merge pt modelele: DUCATI MONSTER 600 (ZDM600M) DUCATI MONSTER 750 (M750MONST) DUCATI MONSTER 900 (ZDM900M) DUCATI MONSTER 900 IE (ZDMM200) DUCATI MONSTER 1000SIE (M1000SIE) pret de vanzare 10 euro, il vand pt ca l-am comandat fara sa fiu atent la seria motorului .... tel 0726746969 Editat Iunie 6, 2008 de nelluu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 m-ar interesa pe mine geamul, ce culoare e? (vad ca esti din iasi, sa vedem cum facem cu transportul...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 6, 2008 Autor Share Postat Iunie 6, 2008 vezi ca are si neamuu un geam si e galben, ca mobra ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelluu Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 m-ar interesa pe mine geamul, ce culoare e? (vad ca esti din iasi, sa vedem cum facem cu transportul...) paiii...colet, sau cand mai pleaca vre-un prieten la bucuresti il dau pe el.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 (editat) se anunta cineva sa mearga astazi la prisma? e de mers Editat Iunie 7, 2008 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 vin si eu, ramane la 12 30 la academie let's burn am incercat sa va sun dar tel meu (fizic) l-am lasat la birou.... oricum, daca vedeti postul dupa 12:30 si vreti sa veniti ne gasiti la prisma. (0722 212 283 - mine tel) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 krupp, as avea eu nevoie de manual pentru 620i.Dau o bere vara asta ,cand trec pe la Bukale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Ma inscriu si eu la plimbarea de duminica. Ma simt nevoit sa cer un wildcard pt un amic, sa vina si el la plimbare. I-a luat Dumnezeu mintile si si-a luat un Suzuki SV1000S, deci tot V. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 buun .. am vb cu Mo Weed sa ne intalnim duminica la 10 la academiei S-au inscris pana acum: - eu - Mo Weed - Zair - stefanLCS - coco-monster (de la krupp citire ) - lista ramane deschisa, indrazniti va rog krupp lucreaza de noapte si nu poate sa vina Daca vrea cineva alta ora .. da-ti un semn si vedem, daca nu .. ramane 10 la academiei, plecam la 10.30. se mai pleaca maine?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 se mai pleaca maine?? ma bag si eu maine , kindaru/ andrei / 0740112053 dar sunt de dimineata la examen in politehnica in jurul orei 10 ar trebuii sa termin pe la 10: 30 "conform cunostintelor mele vaste pe care le detin" deci sunt la academie maine la 11 fix, sper sa ma asteptati asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Nu vreti sa decalam putin intalnirea si sa-l asteptam si pe krupp ?? Sa ne vedem pe la 11.30 ?? Coco 0722/197.943 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Nu vreti sa decalam putin intalnirea si sa-l asteptam si pe krupp ??Sa ne vedem pe la 11.30 ?? Coco 0722/197.943 da ma, ne vedem maine la 10 jumate , 11 fara un sfert...si asteptam si intarziatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 am reprezentat monsteristii si la burnout day stuff de la prisma .. in numar mai mic dar mai bine decat deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanLCS Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Din pacate astazi dupa un drum pana la Brasov alaturi de un prieten cu un R6 ambreajul Monstrului meu a cedat ...sa intamplat pe drumul de intoarcere la Rasnov.Norocul meu a fost ca am fost primit cu bratele deschise in parcul de service a unei echipe de raliu.Baietii de acolo mi-au pus la dispozitie bancul de scule si un bidon cu lichid de frana,am completat cu lichid,am aerisit ....nimic ambreiajul mort.Si uite asa am venit io de la Rasnov fara ambreiaj..Nu am avut mari probleme pe drum (am avut un noroc fantastic nu am prins nici un strop de ploaie)doar in Bucuresti a fost putin mai greu.Imi pare rau ca nu o sa fiu alaturi de voi maine,poate ne vedem cand va intoarceti sau la urmatoarea intalnireDaca maine mai stati la o barfa mica dupa ce va intoarceti poate ma anuntati si pe mine (vin cu masina sau cu ceva ..) asta e tel meu 0724336881 Stefan.Asfalt uscat si distractie placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 7, 2008 Autor Share Postat Iunie 7, 2008 stefane, stiu ce ai patit. ai fisuri la garnitura de la cilindrul receptor de ambreiaj. garnitura e 2 euro, numai ca nu prea o gasesti in ro. suna-l pe andu, vezi poate are pe stoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Buc - Ploiesti - Cheia - Brasov si retur .. eu, moweed, zair, paulinos, kinderu, neamu si coco .. parfum ! Vremea f buna cu exceptia unei ploi care a udat inaintea noastra cam juma din curbele de la Cheia .. dar ne-am luat revansa la intoarcere cand le-am prins uscate Speram ca la urmatoarea iesire sa mearga toata canapeaua .. pana atunci ne vedem miercuri la 20.00 la academiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cypher Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 sleeping monsters ... si un 750 sport ii vegheaza super tare ,intodeauna m'a atras monsterul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate